simonp Napisano 27. avgust, 2004 Prijavi Napisano 27. avgust, 2004 Kljub temu, da je mazda3 relativno nov model, ali ima kdo podatke oziroma je prera?unal stro?ke vzdr?evanja modela z bencinskim in diesel motorjem? Citiraj
BASSO Napisano 22. oktober, 2004 Prijavi Napisano 22. oktober, 2004 Pozdravljeni.Sem nov ?lan tega foruma.Zanima me kje so najbolj ugodni servisi za mazdo.Prej sem vozil mazdo 323c,sedaj pa imam mazdo 3 sport 1.6 tx.Prevozo sem 20.000km in bo treba po?asi na servis z njo. Citiraj
torstorm Napisano 22. oktober, 2004 Prijavi Napisano 22. oktober, 2004 ne vem, jaz delam servise doma sam. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
vuk Napisano 26. oktober, 2004 Prijavi Napisano 26. oktober, 2004 Mislim,da bo? zaradi garancije kr moral na uradni servis...mislim pa da majo vsi kolko tolko enake cene...pokli?i malo okoli in naj ti pripravijo predra?un. lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.