David Napisano 30. avgust, 2006 Avtor Prijavi Napisano 30. avgust, 2006 ona nima j..., vsaj ne fizi?nih, Citiraj Feel free....
uklopko Napisano 30. avgust, 2006 Prijavi Napisano 30. avgust, 2006 Kaj je to j... a misli? le?nikov? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
suicidal Napisano 30. avgust, 2006 Prijavi Napisano 30. avgust, 2006 Kaj je to j... a misli? le?nikov? Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
LabiGT Napisano 30. avgust, 2006 Prijavi Napisano 30. avgust, 2006 jaz sem pa mislil j... kot jaffa cakes... zivel sem v zmoti Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 30. avgust, 2006 Avtor Prijavi Napisano 30. avgust, 2006 Ne maram jaffa cakes.... Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 30. avgust, 2006 Prijavi Napisano 30. avgust, 2006 Ne maram jaffa cakes.... meni so ok, ce ni munchmallowsov Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 30. avgust, 2006 Avtor Prijavi Napisano 30. avgust, 2006 meni so ok, ce ni munchmallowsov Labisan po?eruh.press Citiraj Feel free....
Violet Napisano 31. avgust, 2006 Prijavi Napisano 31. avgust, 2006 Res je ?e to sezono pa naslednjo pol pa ga zamenja 450ccm 4takt!!!!!(planirano tako)Pa gass super moto varjanta ?e zraven!!!!bil sm kot srednje?olec usekan na direke pa to pa sm se polomu 1x mal pa je motor ?u od bajte zdj je pa spet pr bajt in orjem samo ?e po hosti se pa kdaj pa kdaj zapelemo na poligon!!!?e ne gre? na điro pol pa vsaj na ledeno kavo pridi k jezeru na Rakitni hvala za povabilo, sam bom prej na?la Ribinco kot Rakitnozame je 250ccm zakon, 450 :ne vem: a ni prehud zalogaj :ne vem: Kako pa to zgleda se peljat na cross progi so sopotnica??? Boga rit.... In si na istem kot jaz.... hm.... don't thing I understand that precisely...... LP daVid isto kot ti, sam da n? ne jamram, Kaj je to j... a misli? le?nikov? uklopko, na na?em konc se pogovarjajo o orehih Citiraj
uklopko Napisano 1. september, 2006 Prijavi Napisano 1. september, 2006 Jov hov hov........ribn?an pr?ov Govor o orehih.Kaj to je zato, ker u va?em koncu pustite mo?ke sexa stradat ? Pol pa ni pametno u va? konc pridt!!! Kar se pa motorja ti?e je pa pri 450ccm ob?utno ve? navora!!! MEN U?E?!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
uklopko Napisano 1. september, 2006 Prijavi Napisano 1. september, 2006 no coment........................? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
David Napisano 27. marec, 2009 Avtor Prijavi Napisano 27. marec, 2009 ....da malo obnovim te "mrtvake" na forumu.... Kakorkoli..... mazdica je ?la papa.... upam da bo ostala v dobrih rokah..... Njeno mesto pa prevzela 200 konjska traktorska zverina s ?ist preve? navora.... Ve? pa v predstavitvi v naslednjih dneh.... Citiraj Feel free....
uklopko Napisano 27. marec, 2009 Prijavi Napisano 27. marec, 2009 uuuuuuuuu lepo naj stara dobro slu?i novemu lasniku in naj ti traktor dobro orje po nivah Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Grega_ Napisano 27. marec, 2009 Prijavi Napisano 27. marec, 2009 200konjski traktor to pa bo letelo ja Citiraj
LabiGT Napisano 27. marec, 2009 Prijavi Napisano 27. marec, 2009 cuore sportivo 2.4jtd??? ole alfa! upam da je crna Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 27. marec, 2009 Avtor Prijavi Napisano 27. marec, 2009 cuore sportivo 2.4jtd??? ole alfa! upam da je crna Hahaha bravo labi.... zadetek u polno.... ampak ve? da vztrajam pri srebrni.... Je pa ?rno usnje.... Citiraj Feel free....
icewoman12 Napisano 28. marec, 2009 Prijavi Napisano 28. marec, 2009 slikeeeeeeeee Citiraj Icewoman is here!
YavarYe X6V6 Napisano 29. marec, 2009 Prijavi Napisano 29. marec, 2009 slikeeeeeeeee Neobvezno. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
David Napisano 30. marec, 2009 Avtor Prijavi Napisano 30. marec, 2009 Neobvezno. baaaaa..... kaj ti ren?i?.... Citiraj Feel free....
Boss Napisano 30. marec, 2009 Prijavi Napisano 30. marec, 2009 ojeje Alfa pa ?e karavan povrh p.s. se samo malo hecam... ?ist cool avto?ek Citiraj
poky Napisano 30. marec, 2009 Prijavi Napisano 30. marec, 2009 David-alfist.....ne,ne gre to skupaj! Hehe,naj ti dobro slu?i. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
KAALman Napisano 30. marec, 2009 Prijavi Napisano 30. marec, 2009 perverzna ma?ina... edino kar me je razo?aralo v tem avtu, so bli sede?i David... ampak zdaj pa ve? nebo? koktejlov me?al po mazda sre?anjih ? Citiraj LP KAALman
David Napisano 31. marec, 2009 Avtor Prijavi Napisano 31. marec, 2009 perverzna ma?ina... edino kar me je razo?aralo v tem avtu, so bli sede?i David... ampak zdaj pa ve? nebo? koktejlov me?al po mazda sre?anjih ? Mene so pa prav sede?i fascinirali.... :ne vem: Zakaj ne bom ve? me?al.... nisem ve? vabljen, prjatli? Citiraj Feel free....
KAALman Napisano 31. marec, 2009 Prijavi Napisano 31. marec, 2009 Mene so pa prav sede?i fascinirali.... :ne vem:Zakaj ne bom ve? me?al.... nisem ve? vabljen, prjatli? saj sem vpra?al... pa nisi rekel da ali ne ? seveda smo prjatli.... Citiraj LP KAALman
zemir Napisano 2. april, 2009 Prijavi Napisano 2. april, 2009 Res lep avto?ek naj ti dolgo slu?i Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.