Skoči na vsebino

Start button

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

A si poslikal to zadevo? Da vidimo kak zgleda. :D Pa kaki DIY bi lahko spisal! :whatever:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Na net ne bom ni? objavljal in pisal kako je narejeno, se bomo dobili enkrat in ti bom vse razlo?il ali pa privat.

samo povem da je to kar sem se jaz podstopil kar nekaj dela :D za samo stikalo pa veliko manj.

Napisano

Lahko bi se u petk dobil u k?ni vijolci na pija?i da mal poka?e? zadevo!

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

Raje kak lo?ar ali pa kej podobnega, vijolica postaja pribe?ali??e mul?kov

Noben problem! Te v petk popoldne okol 4 pokli?m (a bo? sploh meu cajt takrt) pa se bomo dogovoril kako pa kaj!

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

Start button je vgrajen res da ni od H S2000 je pa tko lu?kan :D pa ?e daljinski v?ig sem si na?timal :D in pa seveda da ugasne tudi :D

?e koga kaj ve? zanima se dobimo v ?ivo :D

:bravo::bravo:

?koda k ne da? slikce gor! <_<

Kulk je bla pa cena Start buttona??

Pa zanima me tut kulk si dau za dalinca oz. vgradnjo el. odklepanja (vse skup?)??

;)

Napisano

Tipka je kar ena obi?na iz trgovine z elektromaterialom :D

Kolk pride pa skupaj pa zdajle nebi vedel iz glave, je neki relejev, kablov, tipk, ....

V?ig je pa preko alarma vezan.

Napisano

ja ne vem ka mas ti.Posl sliko da vidim.Vem pa da ti elektricar to loh naredi za mal dnarja.Res da ni kej velik za videt sam je pa usem fajn pa mal dnarja.

Napisano

Marko da se tvoj avto slu?ajno ne spremeni v space shuttle ko pritisne? tale gumb?? :hohoho: ...svaka ?ast da si zrihtu, bo? pokazu ob priliki tale ?ude? :)

Napisano

..and yet another button marko :D

Hahahaha.... labi bova lahko spet tista stikala skljocala..... :aaaaa: :aaaaa:

Feel free....

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.