Skoči na vsebino

Mazda Tribute 3.0 V6 ** mnenja

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pozdravljeni

Ker mislim kupit enega finega SUV-a, mi je v o?ji izbor pri?la Mazda Tribute 3.0 V6. Verjetno letnik 2001 ali 2002.

Ima kdo od vas kak?ne izku?nje s tem avtomobilom ali tem motorjem (3.0 V6)??

Vsako mnenje bi mi pri?lo zelo prav!

lp.

mamomu

Objavljena slika

Napisano

Dobrodo?el na forumu! :D Samo ta avto pa ne vem,?e ma ker od nas?? :whatever:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

brez zajebancije, mislim , da mi je en starej?i gospod rekel, da se ne dobi nekih delov, mislim, da karoserijskih, te?ko verjeti, ne...

Napisano

Koliko je meni poznano se ta motor v Tributu ni ravno odrezal. Je namre? po?re?en in v povpre?ju bo? raje nad 13 litrov/100km kot spodaj, kar bo kar ?ok, ker si verjetno navajen na porabo DTI-ja.

Moje mnenje je, da raje poi??i dvo litrski motor, ki kljub temu, da ima 75 konjev manj nima toliko slab?ih performance kot trilitrski. Res da ni V6 ampak 2 litra manj?a poraba in izognitev najvi?jem zavarovalnem in cestninskem razredu pa tudi nekaj pomenita ;) .

Pa ?e en test - Mazda Tribute 2.0

33112_1.png

Napisano

Mene pa glih vle?e 3.0 V6 motor, zaradi mo?i in mirnega teka! Poraba pa je po testih med 9 in 20l/100km (odvisno od noge)

In ho?em imet avtomatika.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.