mamomu Napisano 13. avgust, 2006 Prijavi Napisano 13. avgust, 2006 Pozdravljeni Ker mislim kupit enega finega SUV-a, mi je v o?ji izbor pri?la Mazda Tribute 3.0 V6. Verjetno letnik 2001 ali 2002.Ima kdo od vas kak?ne izku?nje s tem avtomobilom ali tem motorjem (3.0 V6)??Vsako mnenje bi mi pri?lo zelo prav! lp.mamomu Citiraj
poky Napisano 13. avgust, 2006 Prijavi Napisano 13. avgust, 2006 Dobrodo?el na forumu! Samo ta avto pa ne vem,?e ma ker od nas?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Guest DANDO1 Napisano 13. avgust, 2006 Prijavi Napisano 13. avgust, 2006 brez zajebancije, mislim , da mi je en starej?i gospod rekel, da se ne dobi nekih delov, mislim, da karoserijskih, te?ko verjeti, ne... Citiraj
mamomu Napisano 13. avgust, 2006 Avtor Prijavi Napisano 13. avgust, 2006 To, da nebo mogel dobiti kak?nih delov res te?ko verjamem! Verjetno le ON ni vedel! Stopi? preko meje in vse zrihtajo. Citiraj
Guest DANDO1 Napisano 13. avgust, 2006 Prijavi Napisano 13. avgust, 2006 fora je da je slovenec iz avstrije Citiraj
Boss Napisano 14. avgust, 2006 Prijavi Napisano 14. avgust, 2006 Koliko je meni poznano se ta motor v Tributu ni ravno odrezal. Je namre? po?re?en in v povpre?ju bo? raje nad 13 litrov/100km kot spodaj, kar bo kar ?ok, ker si verjetno navajen na porabo DTI-ja. Moje mnenje je, da raje poi??i dvo litrski motor, ki kljub temu, da ima 75 konjev manj nima toliko slab?ih performance kot trilitrski. Res da ni V6 ampak 2 litra manj?a poraba in izognitev najvi?jem zavarovalnem in cestninskem razredu pa tudi nekaj pomenita . Pa ?e en test - Mazda Tribute 2.0 Citiraj
mamomu Napisano 14. avgust, 2006 Avtor Prijavi Napisano 14. avgust, 2006 Mene pa glih vle?e 3.0 V6 motor, zaradi mo?i in mirnega teka! Poraba pa je po testih med 9 in 20l/100km (odvisno od noge) In ho?em imet avtomatika. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.