Grega_ Napisano 13. avgust, 2007 Prijavi Napisano 13. avgust, 2007 Perimund odli?no naredi, mislim da je tudi ?lan tega foruma, jest sem tudi tam temnil Citiraj
BOJČ Napisano 14. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. avgust, 2007 samo sprednja stranska so 10% zadna ,in stranske zadaj pa 55%kolikor jaz vem Dobro si obve??en... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
uklopko Napisano 14. avgust, 2007 Prijavi Napisano 14. avgust, 2007 Zdej pa tko --------------ho?mo slike al jih dam js gor!! Prav tu so!!!! :D Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
BOJČ Napisano 14. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. avgust, 2007 Zdej pa tko --------------ho?mo slike al jih dam js gor!!Prav tu so!!!! :D A dej no, a morjo vsi videt...? Pa kje si me najdu... ?e tablco in avto sem zamenu, sam, da me ne bi po ?ipah spoznal, pol pa tkole... grrrrrrrrrrr! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 14. avgust, 2007 Prijavi Napisano 14. avgust, 2007 A dej no, a morjo vsi videt...? Pa kje si me najdu... ?e tablco in avto sem zamenu, sam, da me ne bi po ?ipah spoznal, pol pa tkole... grrrrrrrrrrr! jap,..tko je to,..ne mor? ube?at mazda mafii Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 15. avgust, 2007 Prijavi Napisano 15. avgust, 2007 Lepo,to mojo ?aka v kratkem! ?e ni skrivnost,nam lahko ?e ceno zaupa?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 16. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 16. avgust, 2007 Lepo,to mojo ?aka v kratkem! ?e ni skrivnost,nam lahko ?e ceno zaupa?? Perimund v Trebnjem je malce dra?ji. Za karavana ra?una 210?, za limuzino pa 170?. Jaz sem pri?el skoz malce ceneje, ker se mu je pri monta?i pripetila manj?a nezgoda in je malce spustil ceno.Sicer pa je za primerjavo Dr. Glass cenej?i (karavan 170?, limuzina 140?, pa dodatnih 10? popusta tudi ne bi bil problem). Jaz sem ?el k Perimundu zato, ker ima foliatecovo folijo, pa resni?no se potrudi, tako, da mi malce ve? ? ni ?al. Joj, fotke... Sej bom, sej bom... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
b mx-6 Napisano 16. avgust, 2007 Prijavi Napisano 16. avgust, 2007 Perimund v Trebnjem je malce dra?ji. Za karavana ra?una 210?, za limuzino pa 170?. Jaz sem pri?el skoz malce ceneje, ker se mu je pri monta?i pripetila manj?a nezgoda in je malce spustil ceno.Sicer pa je za primerjavo Dr. Glass cenej?i (karavan 170?, limuzina 140?, pa dodatnih 10? popusta tudi ne bi bil problem). Jaz sem ?el k Perimundu zato, ker ima foliatecovo folijo, pa resni?no se potrudi, tako, da mi malce ve? ? ni ?al. Joj, fotke... Sej bom, sej bom... Tudi jaz ti priporo?am Perimund-a, sem pri njemu temnil 2 x avto + ?e kolegi, tako da se je vedno zelo potrudil, tako da res ni te?ko dati malo ve? ? za kvaliteto!!!! Citiraj Mazda 6 CD 136Audi A8 3.0TDI Quattro
Allyssa Napisano 16. avgust, 2007 Prijavi Napisano 16. avgust, 2007 waaaaaaaaaaa,..a kdo pozna tega hudga mafijca Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 17. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 17. avgust, 2007 waaaaaaaaaaa,..a kdo pozna tega hudga mafijca Tale Mazdica mi je pa nekam znana... Kje sem jo ?e videl...? Ally mafia Thx za fotko Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 17. avgust, 2007 Prijavi Napisano 17. avgust, 2007 Boj?,lepo zgleda! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 17. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 17. avgust, 2007 Boj?,lepo zgleda! Hvala Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
YavarYe X6V6 Napisano 17. avgust, 2007 Prijavi Napisano 17. avgust, 2007 Eeeeeej, a zdej kaj bol potegne ? Dobr zgleda, se kej vidi noter ko jah.. kero ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
BOJČ Napisano 17. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 17. avgust, 2007 Eeeeeej, a zdej kaj bol potegne ? Dobr zgleda, se kej vidi noter ko jah.. kero ? A ve?, da sem opazu, da res bolj leti. Po moje je ene 15 KS mo?nej?i... Sumim bolj aerodinami?en odboj svetlobe... Ne vem, ?e se kaj noter vid... Takrat sem jaz noter in me n? ne briga kaj je zuni... Ga bom Uklopkotu posodu, pa pol noter gledu... Poro?am... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
YavarYe X6V6 Napisano 17. avgust, 2007 Prijavi Napisano 17. avgust, 2007 Nestrpno ?akamo odgovore-rezultate. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Marko_mx-3 Napisano 17. avgust, 2007 Prijavi Napisano 17. avgust, 2007 Upam da ima? usnje noter Citiraj
BOJČ Napisano 17. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 17. avgust, 2007 Upam da ima? usnje noter Imam! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Violet Napisano 18. avgust, 2007 Prijavi Napisano 18. avgust, 2007 A ve?, da sem opazu, da res bolj leti. Po moje je ene 15 KS mo?nej?i... Sumim bolj aerodinami?en odboj svetlobe... Ne vem, ?e se kaj noter vid... Takrat sem jaz noter in me n? ne briga kaj je zuni... Ga bom Uklopkotu posodu, pa pol noter gledu... Poro?am... ma? folijo sm zato da se not oz. vn ne vidi? - ?e je navadna ti bo s?asoma zbledelazelo kvalitetna je GLASS GARD - ?e vas zanima si preberite pod tem naslovom. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 18. avgust, 2007 Prijavi Napisano 18. avgust, 2007 Sej Foliatecove folije so tudi ene izmed najbolj?ih, tako da jih ne podcenjuj Citiraj
BOJČ Napisano 20. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 Evo, ?e dve fotki... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 20. avgust, 2007 Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 wiiiiiiiiiii,..BOJ? ?estitam,..U did it druga? pa res ful dobr zgleda,..BOJ? taprau mafijc sam ?e mafini ti mankajo Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 20. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 wiiiiiiiiiii,..BOJ? ?estitam,..U did it druga? pa res ful dobr zgleda,..BOJ? taprau mafijc sam ?e mafini ti mankajo Ammm, kdaj lahko pridem ponje? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 20. avgust, 2007 Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 Ammm, kdaj lahko pridem ponje? zadeva je ?e u fazi dogovarjanj Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 20. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 zadeva je ?e u fazi dogovarjanj Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 20. avgust, 2007 Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 Boj?,pozabi na mafine,Ally je samo glasna..... Ally..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.