KAALman Napisano 3. september, 2004 Prijavi Napisano 3. september, 2004 za npr. 3100, 6610i,.... preko WAP ali GPRS na zaznamek: http://users.volja.net/kaalman/se/Mazdagate128.jpgpa dobite tole: Citiraj LP KAALman
wildcat Napisano 3. september, 2004 Prijavi Napisano 3. september, 2004 Zdaj pa prosim ?e eno verzjo za ?enske Enakopravnost pa to ... Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
mazda-mx3 Napisano 3. september, 2004 Prijavi Napisano 3. september, 2004 Zdaj pa prosim ?e eno verzjo za ?enske Enakopravnost pa to ... bos morala kaalmanu nabavit bokserce z znakom od mazde...pol dobite se pupe vaso verzijo Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
DonFilipo Napisano 3. september, 2004 Prijavi Napisano 3. september, 2004 No jst jo mam na telefonu. Super je. Hvala Kaalman. A wildcat, ce hoces lahko slikas nas v boksercah, mi vsi nosimo take z mazdinim znakom... Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
mazda-mx3 Napisano 3. september, 2004 Prijavi Napisano 3. september, 2004 A wildcat, ce hoces lahko slikas nas v boksercah, mi vsi nosimo take z mazdinim znakom... Zakaj jaz kot moderator foruma ne vem nic o tem....??? /me tudi hoce take bokserce...!!!! hehe ej divjamuca...a pri vas se nic takega ne prodaja kot optional?? Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
KAALman Napisano 5. september, 2004 Avtor Prijavi Napisano 5. september, 2004 A wildcat, ce hoces lahko slikas nas v boksercah, mi vsi nosimo take z mazdinim znakom... Zakaj jaz kot moderator foruma ne vem nic o tem....??? /me tudi hoce take bokserce...!!!! hehe ej divjamuca...a pri vas se nic takega ne prodaja kot optional?? mazdek: jaz ti za ene 20 jurjev tale znak zrihtam na bokserce kakorkoli ?e, samo povej ?e ho?e? trdo ali mehko verzijo, da se ti kaj ne u??ipne p/s: v?eri sre?u Wildcat in po ene 7-10 besedah presodu da je tok na hitro kar v redu punca sam una mazda MX-5 je pa ZAAAAAAAAAAAKOOOOOOOOON zrihtana Citiraj LP KAALman
wildcat Napisano 6. september, 2004 Prijavi Napisano 6. september, 2004 kake bokserce??? a sem kje kak?ne bokserce omenla? a so na slikci bokserce mogo?e? Neee, taaangiceee joke btw. te tangice sem vidla na ebay-u. bokserc pa res ne. Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
YavarYe X6V6 Napisano 6. september, 2004 Prijavi Napisano 6. september, 2004 Kaj gate, ma katera-kateri tako pobrito, to je neki extra, ne pa gate. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazda-mx3 Napisano 6. september, 2004 Prijavi Napisano 6. september, 2004 Kaj gate, ma katera-kateri tako pobrito, to je neki extra, ne pa gate. ideja!mam ene par prijateljic frizerk Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
YavarYe X6V6 Napisano 6. september, 2004 Prijavi Napisano 6. september, 2004 Bo? pol dal slike na forum ???? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazda-mx3 Napisano 6. september, 2004 Prijavi Napisano 6. september, 2004 Bo? pol dal slike na forum ???? neee.....eno bom tebi poslal na mail, eno wildcat in eno kaalmanu, virage pa si bo itak naredil isto "frizurco" kot jaz LOOOOOOOL Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
DonFilipo Napisano 6. september, 2004 Prijavi Napisano 6. september, 2004 WildCat kako bi bilo ce bi ti nabavla tangice z madzo in se slikala pa dala slike na forum? Kdo je za? Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
torstorm Napisano 6. september, 2004 Prijavi Napisano 6. september, 2004 jaz tude Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
mazda-mx3 Napisano 7. september, 2004 Prijavi Napisano 7. september, 2004 jaz tude ja, se ne bomo branli, ane fantje zdej jih bomo dobili po pi**i...po moje si nabiramo minus tocke... Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
KAALman Napisano 7. september, 2004 Avtor Prijavi Napisano 7. september, 2004 da nau kermu spodrsnlo na lastni slini Citiraj LP KAALman
mazda-mx3 Napisano 7. september, 2004 Prijavi Napisano 7. september, 2004 da nau kermu spodrsnlo na lastni slini pacek Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
wildcat Napisano 7. september, 2004 Prijavi Napisano 7. september, 2004 khm khm! C C C ! MO?KI ! Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
wildcat Napisano 7. september, 2004 Prijavi Napisano 7. september, 2004 Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
wildcat Napisano 7. september, 2004 Prijavi Napisano 7. september, 2004 Ampak........................................................................ ................................................................ naj vam bo! Grem nabavit te gatke Sva?ta Do nadaljnjega .......................... Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
YavarYe X6V6 Napisano 7. september, 2004 Prijavi Napisano 7. september, 2004 Zgleda da je WildCat bolj sadomazo varijanta pa to. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
wildcat Napisano 7. september, 2004 Prijavi Napisano 7. september, 2004 Zgleda da je WildCat bolj sadomazo varijanta pa to. Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
mazda-mx3 Napisano 7. september, 2004 Prijavi Napisano 7. september, 2004 Zgleda da je WildCat bolj sadomazo varijanta pa to. ammm...se strinjam z yavarye....ni cudno da ima ta nasa deklica nick WILDcat...po moje tudi praska..... hi hi..... Ej widlcat...pol bos nabavila te tangice/bokserce, z mazdinim logotipom, al kaj??Se bomo tipi slikali za mazdin koledar slovenije za leto 2005, lahko ga prodajate v dobrodelne namene..... Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Bosti Napisano 7. september, 2004 Prijavi Napisano 7. september, 2004 Sicer dvomim, da ste resni, ampak res bi lahko dali mini kolekcijo 'obla?il' ven. WildCat ... vidim, da so ti v?e? ti smajliji ... ti jih dodam na ta forum? Citiraj
wildcat Napisano 7. september, 2004 Prijavi Napisano 7. september, 2004 WildCat ... vidim, da so ti v?e? ti smajliji ... ti jih dodam na ta forum? ne hvala, ne bo treba. Tak?na koli?ina je bila samo izjema, ker sem ostala brez besed Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.