Zaslonke so bile dane notr, SW je bil spremenjen po odstranitvi DPF-ja in blokiranju EGRjev.
Se pravi moram nardit ponastavitev na tovarniški SW in potem "nadgradnjo" na istem mestu?
To stekam, ampak v vseh teh napravah baterija zdrzi vrsto let preden jo bo potrebno zamenjati. Jaz je v daljincu v petih letih se nisem rabil zamenjati. Isto za klimo in ostala drobnarija. Jaz osebno sem 2-3 pakete polnilnih baterij kupil ravno zaradi raznih bozicnih dekoracij k jih je moja kupila in cel dan svetijo in je "velika poraba". Enako velja za razne igrace k imajo glasbene efekte in jih tamala po cel dan maltretira 🤣 Je baterije potrebno vsak dan zamenjati in se bolj splaca, da kupim polnilne.
A tele članke piše AI? Prevod je namreč katastrofa.
tale zmaga - "brezsvinčnikovega goriva"
pa tale tud ni slab - "frugalnost" ker očitno beseda varčnost ni več v trendu al kako?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.