Marko_mx-3 Napisano 8. november, 2006 Avtor Prijavi Napisano 8. november, 2006 Start button je vgrajen res da ni od H S2000 je pa tko lu?kan pa ?e daljinski v?ig sem si na?timal in pa seveda da ugasne tudi ?e koga kaj ve? zanima se dobimo v ?ivo Citiraj
poky Napisano 8. november, 2006 Prijavi Napisano 8. november, 2006 A si poslikal to zadevo? Da vidimo kak zgleda. Pa kaki DIY bi lahko spisal! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 8. november, 2006 Avtor Prijavi Napisano 8. november, 2006 Na net ne bom ni? objavljal in pisal kako je narejeno, se bomo dobili enkrat in ti bom vse razlo?il ali pa privat. samo povem da je to kar sem se jaz podstopil kar nekaj dela za samo stikalo pa veliko manj. Citiraj
nisde Napisano 8. november, 2006 Prijavi Napisano 8. november, 2006 Lahko bi se u petk dobil u k?ni vijolci na pija?i da mal poka?e? zadevo! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Marko_mx-3 Napisano 8. november, 2006 Avtor Prijavi Napisano 8. november, 2006 Raje kak lo?ar ali pa kej podobnega, vijolica postaja pribe?ali??e mul?kov Citiraj
nisde Napisano 8. november, 2006 Prijavi Napisano 8. november, 2006 Raje kak lo?ar ali pa kej podobnega, vijolica postaja pribe?ali??e mul?kov Noben problem! Te v petk popoldne okol 4 pokli?m (a bo? sploh meu cajt takrt) pa se bomo dogovoril kako pa kaj! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Sorti Napisano 8. november, 2006 Prijavi Napisano 8. november, 2006 Start button je vgrajen res da ni od H S2000 je pa tko lu?kan pa ?e daljinski v?ig sem si na?timal in pa seveda da ugasne tudi ?e koga kaj ve? zanima se dobimo v ?ivo ?koda k ne da? slikce gor! Kulk je bla pa cena Start buttona??Pa zanima me tut kulk si dau za dalinca oz. vgradnjo el. odklepanja (vse skup?)?? Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 8. november, 2006 Avtor Prijavi Napisano 8. november, 2006 Tipka je kar ena obi?na iz trgovine z elektromaterialom Kolk pride pa skupaj pa zdajle nebi vedel iz glave, je neki relejev, kablov, tipk, .... V?ig je pa preko alarma vezan. Citiraj
ali086 Napisano 8. november, 2006 Prijavi Napisano 8. november, 2006 Elektricar ti pa uzame tm okol 10000sit da ti to naredi. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 8. november, 2006 Avtor Prijavi Napisano 8. november, 2006 Samo za start tipko ?e mogo?e za to kar imam pa jaz pa 100% veliko ve? Citiraj
ali086 Napisano 8. november, 2006 Prijavi Napisano 8. november, 2006 ja ne vem ka mas ti.Posl sliko da vidim.Vem pa da ti elektricar to loh naredi za mal dnarja.Res da ni kej velik za videt sam je pa usem fajn pa mal dnarja. Citiraj
Grega_ Napisano 9. november, 2006 Prijavi Napisano 9. november, 2006 Marko da se tvoj avto slu?ajno ne spremeni v space shuttle ko pritisne? tale gumb?? ...svaka ?ast da si zrihtu, bo? pokazu ob priliki tale ?ude? Citiraj
LabiGT Napisano 9. november, 2006 Prijavi Napisano 9. november, 2006 ..and yet another button marko Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 9. november, 2006 Prijavi Napisano 9. november, 2006 ..and yet another button marko Hahahaha.... labi bova lahko spet tista stikala skljocala..... :aaaaa: Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.