KAALman Napisano 10. september, 2006 Prijavi Napisano 10. september, 2006 http://www.youtube.com/watch?v=X6X30eMrSfg Citiraj LP KAALman
Symon Napisano 10. september, 2006 Prijavi Napisano 10. september, 2006 (urejeno) Van Halen je ?isto nor, pa kaj ta po?ne s kitaro, da daje od sebe tak?ne zvoke? EDIT: Popravljeno 10. september, 2006 od Symon Citiraj
LabiGT Napisano 10. september, 2006 Prijavi Napisano 10. september, 2006 tapping 4evah Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
KAALman Napisano 10. september, 2006 Avtor Prijavi Napisano 10. september, 2006 malo klasike te?ko verjamem da kdo pozna... http://www.youtube.com/watch?v=Fb-jmR36Qeg ?e pa, pa toliko lep?e, da nisem osamljen v tem stilu muzike ne Labi ? khm.... ?e dovolite vam predlagam ?e en dober powermetal band: Stratovarius Citiraj LP KAALman
LabiGT Napisano 10. september, 2006 Prijavi Napisano 10. september, 2006 malo klasike te?ko verjamem da kdo pozna... http://www.youtube.com/watch?v=Fb-jmR36Qeg ?e pa, pa toliko lep?e, da nisem osamljen v tem stilu muzike ne Labi ? khm.... ?e dovolite vam predlagam ?e en dober powermetal band: Stratovarius you are not alone Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
madmax Napisano 10. september, 2006 Prijavi Napisano 10. september, 2006 khm.... ?e dovolite vam predlagam ?e en dober powermetal band: Stratovarius Dober band, ?eprou mi tanove plate glih ne pa?ejo kej preve?..........aja, pa baje da, they suck live! Od skandinavcev so mi zakon Europe, TNT, Fate itd., kej v tem stilu............?e pa ?e power pa skor raj? Hammerfall Citiraj
aleksander Napisano 10. september, 2006 Prijavi Napisano 10. september, 2006 Zaakooooon ! ! ! Citiraj V?eraj smo bili ?e pred propadom, jutri pa bomo naredili en velik korak naprej !
madmax Napisano 27. november, 2006 Prijavi Napisano 27. november, 2006 Evo obljuba dela dolzga Kaalman sam zate par progresivcu(upam da ti bo kej u?e?): bolj heavy -symphony X -Angra -Shadow gallery in?trumentalno -liquid tension expiriment -planet X -John Petrucci, Vai, Satriani... -G3 rock -Rush (o?etje progressiva ) -The who In ?e, in ?e........ Citiraj
suicidal Napisano 27. november, 2006 Prijavi Napisano 27. november, 2006 Moji predlogi na sre?anju so bili TOOL in MASTODON. prve posu?am kake 8 let, druge od enega tedna nazaj. aja, aje kdo ?el na Bryan Adamsa? Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
vuk Napisano 27. november, 2006 Prijavi Napisano 27. november, 2006 Eh,kurc pa taka muska, Lepi Dasa je zakon Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Mazda323 Napisano 27. november, 2006 Prijavi Napisano 27. november, 2006 Ravno ga poslu?am Pla?ilni dan ?e imas? Citiraj
zemir Napisano 28. november, 2006 Prijavi Napisano 28. november, 2006 Ravno ga poslu?am Pla?ilni dan ?e imas? Jaz sem ga par dni nazaj povlekel dol in kar dobr komad Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Jimmy Napisano 28. november, 2006 Prijavi Napisano 28. november, 2006 aja, aje kdo ?el na Bryan Adamsa? jop Jaz sem ?el. Citiraj
KAALman Napisano 28. november, 2006 Avtor Prijavi Napisano 28. november, 2006 Moji predlogi na sre?anju so bili TOOL in MASTODON. prve posu?am kake 8 let, druge od enega tedna nazaj. vzel na znanje 10x Citiraj LP KAALman
LabiGT Napisano 28. november, 2006 Prijavi Napisano 28. november, 2006 another way to rock to live is to die (metallica) - home video Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
madmax Napisano 28. november, 2006 Prijavi Napisano 28. november, 2006 another way to rock to live is to die (metallica) - home video Labi to na videu si ti? ?e si , svaka ?ast! Citiraj
LabiGT Napisano 28. november, 2006 Prijavi Napisano 28. november, 2006 jes..sam zajebu sem zacetek pa se nekaj not (kaj bo sele suicidal rekel ) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
vuk Napisano 28. november, 2006 Prijavi Napisano 28. november, 2006 Ravno ga poslu?am Pla?ilni dan ?e imas? Pla?ilni dan mam komaj ?ez dober teden ...muska pa mi trenutno ful pa?ejo The Beat Fleet iz Splita...drga? pa klasika old school HC,malo punka,nekaj emo muske in ?e kaj se najde- Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
KAALman Napisano 30. november, 2006 Avtor Prijavi Napisano 30. november, 2006 100 mater... HVALA BOGU, da je nekdo izumil kitaro... meni je samo ?al, da mam prste kot ro?aj sekire... ravnokar sem si na u?esa vrgel "G3 Live In Tokyo (Satriani-Petrucci-Vai)" in do potankosti predelal CD2 kaj so fantje naredili s "Smoke on the water" extasy ZAKON ! na koncu res posra*ega dne se sedaj po?utim kar Citiraj LP KAALman
LabiGT Napisano 30. november, 2006 Prijavi Napisano 30. november, 2006 hehe... skoda ker te trojke ni bilo v LJ... grem zdaj mal kitaro igrat Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
madmax Napisano 30. november, 2006 Prijavi Napisano 30. november, 2006 100 mater... HVALA BOGU, da je nekdo izumil kitaro...meni je samo ?al, da mam prste kot ro?aj sekire... ravnokar sem si na u?esa vrgel "G3 Live In Tokyo (Satriani-Petrucci-Vai)"in do potankosti predelal CD2 kaj so fantje naredili s "Smoke on the water" extasy ZAKON ! na koncu res posra*ega dne se sedaj po?utim kar Yeah Tudi meni od vse G3-jev ki sem jih sli?al je tale trojka zagotovo najbolj?a/najbolj poslu?ljiva, in ta koncert najbolj?i edit: evo glih zdej na?igam; glasgow kiss Citiraj
LabiGT Napisano 4. december, 2006 Prijavi Napisano 4. december, 2006 Home video update: welcome home sanitarium Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
madmax Napisano 2. avgust, 2007 Prijavi Napisano 2. avgust, 2007 listening at this moment: Annihilator - Alison hell Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.