poky Napisano 4. september, 2006 Prijavi Napisano 4. september, 2006 ima? pa RX-8. Se pa ti nisi kaj dosti zadi z tvojim avtom.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
madmax Napisano 4. september, 2006 Prijavi Napisano 4. september, 2006 ima? pa RX-8. S katerim nebo te?av ?e bi se ti morebiti zahotelo nabiranja to?k!! Citiraj
poky Napisano 4. september, 2006 Prijavi Napisano 4. september, 2006 He he,NE hvala! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOBI Napisano 4. september, 2006 Prijavi Napisano 4. september, 2006 trenutno 0 pik,blo jih je ze nekaj malega,o cifrah pa je ze blo v eni temi,predvsem hitrost me jebe,enajst let izpit,pa cirka 600.000sit kazni Citiraj MAZDA POWER
Guest BrainY Napisano 4. september, 2006 Prijavi Napisano 4. september, 2006 uf Gorazd, tebe pa so veseli ha? sej od ne?esa morjo ?ivet Citiraj
zemir Napisano 5. september, 2006 Prijavi Napisano 5. september, 2006 Ja pa sem vse skupaj okoli 100.000 sit doniral policiji zaradi prehitre vo?nje. Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
poky Napisano 5. september, 2006 Prijavi Napisano 5. september, 2006 Jaz pa nekje 50-70kSIT! Predvsem hitrost,pa 1x je pajek ?e bil.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 5. september, 2006 Prijavi Napisano 5. september, 2006 jaz mam itak tuje voznisko dovoljenje, tko da kazenske tocke odpadejo... tko pa zgleda hrbtna stran: Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 5. september, 2006 Prijavi Napisano 5. september, 2006 Neko ?udno vozni?ko ma? to ti....da ni ponarejena?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
aleksander Napisano 5. september, 2006 Prijavi Napisano 5. september, 2006 jaz mam itak tuje voznisko dovoljenje, tko da kazenske tocke odpadejo... tko pa zgleda hrbtna stran: Ma men tole zgleda ko cenik na izstopni postaji avtoceste trenutno 0 pik,blo jih je ze nekaj malega,o cifrah pa je ze blo v eni temi,predvsem hitrost me jebe,enajst let izpit,pa cirka 600.000sit kazni Pi?uka tole bo moral policaji pa ?e smatrat kot kak?no sponzoriranje in dat ob?asno mal popusta na ceho Citiraj V?eraj smo bili ?e pred propadom, jutri pa bomo naredili en velik korak naprej !
LabiGT Napisano 6. september, 2006 Prijavi Napisano 6. september, 2006 Ma men tole zgleda ko cenik na izstopni postaji avtoceste moram rec da sem zelo zadovoljen, da mam tako dovoljenje (je velikost kreditne kartice) in ne kot mate v sloveniji kot ena enciklopedija...pa se velja po celi evropi (razen kazenskih pik haha) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
zoom Napisano 6. september, 2006 Prijavi Napisano 6. september, 2006 Labi GT ali lahko pogleda? pogoje za vo?njo avt. prikolice? Zanima me skupna dovoljena te?a. Kaj je bil izpit za prikolico delan posebej, al ti avtomatsko tud to ?teplajo? Ali lahko vsak dvigne tako vozni?ko? Citiraj
LabiGT Napisano 6. september, 2006 Prijavi Napisano 6. september, 2006 Labi GT ali lahko pogleda? pogoje za vo?njo avt. prikolice? Zanima me skupna dovoljena te?a. Kaj je bil izpit za prikolico delan posebej, al ti avtomatsko tud to ?teplajo? Ali lahko vsak dvigne tako vozni?ko? Ni bil delan posebej izpit za prikolico, pa nic ne pise glede omejitev za tezo.Tako voznisko dobis ce si drzavljan kosova in tam naredis izpit Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Violet Napisano 6. september, 2006 Prijavi Napisano 6. september, 2006 ravnokar sem glasovala 0 nekam mal glasov vidim glede na ?tevilo ?lanov evo ?e eden k je bil kr??en!!!Meni so jih pa 3 pike uzel kaj je uklopko, si se s krosovcem prpelu? ime si ?e spremenu, ?e vedno pa ne vidim nove frizure, saj ve? v katerem stilu? jaz mam itak tuje voznisko dovoljenje, tko da kazenske tocke odpadejo... labi, kak?en novej?i predpis bi blo dobr da vzame? v roke, sicer pa najprej probaj, potem mi pa poro?aj, kako se je zadeva obnesla Citiraj
Blinki Napisano 6. september, 2006 Prijavi Napisano 6. september, 2006 Tut js glasujem za 0 pik. Ampak vseeno ne hvalimo dneva pred no?jo Citiraj
Sishi Napisano 7. september, 2006 Prijavi Napisano 7. september, 2006 Jaz zaenkrat 0. jaz mam itak tuje voznisko dovoljenje, tko da kazenske tocke odpadejo...Labi kako pa lahko registrira?/vozi? s SLO tablicami :ne vem: ? Dabl sitizen ? Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
LabiGT Napisano 7. september, 2006 Prijavi Napisano 7. september, 2006 Jaz zaenkrat 0.Labi kako pa lahko registrira?/vozi? s SLO tablicami :ne vem: ? Dabl sitizen ? dabl bom kmaluzdaj mam stalno bivanje tukaj..sicer bi mogu narest se slo izpit, ampak sam enkrat so mi tezili policaji...tko da bo kar tko ostalo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.