vuk Napisano 17. december, 2006 Prijavi Napisano 17. december, 2006 Meni moji brisalci ne delajo megle...nabavil sem pa Valeo '?pageti' brisalce priporo?ene in stestirane s strani Mazda323 & Megumi. Zaenkrat zelo zadovoljen. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
LabiGT Napisano 17. december, 2006 Prijavi Napisano 17. december, 2006 @BYK (vidm da si cirilicno razpolozen) : kok dolg jih mas in kako brisejo pri visjih hitrostih? A kaj skripajo pri visjih hitrostih? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
btrafela Napisano 17. december, 2006 Prijavi Napisano 17. december, 2006 a je kdo razen mene ?e podvomil v kvaliteto mazdinih stekel,oz zakaj isti brisalci na drugih znamkah pa bri?ejo u redu ? tudi na moji mazdi brisalci delajo meglo. to se tudi jaz spra?ujem, saj imam sedaj ?e druge brisalce, sicer Aerotwin, zaenkrat kar zadovoljen,?eprav bi lahko bilo bolj?e posebej sedaj, ko ni de?ja in bolj rosi iz megle, moram vsakeko toliko ?asa "?ricnit" na ?ipo, dapotem ni megle. mogo?e je pa res kaj na steklu........ Citiraj
LabiGT Napisano 30. september, 2007 Prijavi Napisano 30. september, 2007 Tile brisalci so vseen slabi.Na moji strani cca. 10% sploh ne brisejo, in so zacel ze skripat...najboljsi so vseen od mazde original Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
torstorm Napisano 2. oktober, 2007 Prijavi Napisano 2. oktober, 2007 meni se zdi da je prednje steklo neko ?udno, na originalni se ni videlo tako lepo skoz kot na kaki drugi znamki , pa sem menjal za ?ist novo (bolj?e kvalitete kaj se dalo dobiti) pa je isto.?ajba se rada rosi od zunaj.Brisalci pa delajo meglo. Ta rain-X pa je vredu , samo je pa problem ko je bolj hladno se rado rosi, kot ?e bi gledal skoz meglo. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
BOJČ Napisano 19. november, 2007 Prijavi Napisano 19. november, 2007 Hojla mafija! Imam eno vpra?anje. Ali je potrebno na M6 karavan menjati zadnji brisalec z originalnim ali ne. Kolikor sem videl, zadnji brisalec ni navaden, ampak ima nekaj ?ir?o plastiko, ki se ujame v enoten izgled z ro?ico. Kdo kaj ve o tem? :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
LabiGT Napisano 19. november, 2007 Prijavi Napisano 19. november, 2007 Lahko pa samo gumico zamenjas...takih je na sparu koliko sakas Pa prerezes... Za zadnji brisalc najbrz ni treba met neke hude brisalce (to pa na pamet govorim, ker zadnjega brisalca se v zivljenju nisem nikol mel) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 19. november, 2007 Prijavi Napisano 19. november, 2007 Hojla mafija! Imam eno vpra?anje. Ali je potrebno na M6 karavan menjati zadnji brisalec z originalnim ali ne. Kolikor sem videl, zadnji brisalec ni navaden, ampak ima nekaj ?ir?o plastiko, ki se ujame v enoten izgled z ro?ico.Kdo kaj ve o tem? :ne vem: Ja,na ?alost mora? uzet originalnega,al pa zamenja? samo gumico(za brisalce,se razume ),kot ti je predlagal Labi.Najbr? ne stane ne vem koliko... Citiraj
BOJČ Napisano 19. november, 2007 Prijavi Napisano 19. november, 2007 Se mi je kar zdelo, da bo tako. Bom kar gumico zamenjal, sem prepri?an, da bo ?isto OK. @Labi in Alex: hvala za info Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Alex Napisano 19. november, 2007 Prijavi Napisano 19. november, 2007 Ko smo ?e pri brisalcih in ?ipah...a rain-x se ne da ve? dobit?In kako se kaj res obnese? Citiraj
torstorm Napisano 20. november, 2007 Prijavi Napisano 20. november, 2007 Ko smo ?e pri brisalcih in ?ipah...a rain-x se ne da ve? dobit?In kako se kaj res obnese? da se dobit ja, po eni strani je vredu po drugi pa ne ko je mrzlo ker se dosti bolj rosi kot brez. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
Boss Napisano 20. november, 2007 Prijavi Napisano 20. november, 2007 Ko smo ?e pri brisalcih in ?ipah...a rain-x se ne da ve? dobit?In kako se kaj res obnese? ?e se velik vozi? po AC in po hitrej?ih cestah je zadeva zelo priporo?ljiva, ker takrat sploh ne rabi? brisalcev. Pri nizkih hitrostih pa brez brisalcev ne gre tako, da v takem primeru od rain-x ni kaj dosti koristi. Citiraj
Alex Napisano 20. november, 2007 Prijavi Napisano 20. november, 2007 ?e se velik vozi? po AC in po hitrej?ih cestah je zadeva zelo priporo?ljiva, ker takrat sploh ne rabi? brisalcev. Pri nizkih hitrostih pa brez brisalcev ne gre tako, da v takem primeru od rain-x ni kaj dosti koristi. Sem sli?al tudi,da ko rosi se precej razma?e ?ipa z brisalci(z rain x-om),A je to res?. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 20. november, 2007 Prijavi Napisano 20. november, 2007 Sem sli?al tudi,da ko rosi se precej razma?e ?ipa z brisalci(z rain x-om),A je to res?. Ne ?e ima? dobre brisalce. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Alex Napisano 25. november, 2007 Prijavi Napisano 25. november, 2007 Evo,danes sem namalal tisto zadev??ino gor na sprednjo ?ipo,na zadnjo in na lu?i(rain off). ?e bo slabo,sem naje..l,?e bo treba odstranit,he,he. Citiraj
Beli Napisano 3. december, 2007 Prijavi Napisano 3. december, 2007 Mam en mjhen problem ki pa mi gre na jetra ?e!!! Zanima kere vrste brislce naj nataknem na ?ipo da bo brisal tko k je treba!!!Pa zakaj po enemu tednu lahko brisalce vr?em u smeti!!!?V enem mescu zamenu 2x (valeo,champion, pa od bosha sm jih mel)Vse hudi? uzame po enmu tednu !!!V eno stran bri?e v drugo pa razma?e........zakaj? Nisem pa ?e probal unih ta ?istogumastih-kje jih lahko nabavim!!! hvala lp Gor sem dal champion aerotwin in so se do sedaj izkazali odli?no.Bri?ejo tiho in lepo pri vseh hitrostih.Zadaj sem menjal samo gumico in ne bri?e dobro tako da bo treba kupit original. Citiraj
apcih Napisano 6. december, 2007 Prijavi Napisano 6. december, 2007 ko sem kupil avto so bili brisalci zanic, menjam za ?ampion- dela odli?no 2leti po dveh letih je brisalo ok samo ?kripal je. menjam za ?ampion spet mer za 2 leti potem mi kupi brisalce ati- kupi valeo- alaba roba imel sem jih gor 1/2 leta in ?e ni ve? brisalo tako kot je treba- menjal za ?ampion- sicer jih imam gor ?ele 1 mesec in zaenkrat delajo ?e super. ne uporabljam nobenega rainxyz Citiraj
BOJČ Napisano 6. december, 2007 Prijavi Napisano 6. december, 2007 Jaz sem jih ravno v?eraj zamenjal. Sedaj so gor Valeo s katerimi sem bil pri prej?njem avtu kar zadovoljen. Problem pa imam pri zadnjem brisalcu. Gumica je popolnoma druga?na od prednjih, tako, da je ne morem skraj?ati in zamenjati samo nje. Zgleda, da bo treba nabaviti original... :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
hope Napisano 6. december, 2007 Prijavi Napisano 6. december, 2007 Jz mam Bosch AERO Twin brisalce, bri?ejo k ?us. Citiraj >>>beauty<<<
kowkele Napisano 6. december, 2007 Prijavi Napisano 6. december, 2007 Problem pa imam pri zadnjem brisalcu. Gumica je popolnoma druga?na od prednjih, tako, da je ne morem skraj?ati in zamenjati samo nje. Zgleda, da bo treba nabaviti original... :ne vem: Jaz sem tudi pri zadnjih zamenjal samo gumico, vendar ni vredu. Prevece trda in po sredini ni vredu brisalo. Tako, da je bilo potrebno nabavit original... lp Citiraj
BOJČ Napisano 6. december, 2007 Prijavi Napisano 6. december, 2007 Jaz sem tudi pri zadnjih zamenjal samo gumico, vendar ni vredu. Prevece trda in po sredini ni vredu brisalo. Tako, da je bilo potrebno nabavit original...lp To verjetno pomeni tudi pripadajo?o plastiko ali samo original gumico? Morda ve? ceno? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Alex Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 Evo,danes sem namalal tisto zadev??ino gor na sprednjo ?ipo,na zadnjo in na lu?i(rain off).?e bo slabo,sem naje..l,?e bo treba odstranit,he,he. Evo,zadeva-rain-x je bila preizku?ena (avtoceste) in se zelo dobro obnese.Pozitivna ocena. Citiraj
kowkele Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 To verjetno pomeni tudi pripadajo?o plastiko ali samo original gumico? Morda ve? ceno? Ja to je skupaj s pripadajo?o plastiko. Cena je pa bla kr velika-nekaj cez 20 eur- se ne spomnem to?no. lp Citiraj
Grega_ Napisano 23. april, 2010 Prijavi Napisano 23. april, 2010 Po petih letih je ?as za menjavo brisalcev na moji M3, zanima me kje jih kupujete oz. kje ste jih najceneje dobili? Na servisvu bi me verjetno kar opalili. Sem sli?al da so Boschevi bolj?i kot Champion, ali je to odvisno od modela do modela? Citiraj
schurda Napisano 23. april, 2010 Prijavi Napisano 23. april, 2010 Lej, Mazda original so super. ?e ne misli? tega, potem kupi v Intersparu. Tudi Bosch in Champion niso bogve kaj. Lih v?eraj sem spra?eval za mojo 6-ko. Spredaj 35? zadaj 21 ? (na servisu). Tam nekje mora biti tudi za tvojo. Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.