uklopko Napisano 9. avgust, 2006 Prijavi Napisano 9. avgust, 2006 Stari vse isto!!!!! Vse najbol?e za tvoj dan!!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Boss Napisano 9. avgust, 2006 Prijavi Napisano 9. avgust, 2006 vse najbolj?e - zdaj si pa ?e star dec, a ne? Citiraj
suicidal Napisano 10. avgust, 2006 Prijavi Napisano 10. avgust, 2006 vse najbolj?e. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Grega_ Napisano 10. avgust, 2006 Prijavi Napisano 10. avgust, 2006 Hvala vsem ki ste ?e ?estila in tistim ki ?e boste ...od danes naprej jih pa ?tejem 25, tako da sem postal zrel in moder ?lovek Citiraj
vuk Napisano 10. avgust, 2006 Prijavi Napisano 10. avgust, 2006 je Grega_ napisal: Hvala vsem ki ste ?e ?estila in tistim ki ?e boste ...od danes naprej jih pa ?tejem 25, tako da sem postal zrel in moder ?lovek He,he...jah sprijazni se,na pol Abrahama si ?e....vse najbolj?e Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
poky Napisano 10. avgust, 2006 Prijavi Napisano 10. avgust, 2006 Vse najbolj?e Mazda friend! Ja,pa res si ?e star..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Segi Napisano 10. avgust, 2006 Prijavi Napisano 10. avgust, 2006 Se iz moje strani vse najbolse, glej da ga boste fajn zapili ko je tko lepa stevilka Lp Citiraj "It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
LabiGT Napisano 10. avgust, 2006 Prijavi Napisano 10. avgust, 2006 Grega vse najboljse..pa lepo praznuj Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 10. avgust, 2006 Prijavi Napisano 10. avgust, 2006 je Grega_ napisal: ...od danes naprej jih pa ?tejem 25, tako da sem postal zrel in moder ?lovek U mater si ?e star! Samo ?e enkrat toliko pa bo? ?e 50! No vse najbolj?e stari! Citiraj
Mazdilack Napisano 10. avgust, 2006 Prijavi Napisano 10. avgust, 2006 Vse najbolj?e!!! Ve? kako je, zdaj ti vsi govorijo da si star. ?ez 5 let pa ti bojo vsi govorili da si ?e mlad. Citiraj
Nu?a Napisano 10. avgust, 2006 Prijavi Napisano 10. avgust, 2006 Tudi jaz ti ?elim vse najbolj?e za 25 roj. dan. Zdaj si me pa kon?no dohitel. Je fajni ob?utek, biti star 25, a ne? Pa lepo praznuj! :mi pijemoo: Citiraj
dravni Napisano 10. avgust, 2006 Prijavi Napisano 10. avgust, 2006 Pravi? 25 poletij, vse naj naj najbolj?e na evo zdej sem za?el ?e jeclat :mi pijemoo: Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!!
zemir Napisano 12. avgust, 2006 Prijavi Napisano 12. avgust, 2006 Vse najbolj?e pa ?e 5x tok Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.