Marko_mx-3 Napisano 10. september, 2006 Prijavi Napisano 10. september, 2006 No na moji mazdici sem se odli?il da si naredim start button in me zanima ?e ima kdo kak?no ugodno varianto. Lahko samo gumb ostalo bom ?e sam zrihtal oz. sej je samo gumb LP! Marko Citiraj
uklopko Napisano 10. september, 2006 Prijavi Napisano 10. september, 2006 A kr al kaj? ja gre? v IC-ja kupi? potisbo stikalo(tipka....ima? na razpolago ve? velikosti) Potem pa s problampo pregleda? kje ima? +50(tisti ki ?tarta) in naredi? obvoz preko te tipke(start) lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Marko_mx-3 Napisano 10. september, 2006 Avtor Prijavi Napisano 10. september, 2006 sej to pribli?no vem, sej sva zadnji? na?la kera ?ica gre Glede tipke bom pa moral it v kak IC da vidim kak?ne so ?e ima kdo ?e kako idejo... Citiraj
David Napisano 11. september, 2006 Prijavi Napisano 11. september, 2006 Mare upra?aj wildico..... ona si je button starter dala v wildcat machine.... Citiraj Feel free....
Marko_mx-3 Napisano 11. september, 2006 Avtor Prijavi Napisano 11. september, 2006 No upam da se bo sama upogumila in povedala kako in kaj Druga?e sem pa dobil nasvet da bi vzel kar od H S2000, naj bi bil 12.000 sit pa ?e osvetlitev ima Citiraj
KAALman Napisano 11. september, 2006 Prijavi Napisano 11. september, 2006 No upam da se bo sama upogumila in povedala kako in kaj Druga?e sem pa dobil nasvet da bi vzel kar od H S2000, naj bi bil 12.000 sit pa ?e osvetlitev ima to si lahko zaj za RD kupi? Citiraj LP KAALman
Marko_mx-3 Napisano 13. september, 2006 Avtor Prijavi Napisano 13. september, 2006 No zdajle sem pri?el od lokalnega Raly/Go kart majstra in ima komplet z Ignition klecnim stikalom (nekaj takega kot imam jaz pri ro?ni ) in start button oboje pa pritrjeno na alu plati cca 10x10 cm. Cena pa okol 9.000 sit ?e pa je ?e eno klecno za recimo benz pumpo je pa ?e ene par jurjev dra?ji. Citiraj
Lenuh007 Napisano 14. september, 2006 Prijavi Napisano 14. september, 2006 No na moji mazdici sem se odli?il da si naredim start button in me zanima ?e ima kdo kak?no ugodno varianto. Lahko samo gumb ostalo bom ?e sam zrihtal oz. sej je samo gumb LP! Marko Start button ni le gumb. Lahko pa Imas dve moznosti. Prva in najbolj enostvna je ta, da uporabis gumb (ne stikalo) z dovolj veliko tokovno prepustnostjo. S takim gumbom vzigas podobno kot s kljucem - ga drzis toliko casa, dokler ti ne zalaufa, potem pa spustis).Druga moznos je pa gumb s podporo elektronike, kot ima npr. Reanlut - pritisnes, spustis in elektronika "kurbla" toliko casa, dokler motor ne zalaufa, potem pa spusti. In kako zelis narediti? Bi kljuc se vedno uporabil za "kontakt"? Ali zelis narediti "lahko ukradljiv avto" ? Citiraj LP Lenuh007
Marko_mx-3 Napisano 14. september, 2006 Avtor Prijavi Napisano 14. september, 2006 Ni? bati kako bo narejeno, sem dobro tehni?no podkovan in nebi rad tukaj razlagal kako. Lahko ti v ?ivo povem ?e se kdaj kje dobimo Zaenkrat se mi gre samo za izglede oz. mo?nosti katere lahko uporabim. Citiraj
LabiGT Napisano 14. september, 2006 Prijavi Napisano 14. september, 2006 ce bi bil ti, bi uporabil uno stikalo, (od treh pri rocni), ki nima nobene funkcije... se pravi: stikalo za vklop, pol se gumb in pol se par stikal in posnames en zenski glas, ki rece "prepare for take off" Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Marko_mx-3 Napisano 14. september, 2006 Avtor Prijavi Napisano 14. september, 2006 ce bi bil ti, bi uporabil uno stikalo, (od treh pri rocni), ki nima nobene funkcije...se pravi: stikalo za vklop, pol se gumb in pol se par stikal in posnames en zenski glas, ki rece "prepare for take off" Labi tih bod Citiraj
KAALman Napisano 14. september, 2006 Prijavi Napisano 14. september, 2006 posnames en zenski glas, ki rece "prepare for take off" Citiraj LP KAALman
madmax Napisano 14. september, 2006 Prijavi Napisano 14. september, 2006 Lahko pa nabavi? enga ?rnca da ti bo avto kurblu namesto tebe, vsaki? ko bo? rekel start! In bo? mel daljinski glasovni v?ig! Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 14. september, 2006 Avtor Prijavi Napisano 14. september, 2006 Hm, samo tega ?rnca jaz ne znam sprogramirat, a bi ga ti znal. Pa da bi v Sloven??ini delal Citiraj
eye Napisano 14. september, 2006 Prijavi Napisano 14. september, 2006 sam marko ideja je pa dobra tale "gumb scena", to sm ?e jz neki rami?lu... Citiraj
mazdohist Napisano 3. oktober, 2006 Prijavi Napisano 3. oktober, 2006 Hm mare se zmejen da ko mas to enkat not da se kuj pol se pr men nastima?? Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Marko_mx-3 Napisano 3. oktober, 2006 Avtor Prijavi Napisano 3. oktober, 2006 se ve da to bo 1000 EUR Citiraj
mazdohist Napisano 6. oktober, 2006 Prijavi Napisano 6. oktober, 2006 A tako am jah ni pene sam me pa zanima kaj je potem ?e v ceno v?teto mogo?e barvanje avta??? Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Marko_mx-3 Napisano 6. oktober, 2006 Avtor Prijavi Napisano 6. oktober, 2006 V cen je ?e v?teta testna vo?nja do MS preko CE in MB in na KK ter v KP z menoj za volanom da se ve pa eno ?toparko bom nekje pobral Citiraj
mazda_mx Napisano 6. oktober, 2006 Prijavi Napisano 6. oktober, 2006 Engine start gumb od S2000 ima osvetlitev. V mojem avtu je vgrajen ze kaksnih 5 let. Osvetlitev se prizge ko se da kontakt in ugasne ko motor zalaufa. Med voznjo nima kaj svetit. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 6. oktober, 2006 Prijavi Napisano 6. oktober, 2006 Engine start gumb od S2000 ima osvetlitev. V mojem avtu je vgrajen ze kaksnih 5 let. Osvetlitev se prizge ko se da kontakt in ugasne ko motor zalaufa. Med voznjo nima kaj svetit. Jaz bom 100% dal tega noter. Mo zrihta kdo za pameten ke? ?? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Marko_mx-3 Napisano 6. oktober, 2006 Avtor Prijavi Napisano 6. oktober, 2006 ?e ga wildcat ne najdem bi se ?ejaz pol zravn pridru?u pa kar ?e za project_mx-5 (klmena) Citiraj
mazda_mx Napisano 6. oktober, 2006 Prijavi Napisano 6. oktober, 2006 Engine start gumb od S2000, se seveda dobi na Honda servisu. Ce je to za koga prehuda investicija, lahko se zmeraj stopi do banke za kaksen hitri kredit ali kako se ze temu rece. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 6. oktober, 2006 Avtor Prijavi Napisano 6. oktober, 2006 Na Honda forumu sem neki videl da naj bi bila cena tam nekje okol 12k sit? Zdej ?e sem si prav zapomnil? ?e ne pa ?e me lahko popravi?? Citiraj
mazda_mx Napisano 6. oktober, 2006 Prijavi Napisano 6. oktober, 2006 Treba se bo zapeljati do najblizjega Honda servisa (seveda ne z Mazdo ) in povprasati kaksne so tocne cene. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.