David Napisano 17. avgust, 2006 Prijavi Napisano 17. avgust, 2006 ... evo ?e slikic.... najprej se opravi?im ker sem videl da sem prej?nji dve temi objavil pod Tuning namesto Styling..... MY BAD!!! Kakorkoli.... evo ?e slikic od mini predelave.... slikano z avtom od Uklopkota...... Jeeeeee Citiraj Feel free....
uklopko Napisano 17. avgust, 2006 Prijavi Napisano 17. avgust, 2006 lepe fotke so....o?itno tebe foti? uboga ?e ?e mene ni!!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Marko_mx-3 Napisano 17. avgust, 2006 Prijavi Napisano 17. avgust, 2006 Zani? fotke ker sem fol? druga? pa lepo si spedenal trojko, da ne bom pisal v vsako temo posebej ker ?etko imam preve? objav. Croska je pa ?ist poseben stroj, me zanima ?e bo klopko res ubodu tist ko je rekel da bo nasleednje leto tist je meni ?e malo bolj v?e? Citiraj
suicidal Napisano 17. avgust, 2006 Prijavi Napisano 17. avgust, 2006 lepe Mazde, tam pri jezeru, ni kaj. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
BOJČ Napisano 18. avgust, 2006 Prijavi Napisano 18. avgust, 2006 Ja, res lepe fotke in avtomobila v na?em doma?em kraju. Prihodnji? pridem ?e jaz Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
uklopko Napisano 18. avgust, 2006 Prijavi Napisano 18. avgust, 2006 Ti sam prid!!! lahk pa ?e za kak piknik zrihtava na rakitni pa bo!!!! Se strinja?? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
BOJČ Napisano 18. avgust, 2006 Prijavi Napisano 18. avgust, 2006 Ti sam prid!!! lahk pa ?e za kak piknik zrihtava na rakitni pa bo!!!!Se strinja?? Absolutno! Lokacija za sre?anje je super, za hrano, pija?o in fotke tud, izlet za ostale bi bil ob lepem vremenu zagotovo lep, cesta pa je tudi zanimiva... Veliko bolje kot kak?no parkiri??e v LJ Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
David Napisano 18. avgust, 2006 Avtor Prijavi Napisano 18. avgust, 2006 Absolutno! Lokacija za sre?anje je super, za hrano, pija?o in fotke tud, izlet za ostale bi bil ob lepem vremenu zagotovo lep, cesta pa je tudi zanimiva... Veliko bolje kot kak?no parkiri??e v LJ se podpi?em pod to.... recimo parking pri jezeru.... pol pa naprej.... Citiraj Feel free....
Nu?a Napisano 22. avgust, 2006 Prijavi Napisano 22. avgust, 2006 Absolutno! Lokacija za sre?anje je super, za hrano, pija?o in fotke tud, izlet za ostale bi bil ob lepem vremenu zagotovo lep, cesta pa je tudi zanimiva... Veliko bolje kot kak?no parkiri??e v LJ Se strinjam glede lokacije. Veliko boj primerno kot pa parkiri??e!!! Citiraj
komar Napisano 22. avgust, 2006 Prijavi Napisano 22. avgust, 2006 David - pa aftek je pesmica :mi pijemoo: Citiraj Papa, Tomi
YavarYe X6V6 Napisano 22. avgust, 2006 Prijavi Napisano 22. avgust, 2006 David - pa aftek je pesmica :mi pijemoo: To je zarad xenonk !!!!!!!!!!! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
David Napisano 3. april, 2007 Avtor Prijavi Napisano 3. april, 2007 Da malo obnovim..... Mazdulina ma nove ?evelj?ke... Pirelli P Zero Rosso.... wiii... ?ist fasciniran nad gumo..... Izredno tiha guma.....Zelo dobro absorbira luknje na cesti...po mokrem dr?i k nora....Po suhem ?e bolj... skratka.. super guma LP daVid Citiraj Feel free....
poky Napisano 3. april, 2007 Prijavi Napisano 3. april, 2007 No,zaj pa gasaaaaaaaa. A porabo si ?e kaj umiro?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
komar Napisano 10. april, 2007 Prijavi Napisano 10. april, 2007 No,zaj pa gasaaaaaaaa. A porabo si ?e kaj umiro?? Mislim, da mu to ne bo nikoli uspelo ... ... pa zakaj bi se sploh trudil??? :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
ReDevil Napisano 12. april, 2007 Prijavi Napisano 12. april, 2007 Poki pomoje bi rabu Dejvidson pridt k teb na in?trukcije: kako naj ti mazda 3 pokuri ?immnj! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 12. april, 2007 Prijavi Napisano 12. april, 2007 He he,on je ?e zavo?en primer.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
David Napisano 14. april, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. april, 2007 Aaaah.... kdo sploh ?e gleda na porabo.... me ne zanima ve?....!! Sam lega je pa ...wruuuum wruuuum.... Citiraj Feel free....
poky Napisano 14. april, 2007 Prijavi Napisano 14. april, 2007 Sam lega je pa ...wruuuum wruuuum.... He he,?e nisi ta pravega voza pelal! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
wiperboy Napisano 15. april, 2007 Prijavi Napisano 15. april, 2007 poky povej mu kak mora mazda pri 244 z zimskimi gumami le?ati ... pa kak se audia v prahu pusti.... Citiraj gremo na?i.....
komar Napisano 15. april, 2007 Prijavi Napisano 15. april, 2007 Kako se eni duvajo in to ?e celo z tujim aftekom....ne wiper Citiraj Papa, Tomi
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.