nisde Napisano 12. september, 2006 Prijavi Napisano 12. september, 2006 Zdravo! Mene pa zanima kje se da dobit kk?n kos paperja za bo?ne ?migavce znamke TYC (18-8013) za mazdo 323F tip BA? Rabu bi za homologacijo pa na netu nikjer ne najdem kak?en papir za mazdo. ?e kdo ve kj ve? o tem bi prosu za pomo? ker grem feltne homologerat pa bi rd ?e to zravn brcnu da mam pol mer! Hvala usem! Lp Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Grega_ Napisano 12. september, 2006 Prijavi Napisano 12. september, 2006 jest mam papirje za TYC 18-5289 ?e ti kej pomaga, verjetno je tak?na cifra ker mam ?rne ...a nisi nobenih papirjev dobil zravn? Citiraj
BOBI Napisano 12. september, 2006 Prijavi Napisano 12. september, 2006 za zmigavce ti ne bodo nic tezili te pa ce so crni al pa beli,ki pa si kupo da nimas papirjev Citiraj MAZDA POWER
nisde Napisano 12. september, 2006 Avtor Prijavi Napisano 12. september, 2006 Zdravo! Gre se za mazdo od madmax-a, njemu je en zrihtu te ?migavce prek e-baya. (pomoje druga?na oznaka zato ker niso ?rni) Paperjev pa nisem nobenih dubu zravn pa tud na tyc strani sploh ni paperjev za mazdo. Edin ?e kdo ve kdo je madmax-u zrihtu te ?migavce. Aja, pa te ?migavci nimajo nobenga E 11 gor odtisnjenga tko da upam da to nau noben problem uredit. Gre se mi sam za to da ?e bom naletu na te?nga polcaja da se mi nau na ?migavce obesu ker se mi zdi nesmisel dat 100.000 kosov zarad ?migavcev. A mislte da je madmax dubu kk?ne paperje zravn? Sicer pa najbol da njega upra?am. ?e pa kdo ma slu?ajno paperje za ta tip ?migavca naj me prosim informera. Dobi za Fajn bodte pa se sli?mo! Lp Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Grega_ Napisano 13. september, 2006 Prijavi Napisano 13. september, 2006 ?udno, moji majo in E-je gor oz. so tak?ni kot original samo da so ?rni. Pa tudi kupljeni preko ebaya, papirji so bili pa zraven. Citiraj
BOBI Napisano 13. september, 2006 Prijavi Napisano 13. september, 2006 ce so beli pa sploh ni panike,na crno so alergicni(sipe,zadnje luci) Citiraj MAZDA POWER
zemir Napisano 13. september, 2006 Prijavi Napisano 13. september, 2006 Men se zdi da bo bl te?ko dobit paperje za te ?migavce ker mislm da so od forda. Lp Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
nisde Napisano 13. september, 2006 Avtor Prijavi Napisano 13. september, 2006 Ja mislm da bo res nemogo?e dobit paperje tko da bom sam feltne homologeru pa je. Hvala useen! Lp Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
madmax Napisano 13. september, 2006 Prijavi Napisano 13. september, 2006 Oj, vse kar imam od teh ?migavcev je tole: Citiraj
Grega_ Napisano 13. september, 2006 Prijavi Napisano 13. september, 2006 To je samo ra?un in n? druzga O tuvu ni ne duha ne sluha. Citiraj
madmax Napisano 13. september, 2006 Prijavi Napisano 13. september, 2006 Sej glih to! Prodam ugodno orginal ?migavce Citiraj
nisde Napisano 14. september, 2006 Avtor Prijavi Napisano 14. september, 2006 Sej glih to! Prodam ugodno orginal ?migavce Ja kok pa ho?e? za ?migavce? A niso bli vklju?eni v ceno? ?e je mo?no mi jih prosm po?l na moj naslov (na moje stro?ke) pa povej kok ho?e? za njih! Vsaj tok da jih mam v skrajni sili ?e bo kj kk?n siku zarad ?migavcev!Lp Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.