DonFilipo Napisano 30. avgust, 2004 Prijavi Napisano 30. avgust, 2004 A je to 626?!?!? Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
KAALman Napisano 31. avgust, 2004 Prijavi Napisano 31. avgust, 2004 lahko bi bla 626 coupe , sicer so zelo redke, pa nisem ziher ?e je to ta Citiraj LP KAALman
mazda-mx3 Napisano 31. avgust, 2004 Prijavi Napisano 31. avgust, 2004 323...MOGOCE....americani jih majo kr nekaj, pa tudi pri njih so se prodajale mocnejse in drugacne razlicice kot pri nas.... isti primer je sedaj mazda 3 sedan 2.3 T.....v Si je ne bomo nikoli vidli!!! Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
YavarYe X6V6 Napisano 31. avgust, 2004 Prijavi Napisano 31. avgust, 2004 Definitivno 626 Coupe. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
DonFilipo Napisano 31. avgust, 2004 Avtor Prijavi Napisano 31. avgust, 2004 To bi pa meu!!! A kdo prodaja taki stroj? Menjam za svojo (se ogrevane in masirane zice ma ) Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
drifter Napisano 22. julij, 2005 Prijavi Napisano 22. julij, 2005 lol, pa kaj se zajebavate, al res nben ne ve.. JDM integra type R Citiraj
torstorm Napisano 22. julij, 2005 Prijavi Napisano 22. julij, 2005 jap to je honda. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
Sishi Napisano 23. julij, 2005 Prijavi Napisano 23. julij, 2005 Hud stroj . OK to je Honda . Kako pa zgleda 626 Coupe :ne vem: ? A ma kdo kako slikco ? Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Sishi Napisano 24. julij, 2005 Prijavi Napisano 24. julij, 2005 KAALman hvala. Ni slabo, ampak Honda zgleda bolje . Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
komar Napisano 24. julij, 2005 Prijavi Napisano 24. julij, 2005 :mi pijemoo: Ej , rde?ka pa je prav lepo "flekasta" ... Citiraj Papa, Tomi
Boss Napisano 25. julij, 2005 Prijavi Napisano 25. julij, 2005 :mi pijemoo: Ej , rde?ka pa je prav lepo "flekasta" ... To je bil verjetno isti li?ar kot od 323F Sorry 323F, saj vem da ti ni sme?no ampak si nisem mogel pomagati, da ne bi napisal Citiraj
komar Napisano 25. julij, 2005 Prijavi Napisano 25. julij, 2005 To je bil verjetno isti li?ar kot od 323F Sorry 323F, saj vem da ti ni sme?no ampak si nisem mogel pomagati, da ne bi napisal Sem hotel ?e jaz napisat, vendar sem se z velikanskim naporom in ?elezno voljo vzdr?al... Citiraj Papa, Tomi
Sishi Napisano 25. julij, 2005 Prijavi Napisano 25. julij, 2005 Fantje n? bat ...?e preboleno ...predlagam, da vsak slabo po?trihan avto dobi naziv: isti li?ar kot od 323F . Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
komar Napisano 25. julij, 2005 Prijavi Napisano 25. julij, 2005 OK, dober si ni kaj - persen??? :mi pijemoo: Citiraj Papa, Tomi
Boss Napisano 25. julij, 2005 Prijavi Napisano 25. julij, 2005 @323f : sicer vem, da ti to ni v tola?bo samo sem imel na prej?njem avtomobilu podobno izku?njo in to je bil tudi eden od vzrokov da je ?el od hi?e. Sem bil takrat tako besen, da sem mislil zagrabiti li?arja za vrat in z njegovimi obraznimi kocinami zribat barvo dol. Pa to ni zajebancija, sam se mi je model zasmilu, ker je bil pol manj?i in la?ji od mene pa bi zgledalo kot iz?ivljanje nad slabotnej?imi. V glavnem je bila barva ?ist razli?na tako, da bi ?e barvno slep opazil razliko. Letvice je nazaj nalimal kot bi ga sred limanja zmotil mobitel - groza Ostali del avto je za??itil ?ist lemersko, da sem imel tri ure dela, da sem spoliral meglo tam kjer je ne bi smelo biti... ?e danes sem Citiraj
ReDevil Napisano 10. september, 2005 Prijavi Napisano 10. september, 2005 Ja moram priznat, ?eprav smo na mazda forumu, ampak tale integra al kar kol ?e je mejd in honda, je ba precej lep?a kokr na?a 626 kupe, res pa je da je tele 626 ?e skor old tajmr (cca. 1989 leto mogo?e), no integra pa zna bit skor deset let mlaj?a in v tem cajtu so se pa smernice v oblikovanju kr precej spremenile. Drga? pa glih na avtomobilizmu.com ma en (Neyo-neyo) rumeno 626 ko in pa original 150 KM, sam ne vem ?e je kupe al ma pet vrat. Kokr kol avto zgleda noro, ima pa eno veliko slabost in to so 3-krake feltne! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 10. september, 2005 Prijavi Napisano 10. september, 2005 ) Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 10. september, 2005 Prijavi Napisano 10. september, 2005 ?isto po tvojem okusu ha,trikrake felne!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.