Lenuh007 Napisano 24. avgust, 2004 Prijavi Napisano 24. avgust, 2004 Najprej vas vse lepo pozdravljam kot lastnik nove Mazde 3 in kot nov clan na Mazda-si forumu. Moram priznati, da me zelo moti izgled izpusne cevi take, kot je original. Zato sem si umilil, da bi dal nastevk na njo. Iscem koncnik izpusne cevi kateri bi bil privarjen ali le privit, izgledal pa bi: kromirano, ros frei, ali carbon in bi bil rahlo jajcaste oblike (kot Porche ) Lahko bi ga dal naredit. Se prej me pa zanima, ce kdo slucajno ve za kaksen koncnik, kakrsnega sem opisal? NLP Hvala, Lenuh007 Citiraj LP Lenuh007
KAALman Napisano 25. avgust, 2004 Prijavi Napisano 25. avgust, 2004 v vsaki bolje zalo?eni trgovini z avtodeli in opremo se dobijo nastavki za privija?it (pa ponavadi tudi za privariti) lahko pa povpra?a? pri kak?nem lokalnem izdelovalcu izpu?nih sistemov, ali pa npr. pri Lau?-u, Novak-u, ... nastavki za privariti so ponavadi od 3 pa do 10 jurjev, odvisno od velikosti in oblike... Citiraj LP KAALman
Lenuh007 Napisano 25. avgust, 2004 Avtor Prijavi Napisano 25. avgust, 2004 Hvala za odgovor. Mogoce bi mi koga priporocal? A je mogoce ze kdo, ki je naredil svojo ispusno cev iz kompozitnih vlaken? LP Lenuh007 Citiraj LP Lenuh007
KAALman Napisano 25. avgust, 2004 Prijavi Napisano 25. avgust, 2004 priporo?at ne znam, jaz sem do sedaj vedno mel nastavke postru?ene iz INOX cevi...tudi za mx-o mam nekaj v delu... fotke bodo ?ez par dni... aja, vem da je nastavke en tip prodajal v MB na avtosejmui po 4- 6 jurjev, pa mogo?e ?e na kaki tuning prireditvi v tujini, ali pa kake ?tacune v italiji.... Citiraj LP KAALman
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.