Symon Napisano 8. september, 2008 Prijavi Napisano 8. september, 2008 Rde?a Honda!! "A ima kdo uno rde?o Hondo tam? Bi prosila, da jo umakne." Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 8. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 8. september, 2008 jah to so pa ?enske Citiraj
Symon Napisano 8. september, 2008 Prijavi Napisano 8. september, 2008 ?enska: "A ima kdo uno rde?o Hondo tam? Bi prosila, da jo umakne." Mi: "Misli? Mazdo" "Ja pomoje misli? Mazdo" "Hja tamle je samo ena rde?a Mazda"... ?enska se obrne k tipu zadaj ki potrdi, da je Honda. Hecn je, ker ljudje ne znajo brati napisov na avtu. Dobro no ?e vedno si na bolj?em nazadnje si vozil Hyundai Coupeja. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 8. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 8. september, 2008 kje si pa videl da Mazda dela ?portne kupeje Citiraj
Symon Napisano 8. september, 2008 Prijavi Napisano 8. september, 2008 Vsi ?portni avti so Honde, saj je bila ?e moja 323C Honda. Citiraj
matej mx3 Napisano 8. september, 2008 Prijavi Napisano 8. september, 2008 Vsi ?portni avti so Honde, Z tem pa se strinjam. So mojo mx-3 skoz zamenjeva z hondo Citiraj kdor zgodaj ustaja, ni direktor
Symon Napisano 8. september, 2008 Prijavi Napisano 8. september, 2008 No vid?! Mojo 323C tut enkrat kar je sploh ?udno, z Nissanom imam pa zaenkrat ?e sre?o. Res pa je, da je bil 200SX ?e "Knight Rider". Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 7. februar, 2009 Avtor Prijavi Napisano 7. februar, 2009 ?gat z praznimi lonci, so vsi sosedi veseli Ima kdo kak pameten zadnji lonec? Citiraj
Z M A J Napisano 7. februar, 2009 Prijavi Napisano 7. februar, 2009 Kak?n je to pametn, a da ve kdaj se loh orng dere, kdaj pa sosedje spijo in mora bit tih k mi?ka? Mogo?e majo na netu kej u smislu SMART EXHAUST Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Marko_mx-3 Napisano 7. februar, 2009 Avtor Prijavi Napisano 7. februar, 2009 Probal sem Powerfullow univerzalen lonec in je na V6 tolk glasen, da cela vas sli?i kdaj se domov pripeljem. Tak, kot pravi? bi bil pa najbolj?i Citiraj
Symon Napisano 7. februar, 2009 Prijavi Napisano 7. februar, 2009 Kaj tak?nega. Vpra?anje je samo koliko je dobro za motor, da ga na vsem lepem zadu?i. Jaz bi to preklapljal kar ob ugasnjenem avtu. Menda pri turbo avtih je tole sploh tako-tako saj naj bi bile nenadne spremembe v backpresurju slaba stvar za turbino. Marko kr nabav eno loputo pa sam nared. Citiraj
Deeyan Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 Vsi ?portni avti so Honde, saj je bila ?e moja 323C Honda. Js sm mel enkrat isti "problem" pri C-jki Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.