Skoči na vsebino

Mazda Tribute 3.0 V6 ** mnenja

Ustvari kratki URL

mamomu

Priporočeno sporočilo

Pozdravljeni

Ker mislim kupit enega finega SUV-a, mi je v o?ji izbor pri?la Mazda Tribute 3.0 V6. Verjetno letnik 2001 ali 2002.

Ima kdo od vas kak?ne izku?nje s tem avtomobilom ali tem motorjem (3.0 V6)??

Vsako mnenje bi mi pri?lo zelo prav!

lp.

mamomu

Objavljena slika

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Koliko je meni poznano se ta motor v Tributu ni ravno odrezal. Je namre? po?re?en in v povpre?ju bo? raje nad 13 litrov/100km kot spodaj, kar bo kar ?ok, ker si verjetno navajen na porabo DTI-ja.

Moje mnenje je, da raje poi??i dvo litrski motor, ki kljub temu, da ima 75 konjev manj nima toliko slab?ih performance kot trilitrski. Res da ni V6 ampak 2 litra manj?a poraba in izognitev najvi?jem zavarovalnem in cestninskem razredu pa tudi nekaj pomenita ;) .

Pa ?e en test - Mazda Tribute 2.0

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.