wildcat Napisano 31. avgust, 2004 Prijavi Napisano 31. avgust, 2004 Brez kakr?nihkoli reklam Vam ?elim samo sporo?it, da so se od v?eraj ca. 16.00 za?ele uradne predstavitvene in testne vo?nje z Mazdo3 SP CD110, trgovci so namre? dobili svoja vozila Dolgo pri?akovano, ampak se je le izpla?alo! Dnevi odprtih vrat in s tem predstavitveni dnevi so od 16. do 18. septembra. Prisr?no vabljeni, pa? trgovcu po svoji izbiri. Pa da potem pi?ete va?a mnenja ne pozabit! Lep pozdrav! Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
DonFilipo Napisano 31. avgust, 2004 Prijavi Napisano 31. avgust, 2004 Rajs mi povej kje dajo na testno voznjo RX8, pa se da ti jo pustijo za kak dan! Da se gremo furat po italijanskih avtocestah... no tud 3 bi rad sprobal, da vidimo ta najbolsi motor v klasi Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
wildcat Napisano 31. avgust, 2004 Avtor Prijavi Napisano 31. avgust, 2004 Ni problema, dobi?. Mormo sam prej ?e blokado vgradit. Da vidimo... Tam nekje pri 100 km/h ? A nee, avto je lahek pa zadnji pogon, torej 50 km/h. Aja pa ?e bo de? bo treba ?e enkrat odbit polovico pa je! Ostane ?e 25 km/h. Pa ?e to bi znalo bit preve?, ane!?! Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
Mazda323 Napisano 31. avgust, 2004 Prijavi Napisano 31. avgust, 2004 Samo Wildcat nevemo v katerem avtosalonu dela? , da pridemo tja na testno vo?njo!! Citiraj
LabiGT Napisano 31. avgust, 2004 Prijavi Napisano 31. avgust, 2004 wildcat bom prisel jaz s biciklom, ko bo don vozu RX8, in potem takoj objavil da se "bicikl je hitrejsi od RX8" Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Guest Guest Napisano 1. september, 2004 Prijavi Napisano 1. september, 2004 Da se gremo furat po italijanskih avtocestah... jaz bi raje placal kazen za prekoraceno hitrost na nasih avtocestah, kakor na Italijanskih Malo se pozanimaj o njihovih sankcijah najprej Citiraj
wildcat Napisano 1. september, 2004 Avtor Prijavi Napisano 1. september, 2004 Samo Wildcat nevemo v katerem avtosalonu dela? , da pridemo tja na testno vo?njo!! a da ne ve?? Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
wildcat Napisano 1. september, 2004 Avtor Prijavi Napisano 1. september, 2004 wildcatbom prisel jaz s biciklom, ko bo don vozu RX8, in potem takoj objavil da se "bicikl je hitrejsi od RX8"ta je pa dobra sam res, mislim da bi se celo kdo na?el, ko bi ti celo verjel ko pa nekateri tak pretirano i??ejo napake na tem vozilu, sam da bi lahko kritizirali Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
vuk Napisano 1. september, 2004 Prijavi Napisano 1. september, 2004 Za cel dan jo bo? pa malo te?ko dobil razen ?e si VIP:no jaz sem jo vozil kak?ne pol urce,sicer rahlo modificirano in z bo?anskim zvokom izpuha. Mislim pa da marsikdo ve kje sem jo vozil. lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
DonFilipo Napisano 2. september, 2004 Prijavi Napisano 2. september, 2004 Mater ste se spravli na mene A ja, btw, don je 4 leta vozu dirke v klasi N+!!! (zdej mi pa sigurne ne boste dali da probam kak avto Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
YavarYe X6V6 Napisano 6. september, 2004 Prijavi Napisano 6. september, 2004 Don in moja malekost, sva v soboto, na drikali??u Grobnik,pregledat RX8, se vanjo vsest, pomerit sede?e, poslu?ala pa sva tudi ?udovit zvok wnkla, spolh pri zagonu. Tako da prvo stopnjo preizkusa sve ?e opravila. Avto je bil star 4 dni in je imel 761 km prevo?enih. Ps. Lepo se zahvaljujeva gospodu iz Litije, ki nama je dovolil in pomagal pri ?ekiranju avtomobila. Slike sledijo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Gigi Napisano 7. september, 2004 Prijavi Napisano 7. september, 2004 Pa kaj a je kdo vozu CD110 al ne namesto da se kr u iber preseravate Citiraj
wildcat Napisano 7. september, 2004 Avtor Prijavi Napisano 7. september, 2004 Pa kaj a je kdo vozu CD110 al ne namesto da se kr u iber preseravate Pa ja no, ne se jezit! ?e bil vo?en ja! Je zelooo dober motor ! Pratkti?no brez nekih pomankljivosti in zelo soliden glede razporeditve mo?i pri vseh vrtljajev (brez t.i. "turbo luknje"). Za kaj ve? bo pa treba ?e malce po?akat, saj je ?ele na trg prispel Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.