jures Napisano 5. november, 2011 Prijavi Napisano 5. november, 2011 jaz pa simpli?ar.... zavijem na petrol ko je treba, pa tud ?e so slabi pa pa? ve?krat zavijem Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mokster Napisano 5. november, 2011 Prijavi Napisano 5. november, 2011 men se itak zdi da vsi po enem letu najve? dveh zreli za v smeti od bosch, champion, valeo orginali vse prej ali slej ali slabo bri?e ali cvili tko da....... Citiraj
jures Napisano 7. november, 2011 Prijavi Napisano 7. november, 2011 Evo, jaz sem danes na petrolu kupil TRICO brisalce - oba za 19? pa ?e de?nik za mulca sem dobil, kot darilo To pomeni, da so ta stari vzdr?ali 15.000km...zadovoljivo razmerje cena / material Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mokster Napisano 7. november, 2011 Prijavi Napisano 7. november, 2011 Evo, jaz sem danes na petrolu kupil TRICO brisalce - oba za 19? pa ?e de?nik za mulca sem dobil, kot darilo To pomeni, da so ta stari vzdr?ali 15.000km...zadovoljivo razmerje cena / material Pa ?e marelo ma? ?e brisalci zatajijo Citiraj
Aws3nicK Napisano 26. november, 2011 Prijavi Napisano 26. november, 2011 Ni sploh te?ko.Jaz sem jih prav pred par dnevi dal gor.Edino tisto plastiko na brisalcih je malote?je dvignit gor,samo gre.Rabi? enih 5 minut. Kje ste pa pri nas nabavli Aerotwine za ?estico? Pa kak?na je pribli?na cena? LP Citiraj
RoKo Napisano 26. november, 2011 Prijavi Napisano 26. november, 2011 Kje ste pa pri nas nabavli Aerotwine za ?estico? Pa kak?na je pribli?na cena? LP V Obiju jih imajo za 19?(Rinder), jaz pa sem jih nabavil tu:http://www.ebay.co.uk/itm/MAZDA-6-02-08-AE...=item414cf6bb89 za 8? s po?tnino,pa so za enkrat ok, bomo vidli ko bodo ve? v uporabi.. Citiraj
Aws3nicK Napisano 26. november, 2011 Prijavi Napisano 26. november, 2011 Kaj pa originali od BOSCH-a? Ker za ostale pravjo, da so bolj tko-tko... Citiraj
Alex Napisano 26. november, 2011 Prijavi Napisano 26. november, 2011 Kaj pa originali od BOSCH-a? Ker za ostale pravjo, da so bolj tko-tko... Jaz jih redno uporabljam in zdr?ijo ene dve leti.Nikoli ne ?kripajo in delujejo o.k. do konca.tudi pri velikih hitrostih odli?no bri?ejo.Dal sem 22?. Citiraj
Aws3nicK Napisano 26. november, 2011 Prijavi Napisano 26. november, 2011 To je zdaj govora o tistih iz Obija al Bosch-evih? Citiraj
Alex Napisano 26. november, 2011 Prijavi Napisano 26. november, 2011 To je zdaj govora o tistih iz Obija al Bosch-evih? Bosch-evi. Citiraj
Aws3nicK Napisano 26. november, 2011 Prijavi Napisano 26. november, 2011 Bosch-evi. Kje jih pa nabavi?, prek neta al jih majo v kaki trgovini kje v Ljubljani in okolici... Citiraj
RoKo Napisano 26. november, 2011 Prijavi Napisano 26. november, 2011 meni so super-menjam jih 1x na leto in nikoli nisem imel problemov. Jaz jih redno uporabljam in zdr?ijo ene dve leti.Nikoli ne ?kripajo in delujejo o.k. do konca.tudi pri velikih hitrostih odli?no bri?ejo.Dal sem 22?. Kaj zdej, zdr?ijo ti ene dve leti,menja? jih pa enkrat na leto..... Citiraj
Alex Napisano 27. november, 2011 Prijavi Napisano 27. november, 2011 Kaj zdej, zdr?ijo ti ene dve leti,menja? jih pa enkrat na leto..... Zdr?ijo dve leti (preverjeno na Pugiju),jaz jih pa na mazdi menjam vsako leto,ker ho?em imeti tip-top ?isto?o. Jaz jih kupujem v Kp v Adriamerkur-ju.mislim,da se jih da dobit na ve? krajih. Citiraj
KAALman Napisano 27. november, 2011 Prijavi Napisano 27. november, 2011 kupil zadnje v lokalni avtotrgovini... Champion... nikoli ve?, ker imajo kot krompir veliko monta?no obeso! tako zdaj tiste dve izbokline ?trlita ?ez havbo... majkemi... ampak bri?ejo pa zaenkrat po dveh dneh dobro Citiraj LP KAALman
Aws3nicK Napisano 27. november, 2011 Prijavi Napisano 27. november, 2011 Zdr?ijo dve leti (preverjeno na Pugiju),jaz jih pa na mazdi menjam vsako leto,ker ho?em imeti tip-top ?isto?o. Jaz jih kupujem v Kp v Adriamerkur-ju.mislim,da se jih da dobit na ve? krajih. Dobro, bom malo pobrskal naokoli. Edino to me ?e zanima, pi?e na ?katlici od brisalce prav, da so tudi za Mazdo 6 ali moram bit pozoren le na mere? Hvala... LP Citiraj
Alex Napisano 27. november, 2011 Prijavi Napisano 27. november, 2011 Dobro, bom malo pobrskal naokoli. Edino to me ?e zanima, pi?e na ?katlici od brisalce prav, da so tudi za Mazdo 6 ali moram bit pozoren le na mere? Hvala... LP Hm,tega pa ne vem to?no.Imam pa ?katlo ?e v avtu in bom jutri pogledal. Citiraj
LabiGT Napisano 27. november, 2011 Prijavi Napisano 27. november, 2011 nisem 100% siguren, ampak se mi zdi da so ble mere 50cm L in 45cm D Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
KAALman Napisano 27. november, 2011 Prijavi Napisano 27. november, 2011 55 in 45 cm... kupil pred 2 dnevi Citiraj LP KAALman
jures Napisano 27. november, 2011 Prijavi Napisano 27. november, 2011 gor gre tud 60 45 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 27. november, 2011 Prijavi Napisano 27. november, 2011 Po katalogu je pri novi ?estki 60 in 40cm Citiraj
Aws3nicK Napisano 27. november, 2011 Prijavi Napisano 27. november, 2011 55 in 45 cm... kupil pred 2 dnevi Za tastaro 6ko seveda? p.s.: Na?el komplet katalog od BOSCH brisalcev, kaj kam pa?e BOSCH Citiraj
jures Napisano 27. november, 2011 Prijavi Napisano 27. november, 2011 Za tastaro 6ko seveda? p.s.: Na?el komplet katalog od BOSCH brisalcev, kaj kam pa?e BOSCH jaz mam 60 45 na stari Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Stroker Napisano 28. november, 2011 Prijavi Napisano 28. november, 2011 65 in 48 cm, na stari Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
LabiGT Napisano 28. november, 2011 Prijavi Napisano 28. november, 2011 jap kaalman ma prav, sem pogledal L je 55cm D je 45 cm stara mazda 6 nova pa kot je napisal sef Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
RoKo Napisano 28. november, 2011 Prijavi Napisano 28. november, 2011 jap kaalman ma prav, sem pogledalL je 55cmD je 45 cmstara mazda 6nova pa kot je napisal sef To?no tako. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.