Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ekola. Imam nove Aerotwin Bosche, kot dan in no? proti starim, navadnim Valeo. Res, da so bli stari zdaj ?e ve? kot 2 sezoni, ampak tudi ko so bli novi ni bilo isto ;)

Napisano

A kdo ve, kje dobit metlico za zadnjega oz. katere so sploh vredu?

Jaz kupim od Boscha navadnega(mislim,da je nekaj ?ez 30 cm-zmeri obstoje?ega ) in ga montiram v obstoje?ega,dol?ino pa odre?em,da je to?na.15 min.dela. ;)

Napisano

Pri Evrotonu ti prodajo samo enega za zadnje steklo,samo dol?ino pove?.. :P
  • 2 meseca kasneje...
Napisano

Jst sem menjaval gumico ?e 2x pa ni bilo ne vem kaj, potem sem pa ?e plastiko odlomil. Lih kar sem naro?il na ebay-u za 13.5 ? s po?tnino vred

ebay Mazda 6 SPC ta stara

?akam. :zvizga:

Turbinca ma?inca, gremo na vinca!

Napisano

ammm petrol? Vedno tam dobim....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

O?itno je tu govora o sprednjih brisalcih, samo jaz jih mam ?e 3 leta pa so skoraj kot novi, zadnji pa zdr?i na?alost dobro sezono pa je zopet fu?, pa na 2 je ?e neka ?udna dol?ina, ki se je sploh nikjer ne dobi.

Napisano

55 in 45 cm... kupil pred 2 dnevi :)

tako, pred tremi dnevi odstranil k*r?eve Champion brisalce za par evrov, in namestil BOSCH AEROTWIN Original... zdaj se spet skoz ?ajbo vidi, tudi ?e de?uje...

klinc pa Champion...

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

• 2 tedna kasneje...
Napisano

tako, pred tremi dnevi odstranil k*r?eve Champion brisalce za par evrov, in namestil BOSCH AEROTWIN Original... zdaj se spet skoz ?ajbo vidi, tudi ?e de?uje...

klinc pa Champion...

Kje se najceneje dobijo dobri brisalci za mazdo6, 2008? Te ki so gor, ?e malo slab?e bri?ejo, pa bi jih rad menjal.

LP, TomazO!!

Napisano

Kje se najceneje dobijo dobri brisalci za mazdo6, 2008? Te ki so gor, ?e malo slab?e bri?ejo, pa bi jih rad menjal.

LP, TomazO!!

Pred parimi dnevi so mi pred blokom ukradli brisalce, tako da sem ?el v Motomat (po novem Adel) po nove Bosch Aerotwine. Cena za oba je bila 28?, s 15% popusta na gotovino so pri?li 23 ?.

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Napisano

Pred parimi dnevi so mi pred blokom ukradli brisalce, tako da sem ?el v Motomat (po novem Adel) po nove Bosch Aerotwine. Cena za oba je bila 28?, s 15% popusta na gotovino so pri?li 23 ?.

Kaj pa tole:

http://www.olje-direkt.com/metlice-brisalc...zda-2-l-03.html

Meni se zdi prepoceni, da bi bilo dobro, a vseeno...katere brisalce ima mazda 6, 4 vratna, letnik 08?

LP, TomazO!!

• 10 mesecev kasneje...
Napisano

?e koga zanima, trenutno so original brisalci zni?ani za 45%, sem dva dni nazaj kupil za M3 (2005) za 19? (A Cosmos) :jupiii:

Uuuu THX za info...jih letim dons kupit na Gamo.

Napisano

Uuuu THX za info...jih letim dons kupit na Gamo.

Akcija do 15.2.2013 na poobla??encu (dobil od A-COSMOS). -45% na akumulatorje Mazda, originalne metlice brisalcev in Osram ?arnice. Za zamenjavo zavorne teko?ine pa ra?unajo 9,90 EUR. Za samopla?ni?ko kleparsko li?arsko storitev pa -30% (dvomim, da bo kdo interesent glede na pohvale strank, ali pa?).
Napisano

Akcija do 15.2.2013 na poobla??encu (dobil od A-COSMOS). -45% na akumulatorje Mazda, originalne metlice brisalcev in Osram ?arnice. Za zamenjavo zavorne teko?ine pa ra?unajo 9,90 EUR. Za samopla?ni?ko kleparsko li?arsko storitev pa -30% (dvomim, da bo kdo interesent glede na pohvale strank, ali pa?).

Pozabil dodati.Nekateri ?lani kluba se hvalijo, kako poceni servisirajo na poobla??encu. Da bi pa sporo?ili ostalim za to akcijo (so tudi obve??eni), ki traja ?e slab mesec? Zelo zanimivo.
Napisano

Danes sem ?el k Mo?niku in mi jih da samo 10% ceneje, kar me vseeno stane 41 EUR. O?itno je ta popust samo pri A-Cosmosu?

Napisano

Ljubljana BTC in ?i?ka spadata pod A-COSMOS.

Ker mojstri na Celov?ki delajo samo do 16h in mi ni znal nih?e povedati, me zanima ?e kdo od vas ve, ali so ti brisalci v akciji ?isto klasi?ni ali varianta kot Bosch Aerotwin.

Napisano

Ker mojstri na Celov?ki delajo samo do 16h in mi ni znal nih?e povedati, me zanima ?e kdo od vas ve, ali so ti brisalci v akciji ?isto klasi?ni ali varianta kot Bosch Aerotwin.

axi, delovni ?as servisa je od pon. do pet. od 8.00 do 18.00. Ne vem kje si ti dobil te svoje podatke. Ti brisalci so original Mazda brisalci. Ne vem, zakaj bi ti kdo odgovarjal na tvoja bedasta vpra?anja. Pa? kupi Aerotwin. ?e pa se bo? primajal v Mazda poobla??eni servis (seveda ne ve?, do kdaj sploh dela), ti bodo z veseljem pokazali te artikle, ki te zanimajo. So prijazni. Pa brez zamere.
Napisano

Delajo do 18 ure >> http://www.mazda.acosmos.si/o_nas/delovni-cas

Ce je za sestico, so tako kot Aerotwin... le da pise Mazda gor ... Vsaj nazadnje, ko sem jih vzel v Gami so bili taki ... Sem pa ravno pred enimi 14 dnevi kupil Bosch Aerotwin... in so bili okoli 30? ...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Slab občutek imaš, ki večino temelji na zahodni MSM propagandi. Preveri izjave vseh udeležencev predno se je začelo. Sej se da marsikej prebrati. Največja država sveta bi si rada prisvojila še nekaj ozemlja, ker ga zdaj nima dovolj - lebensraum, pa te fore, a ne?   Tole spada v tiste navedbe, da so Rusi tehnološko nerazviti, da jim je že zmanjkalo vsega in da jedo travo, da se borijo samo še z lopatami (SlivkaTM) in da jemljejo čipe iz pralnih strojev in WC školjke iz porušenih hiš pa kljub temu bodo zasedli celo Evropo, če jih ne ustavimo v Ukrajini. Mislim teh navedb je toliko, da bi v primerjavi vse 4 knjige romana Vojna in Mir skupaj zgledale kot žepna knjižica.     Super, še en k verjame v teorijo zarote, da Rusi rabijo parcelo, ker je njihova premajhna.
    • Mogoče ti bo pa žena povedala ob ločitvi, da pač ne boš mogel obdržat cele parcele niti hiše. Sploh, če bo sodnica zaznala elemente družinskega nasilja. Neka nam bližja država je ne dolgo nazaj tudi to spoznala, ko je ostala brez dela svojega ozemlja. Je tud tepla svojo ženo pa je prišel svetovni policaj in jo osamosvojil skupaj s parcelo. Zanimivo ta policej ni bil ne v sorodstvu s to ženo niti ni imel sodnega naloga, da to naredi. Pa nikome ništa. Še po nosu je mahnil tega moža in mu razbil nekaj zob pa so večinoma na zahodu tulili, da je to edini pravi način za spametovanje nasilnega moža.    
    • V smeteh in dreku je denar.
    • Hvala bogu ne gledam na TV, tole bi blo zalost za gledat
    • Še danes jo imenujemo stoenoletna vojna.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.