Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

?kripanje brisalcev: svoj ?as sem uporabljal avto?ampon z voskom. Vosek je sicer bil na laku dobrodo?el, ampak na steklu je pa ?kripalo. Zato sem po vsakem pranju steklo o?istil z alkoholom. Sedaj imam ?ampon brez voska in ni? ne ?kripa ve?.

lp

• 1 leto kasneje...
Napisano

Mene pa zanima, ?e kdo ve, ?e brisalci z linka pa?ejo na Mazdo3, 2014 letnik?

https://www.mimovrste.com/metlice-brisalcev/bosch-metlica-aerotwin-ap24u-600-mm

Zraven naj bi bili ?tirje nastavki, kdo ve, kateri je pravi?

Lp 

Ne pa?e , ker ti ima? na kljukico , v oglasu je kljukica prekri?ana.

Evo ?e en link , kjer sem jih jaz kupil http://www.rezervniavtodeli24.si/1194311-bosch   :prstgor: .

Napisano

Hvala!

Sem razdrl in ugotovil da je ?e star sistem s kljukico...

Ve?ina mi priporo?a Bosch  Aerotwin, sedaj je pa samo ?e potrebno najti ustrezne in za pravo ceno :)

Lp

• 1 leto kasneje...
Napisano

Avgusta sm kupu bosch aerotwin, ker ste jih precej hvalili. ?e kak dober mesec pa mi oba (sprednja) pu??ata ?rte. Dau sm 40? in sm zelo razo?aran. Ra?una seveda nimam, ker sm si mislu: sj to bo delal ve? let. Naivne?...skratka odsvetujem :/

Napisano

Bosch brisalci so res katastrofa. Jest sem jih imel ze drugic na svojemu pa so po hitrem posopku zaceli skripati. Punca jih ima na cliotu in je ista zgodba.

Napisano

Mislim, da ni najve?ja te?ava v znamki ampak v starosti brisalcev. ?e fa?e? staro zalogo so brisalci lahko od Apple-a pa ne bodo vredu.

Napisano

Avgusta sm kupu bosch aerotwin, ker ste jih precej hvalili. ?e kak dober mesec pa mi oba (sprednja) pu??ata ?rte. Dau sm 40? in sm zelo razo?aran. Ra?una seveda nimam, ker sm si mislu: sj to bo delal ve? let. Naivne?...skratka odsvetujem :/

?udno. Jaz jih imam gor skoraj 1 leto pa ?istijo kot novi.Vsako toliko ?asa jih pa? o?istim,da ni nobene umazanije gor na njih.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.