zemir Napisano 15. januar, 2007 Prijavi Napisano 15. januar, 2007 ?e ne se pa samo plo??ice malo odbrusi, cca 1 mm pa nebi smelo cvilit To sem jaz delal na stari BG-jki je ful nagrav?n cvilil pa sem zbrusil ?elez in plo??ice pa je pol blo vse lepo in prav Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
cRaZY Napisano 16. januar, 2007 Prijavi Napisano 16. januar, 2007 Ma kaj brusit ....pobrat dol pa je!!! Razlika je ?e ti plehek ru?i po disku(nagrav?en zvok po plehu seveda)ali pa ti bremze zacvilijo(zapiskajo.....posledi?no ''PO MOJE'' pretrde plo??ice) Sm pri 1. avtu prakticiral tako da sm pri?el do tega zaklju?ka!!! ?e enkrat... bremze cvilijo ko zabremza?, za to je kriv pleh in ne plo??ice. To se mi je zgodilo ?e 2x na Mazdi6. Pri nekem plehcu gleda jezi?ek, ki drajsa po disku. Sli?i pa se predvsem pri manj?ih hitrostih. ?e bi ble krive plo??ice bi ?el na avtocesto in 2x zabremzal in bi bilo ok. Citiraj
uklopko Napisano 16. januar, 2007 Prijavi Napisano 16. januar, 2007 Sam da dela!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Marko_mx-3 Napisano 16. januar, 2007 Prijavi Napisano 16. januar, 2007 ?e enkrat... bremze cvilijo ko zabremza?, za to je kriv pleh in ne plo??ice. To se mi je zgodilo ?e 2x na Mazdi6. Pri nekem plehcu gleda jezi?ek, ki drajsa po disku. Sli?i pa se predvsem pri manj?ih hitrostih. ?e bi ble krive plo??ice bi ?el na avtocesto in 2x zabremzal in bi bilo ok. kako pa to da se je ?e 2x zgodil? a so zamenjali pleh na servisu da je spet za?el? druga? pa samo gumo dol pa pogledat kje je pleh in ga odkrivit ali pa pobrusit :ne vem: Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 16. januar, 2007 Prijavi Napisano 16. januar, 2007 Pomoje je to zato, ti pregorijo zatnje stop lu?i, in ti cvili iz preventive, da se ti kdo ne nalima v rit. Pa da pichke za tabo gledajo, k mislijo da jim ?vi?ga?, oziroma se zaradi ?oka ko jih vidi? ne more? skoncentrirat in za?vi?gat. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
David Napisano 17. januar, 2007 Prijavi Napisano 17. januar, 2007 Pa da pichke za tabo gledajo, k mislijo da jim ?vi?ga?, oziroma se zaradi ?oka ko jih vidi? ne more? skoncentrirat in za?vi?gat. Citiraj Feel free....
retail Napisano 17. januar, 2007 Prijavi Napisano 17. januar, 2007 Mogo?e imam denarno re?itev za zavore? Sporo?i ?e si ?e menjal, lp retail Citiraj lp retail
Violet Napisano 22. januar, 2007 Prijavi Napisano 22. januar, 2007 no , zdaj mi zvore cvilijo (pri rahlih zaviranjih pri manjsih hitrostih) tko kot kaksen citroen...cheap stuff ocitno...naslednjic ne bom v zadnjem momentu kupil ?ak, ravnokar si zamenjal, 2x mo?neje pribremzal in sedaj ti cvilijo...n? jasnzakaj so originalni diski na mazdi 6 zani???e bi ponovno zamenjal, za katere bi se odlo?il? Citiraj
LabiGT Napisano 22. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 22. januar, 2007 problem je, ker za naso mazdo tezko karkol dobis spredaj se da dobit Brembo sam se caka 100let, zadaj pa te k jih mam (tako bi naredil ce se ne bi mudilo) kupil sem pa jih pred cca. 10.000km, tako da nisem ravno samo 2x mocneje zaviral pa ne cvilijo skoz ampak vcasih in to samo pri hitrostih priblizno 10km/h..nekaj takega Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 23. januar, 2007 Prijavi Napisano 23. januar, 2007 problem je, ker za naso mazdo tezko karkol dobisspredaj se da dobit Brembo sam se caka 100let, zadaj pa te k jih mam (tako bi naredil ce se ne bi mudilo)kupil sem pa jih pred cca. 10.000km, tako da nisem ravno samo 2x mocneje zaviral pa ne cvilijo skoz ampak vcasih in to samo pri hitrostih priblizno 10km/h..nekaj takega Re?itev je ve? kot na dlani, bolj hitro vozi in mo?no zaviraj in bo vse ql. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 23. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 23. januar, 2007 Re?itev je ve? kot na dlani, bolj hitro vozi in mo?no zaviraj in bo vse ql. bom probal upostevat Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Violet Napisano 25. januar, 2007 Prijavi Napisano 25. januar, 2007 problem je, ker za naso mazdo tezko karkol dobisspredaj se da dobit Brembo sam se caka 100let, zadaj pa te k jih mam (tako bi naredil ce se ne bi mudilo)kupil sem pa jih pred cca. 10.000km, tako da nisem ravno samo 2x mocneje zaviral pa ne cvilijo skoz ampak vcasih in to samo pri hitrostih priblizno 10km/h..nekaj takega brembo diski pa ferodo plo??ice - kot si omenil, ali je ta varianta najbolj primerna za m6 dizel,zakaj nima? sprednje in zadnje (diske) enake? ali 26000 (national autoparts) ali brembo Citiraj
LabiGT Napisano 25. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. januar, 2007 nimam enakih, ker, kot sem napisal, se je mudilo... pri brembotu je pa problem, ker ne delajo zadnjih diskov za M6, drugace pa bi bla ta kombinacija (cena+kvaliteta) najboljsa a tebi ze tresejo diski? koliko mas kilometrov? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Violet Napisano 28. januar, 2007 Prijavi Napisano 28. januar, 2007 nimam enakih, ker, kot sem napisal, se je mudilo...pri brembotu je pa problem, ker ne delajo zadnjih diskov za M6, drugace pa bi bla ta kombinacija (cena+kvaliteta) najboljsaa tebi ze tresejo diski? koliko mas kilometrov? ker ne ?elim ve? menjavati nekaj na hitro, je dobro vedeti vnaprej kako in kaj; pri mojih cca 35.000 km, so bremze ok, res pa je, da sem enkrat ?e morala mo?no zavaritai na avtocesti, ker se je nekdo iz priklju?evalnega pasu nalimal na prehitevalni... Citiraj
RoKo Napisano 28. januar, 2007 Prijavi Napisano 28. januar, 2007 ker ne ?elim ve? menjavati nekaj na hitro, je dobro vedeti vnaprej kako in kaj; pri mojih cca 35.000 km, so bremze ok, res pa je, da sem enkrat ?e morala mo?no zavaritai na avtocesti, ker se je nekdo iz priklju?evalnega pasu nalimal na prehitevalni... Ja men so se zvili prednji diski pri 40.000 res pa je da sem parkrat zaviral v nulo! Pa jih niso menjal ampak postru?li! :ne vem: Sicer pa tudi Bemwi menjajo diske pri 80.000, tko da dana?nji materijali ne dohajajo tko zmogljivih strojev... LP Citiraj
nisde Napisano 28. januar, 2007 Prijavi Napisano 28. januar, 2007 Ja men so se zvili prednji diski pri 40.000 res pa je da sem parkrat zaviral v nulo! Pa jih niso menjal ampak postru?li! :ne vem: Sicer pa tudi Bemwi menjajo diske pri 80.000, tko da dana?nji materijali ne dohajajo tko zmogljivih strojev... LP Ni to problem, problem je da folk preve? bremza Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
R_sport Napisano 29. januar, 2007 Prijavi Napisano 29. januar, 2007 Splo?no znano je, da so lucasove zavorne plo??ice malo tr?e in zato tudi rade cvilijo. Imam slabe izku?nje z njimi iz prej?njega avta, enako tudi stric, ko je ?e imel mazdo 626. Zato sem pri 75.000 km dal gor prednje plo??ice od nippan parts oz. kashiyama co. in zaenkrat (po cca. 1500 km) ni nobenega cviljenja, plo??ice pa tudi zelo dobro primejo. ?e samo pomislim, da sem dal za njih cca. 30 EUR (original pridejo cca. 120 EUR), za ta denar ni bolj?ega za M6. Citiraj
David Napisano 29. januar, 2007 Prijavi Napisano 29. januar, 2007 prednje plo??ice od nippan parts oz. kashiyama co. in zaenkrat (po cca. 1500 km) ni nobenega cviljenja, plo??ice pa tudi zelo dobro primejo. ?e samo pomislim, da sem dal za njih cca. 30 EUR (original pridejo cca. 120 EUR), za ta denar ni bolj?ega za M6. Kje pa si nabavil te?? Ker jih morem tudi jaz po?asi zamenjat..... Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 29. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 29. januar, 2007 update: aleluja, zdaj se prednji diski tresejo....po rekordnih 13.000km prevozenih Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 29. januar, 2007 Prijavi Napisano 29. januar, 2007 update: aleluja, zdaj se prednji diski tresejo....po rekordnih 13.000km prevozenih wtf - kaj a novi diski ti ?e tresejo Citiraj
LabiGT Napisano 29. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 29. januar, 2007 wtf - kaj a novi diski ti ?e tresejo aha Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
nisde Napisano 29. januar, 2007 Prijavi Napisano 29. januar, 2007 aha Kako je to mo?no??? A voham reklamacijo? Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Marko_mx-3 Napisano 29. januar, 2007 Prijavi Napisano 29. januar, 2007 Kako je to mo?no??? A voham reklamacijo? ti voha? farmo ihan in ?istilno Citiraj
nisde Napisano 29. januar, 2007 Prijavi Napisano 29. januar, 2007 ti voha? farmo ihan in ?istilno Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
zemir Napisano 29. januar, 2007 Prijavi Napisano 29. januar, 2007 ti voha? farmo ihan in ?istilno Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.