mazdaman Napisano 4. september, 2006 Prijavi Napisano 4. september, 2006 i??em nekoga ki ima 17colska plati??a z gumami 215/45 -17 in vijaki 5x114,3 in da ima seveda tuv za plati??a Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
David Napisano 5. september, 2006 Prijavi Napisano 5. september, 2006 i??em nekoga ki ima 17colska plati??a z gumami 215/45 -17 in vijaki 5x114,3 in da ima seveda tuv za plati??a -....Torej ?e te prav razumem... Ti bi rad kupil to al pogledal, al ??? :ne vem: Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 5. september, 2006 Prijavi Napisano 5. september, 2006 i??em nekoga ki ima 17colska plati??a z gumami 215/45 -17 in vijaki 5x114,3 in da ima seveda tuv za plati??a kontaktiraj komarja Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mazdaman Napisano 5. september, 2006 Avtor Prijavi Napisano 5. september, 2006 -....Torej ?e te prav razumem... Ti bi rad kupil to al pogledal, al ??? :ne vem: Sposodil da naredim homologacijo in da mi vpi?ejo to dimenzijo v karton?ek Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
mazdohist Napisano 3. oktober, 2006 Prijavi Napisano 3. oktober, 2006 Sposodil da naredim homologacijo in da mi vpi?ejo to dimenzijo v karton?ek AM mazdaman jaz mam take felge z papirji sam so gume mal bl ko ko, tako da ko to porihtam se pa lahko zmeniva!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
mazdaman Napisano 7. november, 2006 Avtor Prijavi Napisano 7. november, 2006 AM mazdaman jaz mam take felge z papirji sam so gume mal bl ko ko, tako da ko to porihtam se pa lahko zmeniva!!!! Dobro Sedaj sem ?e zmenjen z komarjem ?e pa se to nebo iz?lo pa te kontaktiram Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
mazdaman Napisano 1. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 1. marec, 2007 Dajmi prosim javi telefonsko ?tevilko da te kontaktiram. LP Kristijan Sposodil da naredim homologacijo in da mi vpi?ejo to dimenzijo v karton?ek Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
mazdohist Napisano 2. marec, 2007 Prijavi Napisano 2. marec, 2007 Dajmi prosim javi telefonsko ?tevilko da te kontaktiram. LP Kristijan ce si to mislil mene bos moral ReDevila kontakterat ker ma zaj on moj voz pa tudi felge!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Marko_mx-3 Napisano 2. marec, 2007 Prijavi Napisano 2. marec, 2007 Mislim da ste zgre?il bistveni podatek! 5x114,3 Citiraj
mazdohist Napisano 2. marec, 2007 Prijavi Napisano 2. marec, 2007 Mislim da ste zgre?il bistveni podatek! 5x114,3 u pizda jaz pa res ne znam brat!!!! caki sam da pogledam kok ma subatru pa sporocim!!!! :ne vem: Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 2. marec, 2007 Prijavi Napisano 2. marec, 2007 Klemn, tebe je zmedla Miksrca u kolegovem podpisu! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 2. marec, 2007 Prijavi Napisano 2. marec, 2007 Klemn, tebe je zmedla Miksrca u kolegovem podpisu! ah ja pa se kaj druzga je blo pa kaj saj sem samo clovek in motiti se je clovesko se posipam z pepelom da me ne boste lincal!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Ciko boy Napisano 2. marec, 2007 Prijavi Napisano 2. marec, 2007 celo nisem edini k mam tak zaje.... razmerje vijakov Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
mazdaman Napisano 2. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 2. marec, 2007 nisi edini ! A si mogo?e re?il ?e problem? celo nisem edini k mam tak zaje.... razmerje vijakov Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 3. marec, 2007 Prijavi Napisano 3. marec, 2007 celo nisem edini k mam tak zaje.... razmerje vijakov Ne jamraj, ti ma? 5 (pet) vijakov-matic. To ni problem to je looksoz, la?je dobi? litke ve?jih dimezij, kot pa s 4 vijaki. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Ciko boy Napisano 4. marec, 2007 Prijavi Napisano 4. marec, 2007 ja samo 5* 114,3 jst jih ne najdem vsaj na avtonetu ne Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
komar Napisano 4. marec, 2007 Prijavi Napisano 4. marec, 2007 ja samo 5* 114,3 jst jih ne najdem vsaj na avtonetu ne Kako ne najde? - jih je kot smetja: http://www.avto.net/2004/platisca/oglas.asp?id=1140081 http://www.avto.net/2004/platisca/oglas.asp?id=1139497 ... Citiraj Papa, Tomi
Ciko boy Napisano 4. marec, 2007 Prijavi Napisano 4. marec, 2007 nove, nove ja sam jst nisem noben direktor da bi si lahka nove prvo?u Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
komar Napisano 4. marec, 2007 Prijavi Napisano 4. marec, 2007 nove, nove jasam jst nisem noben direktor da bi si lahka nove prvo?u Za to pa res ne rabi? bit direktor - vse se na obroke dobi... Citiraj Papa, Tomi
mazdaman Napisano 4. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 4. marec, 2007 nove, nove jasam jst nisem noben direktor da bi si lahka nove prvo?u jaz imam rabljene od mazde6 GT 17 col pa za njih ni homologacije ker so original nadomestni del in tako homologirane samo za mazde 6 in jih uradno ne more? dati kam drugam razen ?e z nekimi drugimi naredim homologacijo. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
mazdohist Napisano 4. marec, 2007 Prijavi Napisano 4. marec, 2007 jaz imam rabljene od mazde6 GT 17 col pa za njih ni homologacije ker so original nadomestni del in tako homologirane samo za mazde 6 in jih uradno ne more? dati kam drugam razen ?e z nekimi drugimi naredim homologacijo. hm po moje pa da se da ti pejt lepo na lpp pa jim sam dokaz sda so original mazdine to je tako kot ce sedeze menas al pa zadnje lampe pa das od iste ferme ne mores dobit tufa pa jim sam objasnis da je od iste znamke pa upisejo!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Sorti Napisano 31. marec, 2007 Prijavi Napisano 31. marec, 2007 Zdravo! Zanima me kje, bi lahko zvedel ?e bi ?le na mojo mazdo mx-3 98l, lita plati??a Alutec model storm 15", 4*100, ET 42?? Sedaj imam na avtu lita plati??a 4*100, 15", ET 38! Prosim za informacije!! Citiraj
LabiGT Napisano 31. marec, 2007 Prijavi Napisano 31. marec, 2007 zakaj ne bi sle? kok je sredinska luknja? drugac pa je ET ok, guma bo navznoter za 4mm Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Sorti Napisano 31. marec, 2007 Prijavi Napisano 31. marec, 2007 zakaj ne bi sle?kok je sredinska luknja?drugac pa je ET ok, guma bo navznoter za 4mm In kak misli? da bo to zgledal?? Bo gr?e kot zdaj?? Citiraj
LabiGT Napisano 31. marec, 2007 Prijavi Napisano 31. marec, 2007 komaj opazno sirina feltne je pa ista v obeh primerih? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.