Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zdravo mazda?i

Jaz imam drugo te?avo. Pri menjavi sem se odlo?il da kupim bosch aerotwin brisalce (samo guma ni? ve? tistega ?eleza). Zdaj imam problem da pri teh ta novih brisalcih ni ve? tak priklop kot ga imam jaz na mazdi. Je imel kdo podobne te?ave? In kako jih je odpravil?

Se mora ?e kaj zamenjati?

slike sledijo

jaz bi na pamet rekel da si kupil napa?ne brisalce

poglej si tale pdf ?e ima? prave:

http://aa-boschap-de.resource.bosch.com/me...in_twin_de2.pdf

Napisano

Si kupil pravi komplet za tvoj model? Ni samo dolzina brisalcev tista, ki je odlocilna :) ...

Za prvo generacijo sestice (GG/GY) je oznaka AR 728 S, za drugo generacijo (GH) pa AR 601 S

EDIT: Vidim, da je Bossek ze prilepil tabelo ... :)

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Ja imate prav napa?ne sem kupil. Na to sploh nisem bil pozoren. Upam da mi jih bodo zamenjali hvala obema

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Glede na to, da original Mazda brisalci za M6 (5 vratna) letnik 11/2008 niso ve? v akciji in so zelo dragi (cca 70,00?) me zanima katere priporo?ate.

Napisano

Glede na to, da original Mazda brisalci za M6 (5 vratna) letnik 11/2008 niso ve? v akciji in so zelo dragi (cca 70,00?) me zanima katere priporo?ate.

:aaaaa: 70,00???

Napisano

Cena je kar visoka, vendar po drugi strani pa so original zelo kvalitetni. Moji so stari tri leta, pa ?e kar bri?ejo in bodo ?e nekaj ?asa. Pri drugih znamkah avtomobila pa sem s temi brisalci skoz imel neke probleme. Zato ko bo potrebna menjava, jaz sploh ne bom pomi?ljal, katere vzet.

Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex

Mazda6 SPC CD 150 Revolution

Napisano

Ja spredaj in zadaj - A-Cosmos ?i?ka.

Maloprej sem vprasal v Cosmosu v BTCju ... Za prejsnjo sestico imajo dvoje... eni so 55?, drugi cenejsi pa 35? ... ampak je rekel, da uni cenejsi so tudi ceni primerno slabsi ...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Bosch aerotwin. drugo leto. jaz sem zadovoljen.

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Napisano

Bosch aerotwin. drugo leto. jaz sem zadovoljen.

Tudi jaz jih imam ?e drugi? gor.Odli?ni brisalci.

• 2 meseca kasneje...
Napisano

Danes nameravam kupiti nove brisalce za M6 (11/2008) 5 vratna. S popustom japonski so 50,00? (par), evropski pa 35,00? (informacija A-Cosmos, BTC). Zanima me, ?e veste kateri (proizvajalec) so evropski in ali se jih spla?a kupiti. Dosedanji so ?e original in so trajali 5 let.

Napisano

Kupi si Bosch aertowin :D

?e tvega?, lahko kaj zgubi?.
?e ne tvega?, bo? gotovo nekaj izgubil.
Najve? pa tvega?, ?e ni? ne stori?!
(Robert Goizneta)

Napisano

Danes nameravam kupiti nove brisalce za M6 (11/2008) 5 vratna. S popustom japonski so 50,00? (par), evropski pa 35,00? (informacija A-Cosmos, BTC). Zanima me, ?e veste kateri (proizvajalec) so evropski in ali se jih spla?a kupiti. Dosedanji so ?e original in so trajali 5 let.

Odlo?il in kupil original Mazda brisalce in s popustom dal 50,00?.

Napisano

Avto parkiran v gara?i z dvignjenimi brisalci ?

Js jih menjam 1X na leto in pol.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

So brisalici katere si kupil original kot sedaj ali so kot bosch aerotwin?

?e tvega?, lahko kaj zgubi?.
?e ne tvega?, bo? gotovo nekaj izgubil.
Najve? pa tvega?, ?e ni? ne stori?!
(Robert Goizneta)

Napisano

navor dizla jih ti?i na ?ajbo, moji original po dveh letih izjemni, tako izjemni da si jih je 'izposodil' nek makaronar in furam sedaj OMVove Trico <_<

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Avto dejansko parkiran v gara?i z brisalci na ?ipi, obdr?al tudi stare brisalce za rezervo.

So brisalici katere si kupil original kot sedaj ali so kot bosch aerotwin?

Original zapakirani v MAZDA ?katli.

Napisano

Jaz jih ne menjam, ko so trdi, vzamem alkohol in krpo in jih ?istim toliko ?asa, dokler pu??ajo ?rno sled na krpi. Potem so kot novi. To se lahko dela, dokler se gumica ne raztrga.

Napisano

Jaz jih ne menjam, ko so trdi, vzamem alkohol in krpo in jih ?istim toliko ?asa, dokler pu??ajo ?rno sled na krpi. Potem so kot novi. To se lahko dela, dokler se gumica ne raztrga.

In zadeva deluje kot novo ali bolj tako tako?

www.trziskisladoled.si

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Samo kazni in to velike bodo nspametne spametovale, ker tisti ozaveščeni bomo zbirali smeti tako ali tako.... 
    • https://www.caszazemljo.si/zelena-energija/kako-v-rotterdamu-s-pomocjo-rastlin-osvetljujejo-park.html
    • Ja, pa cukri iz Hoferja.... 😉
    • Je na sopotnikovi strani, tako da ni moteče za vožnjo....če zalijejo vem da bo pika, ne menja se mi trenutno zdaj cele šipe :), to še vedno lahko naredim kdaj kasneje, no razen če je preveč globoko in mi bo počila v vsakem primeru.....sem se zdaj naročil na carglass pa da vidim kaj bodo mojsti povedali (na spletu ko oddaš obrazec, menijo, da če je manjša razpoka kot eur kovanec potem naj bi to lahko popravili), no bom videl ko bom tam opravil pregled....če bo potrebna menjava bom zahteval original šipo (vem da ste nekateri že pisali o tem), kako je mnenje je bolje iti k ličarju/kleparju, kjer se s tem tudi profi ukvarjajo ali carglass?
    • Viš, tako je ko bežno poznaš zgodovine in jemlješ MSM informacije kot suho zlato.   V Ukrajini so tako leta 2004 (oranžna revolucija) kot leta 2014 (euromaidanska revolucija) izvedli puča in so nasilno spremenili odločitev prebivalstva na volitvah. Da je pri tem bogato pomagala CIA pač ni nobena skrivnost, ker da se ljudje odločijo za prorusko na volitvah potem pa z nasilno revolucijo izvedejo spremembo oblasti ter nastavijo prozahodno oblast v katero celo sprejmejo neonacije. Mogoče tale pogovor med Victorio "Fuck the EU" Nuland in ameriškim ambasadorjem v UA Geoffreyem Pyattom pove največ kdo je vodil odločitve v Ukrajini. Aja tudi Joe Biden takrat še kot podpredsednik ZDA je imel prste zraven. Zanimivo ane, kolk enega ameriškega interesa v državi, ki meji na Russijo. Ukraine crisis: Transcript of leaked Nuland-Pyatt call WWW.BBC.COM A transcript of the alleged conversation between Assistant Secretary of State Victoria Nuland and the US ambassador to Ukraine, Geoffrey...   Nič ni Rusija izgubila, izgubila je demokracija v Ukrajini, če je amerika uspela pomagat izvesti državni udar. Vse ostalo, kar se je kasneje dogajalo je bila le posledica teh pučev. Kar se pa ekonomskeg oziroma trg je pa izgubila Ukrajina več saj se je pri uvedbi sporazuma z EU, Rusija pa je ukinila tistega, ki ga je imela z UA, češ, na dveh stolčkih oportunistično pa že ne boste sedeli. Zakaj, ker bi Ukrajina postala prostotrgovinski vmesnik med EU in Rusijo in veselo služila s preprodajo med njima.    
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.