Marko_mx-3 Napisano 15. september, 2006 Prijavi Napisano 15. september, 2006 na e-bayu sem na?el ene zanimive LCDje klik do LCD Cena je 209 GBP in kot sem prera?unal okoli 70k sit + po?tnina, je pa komplet z LCDji in v so opremo ter predvajalnikom DVD/MP3 Zdej povejte ?e va?a mnenja! Pa en takle LCD imam zdajle pri roki mi ga en ponuja za 25k sit Citiraj
Guest BrainY Napisano 16. september, 2006 Prijavi Napisano 16. september, 2006 kul komplet... ?e proda kdo.. jaz bi mel samo onega slide out - kao radio varianta lcd Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 16. september, 2006 Avtor Prijavi Napisano 16. september, 2006 Touch screen in dash LCD Tale bi bil zate primeren Citiraj
blindek Napisano 16. september, 2006 Prijavi Napisano 16. september, 2006 tista prva zadeva se je prodajala v mediamarktu za pribli?no 350-400? pred 3mesci kak to vem? kolega si je kupil in stvar deluje super! Citiraj
aleksander Napisano 16. september, 2006 Prijavi Napisano 16. september, 2006 ?e ta zadeva deluje v Mazdi 6 (ki ma sicer tisto butasto masko), in daljinskimi komandami na volanu, sem interesent za eno tako varianto; ?akam samo novo masko. (?e sto let) Citiraj V?eraj smo bili ?e pred propadom, jutri pa bomo naredili en velik korak naprej !
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.