DonFilipo Napisano 2. september, 2004 Prijavi Deli Napisano 2. september, 2004 A kdo ve kje se da dobiti taka ozadja za 626? V kmh seveda? Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel ! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
wildcat Napisano 2. september, 2004 Prijavi Deli Napisano 2. september, 2004 Jaz vem samo za tega: K-tec Plasmatachoscheiben Upam, da ti Nem??ina gre Pi?e da jih izdeluje po naro?ilu. LP Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFilipo Napisano 2. september, 2004 Avtor Prijavi Deli Napisano 2. september, 2004 Hvala, ne glede na to da pojma nimam nemsko sm se znajdu. A ka mi to pomaga ce so ceno okoli 150?!!! Na netu se jih dobi po 30$!!!! Je pa res da so v miljah... Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel ! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bosti Napisano 2. september, 2004 Prijavi Deli Napisano 2. september, 2004 ?e bo? na?el nekoga, ki bi ti jih natiskal, ti jih lahko naredi na? Stilist? ToniX. Ima ?e nekaj izku?enj, pa ?e kak?en unique napis ti lahko da gor. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.