BOBI Napisano 23. september, 2006 Prijavi Napisano 23. september, 2006 mas prav ja,bi mu slucajno kaj naredo pol pa bi me tozo pa sem v k.... Citiraj MAZDA POWER
cubalibre Napisano 26. september, 2006 Avtor Prijavi Napisano 26. september, 2006 OO fuck.. grdo.-... kot da bi en s topom stisnu noter... prste treba sekat komu,.... Boglej zdej malo po malih oglasih kdo prodaja te kose.. mogo?e kaj najde?..Upam da si imel kasko priti kraji.... LP daVidEdit.... Kaj nebi blo la?je prerezat platneno streho kot da razturat pleh??? Na streho sem tudi jaz pomislil... Je pa res, da ima Mazdica ful mehek pleh, kar se vidi ?e potem, da vsak, ki ima 5 minut ?asa pusti udrtino na mojih vratih. Itak je pa folk brezobziren.Jaz osebno ne bi imel srca, da bi v tak lep avto kot je MX-5 tako luknjo naredil. Sicer so mi pa na Gami rekli, da je bil na delu profi. Namre? vse je bilo odmontirano zelo strokovno.Hvalabogu imam kasko. Menda bo vse skup ko?tal okrog miljona. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 26. september, 2006 Prijavi Napisano 26. september, 2006 Pa kako profi ?e je naredil tako luknjo Citiraj
ReDevil Napisano 26. september, 2006 Prijavi Napisano 26. september, 2006 Pa kako profi ?e je naredil tako luknjo Mogo?e ni imel o?al s sabo, pa je raj? naredu velko lukno! Upam, da se bo zadeva uredila, oz. da najdejo storilca, ?eprav je najbr? ?la zadeva po naro?ilu, po mo?nosti prek na?ih meja! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.