BOJČ Napisano 24. avgust, 2006 Prijavi Napisano 24. avgust, 2006 ?ivjo dru?ba. Nekaj me trka, da bi dal na M6 SPC zatemniti stekla. Ima kdo s tem kak?ne izku?nje, morda kdo pozna kak?nega dobrega mojstra iz okolice LJ, pa kak?na ideja za barvo bi bila tudi dobrodo?la. Avto je srebrn. Thx, Boj? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
kos Napisano 24. avgust, 2006 Prijavi Napisano 24. avgust, 2006 BOR?NAR PETER Slakova ulica 1 SI-8210 Trebnje 041/500 483 so trije moji sodelavci ?e zatemnili tam pravijo da je prva liga pravi profi v priliki ti slikam avte da vidi? kako zgleda med njimi je tudi srebrna honda Citiraj
BOJČ Napisano 24. avgust, 2006 Avtor Prijavi Napisano 24. avgust, 2006 BOR?NAR PETER Slakova ulica 1 SI-8210 Trebnje 041/500 483so trije moji sodelavci ?e zatemnili tam pravijo da je prva liga pravi profiv priliki ti slikam avte da vidi? kako zgleda med njimi je tudi srebrna honda Tole je bilo pa hitro. Hvala za info, ga bom poklical Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
kos Napisano 24. avgust, 2006 Prijavi Napisano 24. avgust, 2006 bo? povedal kak?no inf.moram tudi jaz zatemnit Citiraj
BOJČ Napisano 24. avgust, 2006 Avtor Prijavi Napisano 24. avgust, 2006 bo? povedal kak?no inf.moram tudi jaz zatemnit Evo, sve?a info. Sem ga poklical in je z zadevo takole:Za M6 SPC bi bila zatemnitev s 55% brez sprednje leve in desne ?ipe 35k SIT. ?e zatemni ?e sprednjo levo in desno ?ipo za 10% pa znese skupaj 45k SIT. Vse to je s papirji, tako za folijo kot za vgradnjo in v okviru dovoljenega. Garancija je 10 let, preostane le ?e obisk LPP-ja za homologacijo (baje 7k SIT). Jaz se bom verjetno odlo?il, le pri vzvratni vo?nji v temi bo potrebno pazit ?e spletna stran: www.perimund.com Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
kos Napisano 24. avgust, 2006 Prijavi Napisano 24. avgust, 2006 MALO PLEHA MALO ?ICE EVO VAM OPEL-ICE Citiraj
BOJČ Napisano 24. avgust, 2006 Avtor Prijavi Napisano 24. avgust, 2006 MALO PLEHA MALO ?ICE EVO VAM OPEL-ICE Poglej kak?no registrsko tablico ima... Popolnoma neprimeren avto zanjo Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
David Napisano 24. avgust, 2006 Prijavi Napisano 24. avgust, 2006 Poglej kak?no registrsko tablico ima... Popolnoma neprimeren avto zanjo hahaha se?anski hudi? na 4ih kolesih.... Citiraj Feel free....
BOJČ Napisano 24. avgust, 2006 Avtor Prijavi Napisano 24. avgust, 2006 hahaha se?anski hudi? na 4ih kolesih.... Pa ?e M6!!! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Mazda323 Napisano 24. avgust, 2006 Prijavi Napisano 24. avgust, 2006 Katere folije uporablja ta tip? Citiraj
vuk Napisano 24. avgust, 2006 Prijavi Napisano 24. avgust, 2006 Katere folije uporablja ta tip? Perimund dela z Foliatec folijami...je 'poobla??en' izvajalec s strani Le?nika Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Grega_ Napisano 25. avgust, 2006 Prijavi Napisano 25. avgust, 2006 Bor?nar je res ok, je tudi meni temnil in sem zadovoljen. Sprednje pa daj kar temniti z 10%, ker druga? bo avto zgledal kot dostavno vozilo. Jest mam vseh 5 ?ip 10% pa sem zadovoljen, mogo?e mi je mal ?al da niso 55% ampak se da pre?ivet ...v glavnem sej ti bo fotke pokazal in potem se odlo?i. Citiraj
kos Napisano 28. avgust, 2006 Prijavi Napisano 28. avgust, 2006 Evo, sve?a info. Sem ga poklical in je z zadevo takole:Za M6 SPC bi bila zatemnitev s 55% brez sprednje leve in desne ?ipe 35k SIT. ?e zatemni ?e sprednjo levo in desno ?ipo za 10% pa znese skupaj 45k SIT. Vse to je s papirji, tako za folijo kot za vgradnjo in v okviru dovoljenega. Garancija je 10 let, preostane le ?e obisk LPP-ja za homologacijo (baje 7k SIT). Jaz se bom verjetno odlo?il, le pri vzvratni vo?nji v temi bo potrebno pazit ?e spletna stran: www.perimund.com ko bo? zatemnil vr?i kak?no sliko gor da vidim kako zgleda ker mislim tudi jaz zatemnit Citiraj
vanda Napisano 8. oktober, 2006 Prijavi Napisano 8. oktober, 2006 oj,jaz sem dala pr dr.glassu pa sem zelo zadovoljna,poglej tuki,www.temnenjestekel.net Citiraj
mazdohist Napisano 8. oktober, 2006 Prijavi Napisano 8. oktober, 2006 oj,jaz sem dala pr dr.glassu pa sem zelo zadovoljna,poglej tuki,www.temnenjestekel.net Hm tud jz sm sli?al da se pri dr. glasssu uredu dela pa naj nebi bla cene nevem kako nabite pa itak danes povsod papirje dobi?! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
nisde Napisano 8. oktober, 2006 Prijavi Napisano 8. oktober, 2006 Zemir je dau pr dr.glass-u temnit naj pol pove ceno mislm da je blo okrog 35.000 sprednje so pa 12,5% zatemnjene zadnje pa 55%! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
BOJČ Napisano 9. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 9. avgust, 2007 No, danes gre pa moja mazdica kon?no na temnenje stekel. Upam, da bo vse ok in da bo zadeva imela svoj smisel. Poro?am jutri kako je izpadlo. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Boss Napisano 9. avgust, 2007 Prijavi Napisano 9. avgust, 2007 si se torej le odlo?il uletim v Trebnje, da vidim kako bo zadeva zgledala Citiraj
BOJČ Napisano 9. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 9. avgust, 2007 si se torej le odlo?il uletim v Trebnje, da vidim kako bo zadeva zgledala Odli?no! Se vidiva! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
BOJČ Napisano 10. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 10. avgust, 2007 Evo, zadeva urejena! Spredaj 10%, zadaj 55%, spredaj na vetrobranskem steklu trak. Zgleda odli?no, ?isto drug avto. Delo je bilo opravljeno vrhunsko, mo?akar se res spozna, je zelo prijazen, zna svetovati in zelo se vidi, da mu po vseh letih tega dela ?e vedno ni vseeno kako zadeva izpade. ?e sanjalo se mi ni, da je treba za temnenje toliko stvari podret na avtu. Skratka Peter Bor?ner s.p. (Perimund) toplo priporo?am. Fotke sledijo naslednji teden. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
blindek Napisano 10. avgust, 2007 Prijavi Napisano 10. avgust, 2007 stranska stekla si dal 10% zadnjo pa 55%? Citiraj
uklopko Napisano 10. avgust, 2007 Prijavi Napisano 10. avgust, 2007 samo sprednja stranska so 10% zadna ,in stranske zadaj pa 55% kolikor jaz vem Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Boss Napisano 10. avgust, 2007 Prijavi Napisano 10. avgust, 2007 dr?i po novem ga zdej kli?emo Boj? Mafija Citiraj
uklopko Napisano 10. avgust, 2007 Prijavi Napisano 10. avgust, 2007 dr?i po novem ga zdej kli?emo Boj? Mafija Zaajeban Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Allyssa Napisano 12. avgust, 2007 Prijavi Napisano 12. avgust, 2007 dr?i po novem ga zdej kli?emo Boj? Mafija Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.