Violet Napisano 12. avgust, 2006 Prijavi Napisano 12. avgust, 2006 ?ist slu?ajno sem naletela na ta posnetekkaj mislite http://www.goyk.com/video.asp?path=2678 cena na hrva?ekm za osnovni model je 320.000 eurov in je naro?en za 4 kupce ki ga ?akajo najmanj 16 oz. 18. mesecev deklce pa pustit pr mir, da ne bo kak?en virus Citiraj
KAALman Napisano 12. avgust, 2006 Prijavi Napisano 12. avgust, 2006 tehni?no gledano vrhunec tega, kar lahko dandanes ponudi avtomobilska industrija ?al samo za bogata?e... kot vedno nebi se ga branil za ene par krogov Citiraj LP KAALman
LabiGT Napisano 12. avgust, 2006 Prijavi Napisano 12. avgust, 2006 dizajnersko mi ne sedi... torej raje F430, ki je lepsi in cenejsi Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Marko_mx-3 Napisano 12. avgust, 2006 Prijavi Napisano 12. avgust, 2006 dizajnersko mi ne sedi...torej raje F430, ki je lepsi in cenejsi Me veseli da imava isti okus glede Fefavijev ?e posebno roadster je lep Citiraj
Violet Napisano 13. avgust, 2006 Avtor Prijavi Napisano 13. avgust, 2006 dizajnersko mi ne sedi...torej raje F430, ki je lepsi in cenejsi in te?ji in po?asnej?i ------kalman je vse zastopumarko mx-3 pa je dodal ?e obliko nima ni? avtomatike, vse ro?no, ter od dale? zgleda kot nek povpre?en avto nih?e pa ?e ni povedal, kaj imata SKUPNEGA M6 in F 599 GTB Citiraj
poky Napisano 13. avgust, 2006 Prijavi Napisano 13. avgust, 2006 No,ne da bi se ga branil,samo kupo ga pa ne bi.... Noben Ferrari mi nekak ne sede,?e bi ?e kupoval kaj za take denarce,pol raje kaj druga! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
David Napisano 13. avgust, 2006 Prijavi Napisano 13. avgust, 2006 [/uin nih?e pa ?e ni povedal, kaj imata SKUPNEGA ] M6 in F 599 GTB Hm.... 4 gume==????? Citiraj Feel free....
Violet Napisano 13. avgust, 2006 Avtor Prijavi Napisano 13. avgust, 2006 kje pa imate male sive celice? na pa?i Citiraj
LabiGT Napisano 13. avgust, 2006 Prijavi Napisano 13. avgust, 2006 in te?ji in po?asnej?i ------kalman je vse zastopumarko mx-3 pa je dodal ?e obliko nima ni? avtomatike, vse ro?no, ter od dale? zgleda kot nek povpre?en avto nih?e pa ?e ni povedal, kaj imata SKUPNEGA M6 in F 599 GTB ce dam 300 kusur tisoc evrov za avto niti priblizno ne bi hotu da zgleda "povprecno", niti od dalec niti blizu niti njet uposte ne skupnega: mogoce cakalna doba?? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Violet Napisano 13. avgust, 2006 Avtor Prijavi Napisano 13. avgust, 2006 Labi, tvoj bo imel tako avro, da ti bomo vsi fov? ---------skupnega? Italijanski dizajn in japonski motor dajeta mazdi enkratno kombinacijo tako je Pinifarina dizajniralo mazdo in ferrati (seveda tudi druge modele) Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 13. avgust, 2006 Prijavi Napisano 13. avgust, 2006 Hm, da je pinninfarina Mazdo risal prvi? sli?im, vem da je enega Hyundaia Citiraj
LabiGT Napisano 13. avgust, 2006 Prijavi Napisano 13. avgust, 2006 Labi, tvoj bo imel tako avro, da ti bomo vsi fov? ---------skupnega? Italijanski dizajn in japonski motor dajeta mazdi enkratno kombinacijo tako je Pinifarina dizajniralo mazdo in ferrati (seveda tudi druge modele) jao jao jao...mazda 6 niti priblizno ni dizajnirala pininfarina@marko: hyundai matrix Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
zemir Napisano 13. avgust, 2006 Prijavi Napisano 13. avgust, 2006 jao jao jao...mazda 6 niti priblizno ni dizajnirala pininfarina@marko: hyundai matrix Za matrixa nevem vem pa da je hyundai coupe,fiat coupe,in peugeot 406 V6 on oblikoval Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
madmax Napisano 13. avgust, 2006 Prijavi Napisano 13. avgust, 2006 ?koda da ni unga sme?kota ko se z roko udari po ?elu, ker bi full pasu u tole temo. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.