Mazda323 Napisano 27. avgust, 2004 Prijavi Napisano 27. avgust, 2004 Predstavljena bo konec septembra na Pari?kem avtosalonu, na voljo bo konec leta na Nem?kem tr?i??u. Bazira na platformi Mazde 3, dolga bo dobrih 4,50cm; prostora pa bo za sedem oseb na voljo bosta dva bencinska motorja 1,6 in 2,0 ter dva dizelska 1,6 agregata. Vir: http://www.auto-motor-sport.de/d/66554/d_ams_news_special_ha Citiraj
DonFilipo Napisano 29. avgust, 2004 Prijavi Napisano 29. avgust, 2004 Lustkan avto. Ce bi mel druzino in kupoval novi avto bi ka resno premislil o Mazdi5! Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
vuk Napisano 1. september, 2004 Prijavi Napisano 1. september, 2004 Zelo v?e?no...verjetno moj naslednji avto,?ez ene par let...lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
mazda-mx3 Napisano 23. september, 2004 Prijavi Napisano 23. september, 2004 malo mi je podobna T. Prius.... ta tendenca k enoprostorcem, mi ni lih pri srcu...ne vem zakaj...vsi avti so zdej enoprostorci Ma kaj mazda nima vec namena delat avtomobila kot je mx3 al kaj ???? enega sportnega coupeja 2+2, iz zasnove mx3 ampak moderne linije.....vrtata bi lahko imela kot rx-8 motor 2.0T ali pa 2.0 V6, za foro bi lahko tudi dizla dali not pogon 4x4 ali pa RWD V glavnem nekaj lih ne vsakdanjega. Nebi bilo slabo, a? Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
KAALman Napisano 24. september, 2004 Prijavi Napisano 24. september, 2004 malo mi je podobna T. Prius....ta tendenca k enoprostorcem, mi ni lih pri srcu...ne vem zakaj...vsi avti so zdej enoprostorci Ma kaj mazda nima vec namena delat avtomobila kot je mx3 al kaj ???? enega sportnega coupeja 2+2, iz zasnove mx3 ampak moderne linije.....vrtata bi lahko imela kot rx-8motor 2.0T ali pa 2.0 V6, za foro bi lahko tudi dizla dali not pogon 4x4 ali pa RWD V glavnem nekaj lih ne vsakdanjega. Nebi bilo slabo, a? ahaaaaaaaaaaaaa ! TO PA JA !pa 2 vrata naj ma ! ne rabi met kot rx-8 Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 24. september, 2004 Prijavi Napisano 24. september, 2004 HO?EMO V6 MOTORJE! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
vuk Napisano 24. september, 2004 Prijavi Napisano 24. september, 2004 Raj?i nekaj s turbino...lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
mazda-mx3 Napisano 24. september, 2004 Prijavi Napisano 24. september, 2004 kaj pa 2.0 V6 TT??!! lahko bi naredili mx3 z vanklom, pa malo manj konjev v obicajni izvedbi in pol se eno turbo jaooooo.....pa zakaj noben ne uposteva nasih predlogov?! Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
vuk Napisano 24. september, 2004 Prijavi Napisano 24. september, 2004 TT kot TwinTurbo,a ne...baje naj bi kmalu RX8 dobila kompresor ali turbino;MX5ka ima po novem na Japonskem tudi turbino na 1.8 motorju. lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
din Napisano 24. september, 2004 Prijavi Napisano 24. september, 2004 kaj pa 2.0 V6 TT??!! lahko bi naredili mx3 z vanklom, pa malo manj konjev v obicajni izvedbi in pol se eno turbo jaooooo.....pa zakaj noben ne uposteva nasih predlogov?! MX3 z vanklom ne more obstajat je lahko samo RX3 , saj jaz tudi ?akam da bi nekaj podobnega mojemu vozu naredili, pa ni ni? od tega BDW druga?e pa ?e ?param za RX-8 in upam da bom do penzije glih na?paral Citiraj
mazda-mx3 Napisano 24. september, 2004 Prijavi Napisano 24. september, 2004 kaj pa 2.0 V6 TT??!! lahko bi naredili mx3 z vanklom, pa malo manj konjev v obicajni izvedbi in pol se eno turbo jaooooo.....pa zakaj noben ne uposteva nasih predlogov?!MX3 z vanklom ne more obstajat je lahko samo RX3 , saj jaz tudi ?akam da bi nekaj podobnega mojemu vozu naredili, pa ni ni? od tega BDW druga?e pa ?e ?param za RX-8 in upam da bom do penzije glih na?paral ammm...ma ja noooo...pa RX3...kot da bi se kdo bunil ce bi imela oznako M...hehe Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
LabiGT Napisano 24. september, 2004 Prijavi Napisano 24. september, 2004 a to mislis kot RX3 ///M a kako? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
COBO Napisano 25. september, 2004 Prijavi Napisano 25. september, 2004 Glede mazde 5 sm dons v delu zasledil da bo MPS razlicica tudi na voljo z kar 191 KW To bi pa rad vidu ja. Zaenkrat so tele mps razlicice bl sanje kot kej druzga. Lets hope da bo kdaj kej iz tega Citiraj Mazda Mx-6 2.0i 16V mnjam mnjam - GONEMAzda 6 - 1.8TE - penzijamobile - HELLO Optimizacija spletne strani
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.