David Napisano 24. avgust, 2006 Prijavi Napisano 24. avgust, 2006 Evo banda... rabim pomo?... Sodelavec i??e enega navadnega mehanika da bi zamenjal zobati jermen na alfi 156.... torej kaki gara?ni majster.... thx in advance.... daVid Citiraj Feel free....
ReDevil Napisano 24. avgust, 2006 Prijavi Napisano 24. avgust, 2006 Evo David, tle ma? cifro od enga dost zaneslivga in kar spretnega majstra, s kerim sem bil ponavad zadovoljen! Matej - LJ - Sostro, tel: 041 693 957 Pa niti slu?ajno ni drag in ne nateguje, upam da sem ti kaj pomagal! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
David Napisano 25. avgust, 2006 Avtor Prijavi Napisano 25. avgust, 2006 Evo David, tle ma? cifro od enga dost zaneslivga in kar spretnega majstra, s kerim sem bil ponavad zadovoljen! Matej - LJ - Sostro, tel: 041 693 957 Pa niti slu?ajno ni drag in ne nateguje, upam da sem ti kaj pomagal! thx a lot.... bom posredoval informacijo...... LP daVid Citiraj Feel free....
ReDevil Napisano 27. avgust, 2006 Prijavi Napisano 27. avgust, 2006 A ste pol po?timal zadevo? Citiraj Dobrodo?li na forumu!
David Napisano 28. avgust, 2006 Avtor Prijavi Napisano 28. avgust, 2006 A ste pol po?timal zadevo? Nimam pojma.... morem pra?at... info sem posredoval gospodi?ni.... zdej pa ne vem kaj je nardila... Citiraj Feel free....
David Napisano 4. september, 2006 Avtor Prijavi Napisano 4. september, 2006 Torej odgovor zgoraj omenjenega mehanik.... Citiram "Alfe ne bom ?raufal ker se mi je ena kur**eva 33ka zamerila, in zato alfe NE BOM ?raufau" torej banda... i really need another one...... Papa daVid Citiraj Feel free....
Boss Napisano 4. september, 2006 Prijavi Napisano 4. september, 2006 "Alfe ne bom ?raufal ker se mi je ena kur**eva 33ka zamerila, in zato alfe NE BOM ?raufau" da dol pade? Citiraj
Grega_ Napisano 4. september, 2006 Prijavi Napisano 4. september, 2006 Torej odgovor zgoraj omenjenega mehanik....Citiram "Alfe ne bom ?raufal ker se mi je ena kur**eva 33ka zamerila, in zato alfe NE BOM ?raufau"torej banda... i really need another one...... Papa daVid ..hehe...to je reku tud men mehankar iz ?martna pri novih jar?ah....v glavnem neki tazga: alfe se ne dotaknem za noben denar (pravi da zaradi slabih izku?enj) David poglej mal na alfa forumu kje jih fantje servisirajo. Citiraj
poky Napisano 4. september, 2006 Prijavi Napisano 4. september, 2006 He he,re?i kolegu naj raj?i Mazdo kupi,to mu bo vsaj keri upal kaj po?ravfat,?e bo ?e kaj narobe,ampak itaq da ne bo! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 6. september, 2006 Prijavi Napisano 6. september, 2006 Uff, zgleda ima ?lovek alfo res v grlu! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
aleksander Napisano 9. september, 2006 Prijavi Napisano 9. september, 2006 Uff, zgleda ima ?lovek alfo res v grlu! Jest pa ?love?ka zelo, zelo,.... dobr razumem, ker sem pred leti mel eno 33-ko (novo, ampak kljub temu - krajst !!!!!! % * !!) Citiraj V?eraj smo bili ?e pred propadom, jutri pa bomo naredili en velik korak naprej !
ReDevil Napisano 10. september, 2006 Prijavi Napisano 10. september, 2006 Najbr? ste ?e sli?al, rek, da je ALFA kt deklina, ?e se ji ne posve?a? dovolj, te hitr prevara - z mehanikom! NO pr takile novi 33ki, o?itno ni bilo kemije ?e od za?etka! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
aleksander Napisano 10. september, 2006 Prijavi Napisano 10. september, 2006 Najbr? ste ?e sli?al, rek, da je ALFA kt deklina, ?e se ji ne posve?a? dovolj, te hitr prevara - z mehanikom! NO pr takile novi 33ki, o?itno ni bilo kemije ?e od za?etka! Lohk verjame?, da sem bil v tistih ?asih zelo ponosen na ta avto, ki ma v bistvu ?e danes en poseben pridih. Zdi se mi, da je bla z moje strani kemija kar ta prava, ampak kontra pa zgleda ni ?lo Citiraj V?eraj smo bili ?e pred propadom, jutri pa bomo naredili en velik korak naprej !
David Napisano 11. september, 2006 Avtor Prijavi Napisano 11. september, 2006 Sej to?no ta serija Alf... torej 33 in 75 je nardila ?talo temu koncernu... in zarati teh ima DANES alfa tak status kot ga ima... ?eprav so se precej izbolj?ali od takrat.... Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.