zoom Napisano 1. september, 2006 Prijavi Napisano 1. september, 2006 ?ivjo... Je morda kdo v kratkem delal servis na omenjenem motorju, kaj je menjal in koliko ga je pri?el? Sli?al sem da pride samo materijal 70K. LP Citiraj
uklopko Napisano 1. september, 2006 Prijavi Napisano 1. september, 2006 oj!!! TOK to pride z delom vred!!! Povpra?aj za dele v sostrem(IST avtodeli,A-net v ?i?ki) Ponavadi se menja jermen en ?ponar in drsnik,vodna pumpa,olje filtri in to je to!!! pride pa jermen in ?ponarja ukol 25kSIT(raje preveri) Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
zoom Napisano 1. september, 2006 Avtor Prijavi Napisano 1. september, 2006 oj!!!TOK to pride z delom vred!!!Povpra?aj za dele v sostrem(IST avtodeli,A-net v ?i?ki) Ponavadi se menja jermen en ?ponar in drsnik,vodna pumpa,olje filtri in to je to!!!pride pa jermen in ?ponarja ukol 25kSIT(raje preveri) Brez vodne pumpe + sve?ke, olje, filtri,ole menjalnika+jermena in ?ponarj... :ne vem: Citiraj
Grega_ Napisano 1. september, 2006 Prijavi Napisano 1. september, 2006 jest bom tavelik servis spomladi delal, cene so pa nekaj takega: - http://www.herkules.si/index.php?productID=16539- napenjalca nisem na?el cene za mazdo pa do med 10-20khttp://www.herkules.si/index.php?productID=851 tako da ?e material pride med 30-40k odvisno kolk je ?rpalka.Pokli? v gama center in se zmeni da bi vse tam vzel, zihr bo? dobu ?e kak?en popust. uklocic a drsink je tole http://www.herkules.si/index.php?productID=776 ?? Citiraj
zoom Napisano 1. september, 2006 Avtor Prijavi Napisano 1. september, 2006 sm ?el ra?unat.....65k pride brez vodne pumpe (?e 18k) katere pa baje ni panike zamenat tut naknadno v primeru da spusti... Mater...mislu sem si da bo cca 35k+20k delo Citiraj
Grega_ Napisano 1. september, 2006 Prijavi Napisano 1. september, 2006 sam sej potem bo? pa do 180.000 sam ?e olje menju :) Citiraj
uklopko Napisano 1. september, 2006 Prijavi Napisano 1. september, 2006 ja neki tazga je Grega!!! ?e pozna? kakega mehankarja ti bo bol poceni zamenjal k pa na servisu!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Japonec Napisano 1. september, 2006 Prijavi Napisano 1. september, 2006 V Gama Centru te bi vse skupi (filtri, jermen, napenjalci) pri?lo okoli 26000 sit, vodna pumpa pa se okoli 17000 Citiraj
zoom Napisano 1. september, 2006 Avtor Prijavi Napisano 1. september, 2006 V Gama Centru te bi vse skupi (filtri, jermen, napenjalci) pri?lo okoli 26000 sit, vodna pumpa pa se okoli 17000 Sj smo tam nekje...Lahko zve? kolk bi pr?lo vse skupaj z delom? Mogo?e pa nebi blo dost razlike, pa ?e ?tempel in garancijo bi mel. Citiraj
Japonec Napisano 1. september, 2006 Prijavi Napisano 1. september, 2006 Sj smo tam nekje...Lahko zve? kolk bi pr?lo vse skupaj z delom? Mogo?e pa nebi blo dost razlike, pa ?e ?tempel in garancijo bi mel. Kakor vem je delo uvrednoteno tam okoli 30000 sit. LP Citiraj
Mazda323 Napisano 1. september, 2006 Prijavi Napisano 1. september, 2006 sm ?el ra?unat.....65k pride brez vodne pumpe (?e 18k) katere pa baje ni panike zamenat tut naknadno v primeru da spusti... Mater...mislu sem si da bo cca 35k+20k delo Kaj se te nekateri samo jokate po forumu kak je drago pa nevem kaj vse sploh pa deli, avto ni poceni ?al, te pa prodaj pa kupi drugega... Saj vem da je hudo, jebi ga.... Sproti bi vse menjaval pa ne vse naenkrat pri 90k pa bi blo in nebi tako bolelo! Pri sebi tudi tako ?para? ko kaj kopuje? zase, pa se joka?? Samo pri kom pa se te? Bodi vesel da ti ?e ni kaj crknilo na tvoji priljubi Mazdici, ker te pa bo Hudo te pa bo? ve? ko jokal! Aja pa amortizerji bodo tudi po?asi odpeli pri teh kilometrih ne? Citiraj
KAALman Napisano 1. september, 2006 Prijavi Napisano 1. september, 2006 Kaj se te nekateri samo jokate po forumu kak je drago pa nevem kaj vse sploh pa deli, avto ni poceni ?al, te pa prodaj pa kupi drugega... Saj vem da je hudo, jebi ga.... Sproti bi vse menjaval pa ne vse naenkrat pri 90k pa bi blo in nebi tako bolelo! Pri sebi tudi tako ?para? ko kaj kopuje? zase, pa se joka?? Samo pri kom pa se te? Bodi vesel da ti ?e ni kaj crknilo na tvoji priljubi Mazdici, ker te pa bo Hudo te pa bo? ve? ko jokal! Aja pa amortizerji bodo tudi po?asi odpeli pri teh kilometrih ne? daj se malo pomiri in razmisli... kako bo vendar druga?e sproti menjal zob. jermen in napenjalce, ?e je pa predpisano na 90k km ? ponavadi se vodna pumpa zamenja obenem... filtre sve?ke itd... pa pa? na servisni interval, ki je verjetno ravno tako pri 90k km... dejstvo je, da ni vsak navdu?en nad tem, da mora pa? naenkrat neko cifro ven dat... pa ga pa? zanima, ?e lahko kaj pri?para... fant, ti se bo? moral pa ?e veliko nau?it... nekateri pa? vsak tolar pretuhtamo... Citiraj LP KAALman
Mazda323 Napisano 1. september, 2006 Prijavi Napisano 1. september, 2006 fant, ti se bo? moral pa ?e veliko nau?it... nekateri pa? vsak tolar pretuhtamo... Jaja, ti ?e ve? Citiraj
wiperboy Napisano 1. september, 2006 Prijavi Napisano 1. september, 2006 jaz sem tak servis opravil za 43 k sit deli nabavljeni pri A netu na jadranski v MB Citiraj gremo na?i.....
YavarYe X6V6 Napisano 1. september, 2006 Prijavi Napisano 1. september, 2006 jaz sem tak servis opravil za 43 k sitdeli nabavljeni pri A netu na jadranski v MB Za mojega V6 je bil materijal 90 Ksit, pa se nisem sekiral.Zate mora biti vsaj 2/3 manj.Za delo pa prpel pa zamenam, ra?unam pa odvisn kolk bo? te?n. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 1. september, 2006 Prijavi Napisano 1. september, 2006 ra?unam pa odvisn kolk bo? te?n. zdaj vem da tebi naum vozo.. ker sem jaz zelo te?en ti pa ma? po tej strani zgleda drago tarifo... Citiraj LP KAALman
BOBI Napisano 3. september, 2006 Prijavi Napisano 3. september, 2006 sm ?el ra?unat.....65k pride brez vodne pumpe (?e 18k) katere pa baje ni panike zamenat tut naknadno v primeru da spusti... Mater...mislu sem si da bo cca 35k+20k delo vodno pumpo obvezno menjat pri takem servisu! Citiraj MAZDA POWER
zoom Napisano 5. september, 2006 Avtor Prijavi Napisano 5. september, 2006 Evo...servis je narjen. Skupen stro?ek 80k. Zdaj pa veselo proti 180K Citiraj
LiPi Napisano 14. september, 2006 Prijavi Napisano 14. september, 2006 Ravno dobil avto s servisa: enak motor (Z5) Cena pa okoli 70k: -vzigalne svecke vl 14 = 3396sit -filter olja = 1134sit -mikro jermen 4pk884 = 1479sit -mikro jermen 4pk890 = 2231sit -pogonski jermen = 10490sit -vodna crpalka = 12708sit -natezalec = 9953sit -natezalec = 5101sit -olje = 6210sit -delo = 20000sit Tako zdaj mislim da kar se servisa z5 vemo ze skoraj ves....je pa res da se da se kaj prisparat kje... LP, Andrej Citiraj
uklopko Napisano 15. september, 2006 Prijavi Napisano 15. september, 2006 lepo in pohvalno za tele info!!!! Marsikeremu bo tole pri?lo parav Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.