Sirius Napisano 25. september, 2006 Prijavi Napisano 25. september, 2006 Zaneseno sem brskal po netu, ko me je na tipkovnicu presenetila neke brste eliensa. Dama je bila precej nervozna in borbeno raspolo?ena pri poziranju, zato je njen obraz zaradi premikanja nekoliko zanegljen... Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Marko_mx-3 Napisano 25. september, 2006 Prijavi Napisano 25. september, 2006 Hudo, pri meni se samo ob?asno kak pajk spusti mim ali pa kak komar prelete dela Citiraj
David Napisano 25. september, 2006 Prijavi Napisano 25. september, 2006 ahahah sirius... mogo?e je hotela CTRL, ALT, DEL pritisnit.... Citiraj Feel free....
Sirius Napisano 25. september, 2006 Avtor Prijavi Napisano 25. september, 2006 Pozvam vas da tudi vi objavite kak zanimiv posnetek, lahko je zanimiv zaradi sporo?ila, ali pa zaradi modela samega. Take, ki vsaj v svojem okolju ne vidimo pogosto, ko npr. tega korenjaka: Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Allyssa Napisano 25. september, 2006 Prijavi Napisano 25. september, 2006 ok,..kaj ?e bi k?ne lu?tne ?valce limal ne pa te fuj?kaste Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Sirius Napisano 25. september, 2006 Avtor Prijavi Napisano 25. september, 2006 ok,..kaj ?e bi k?ne lu?tne ?valce limal ne pa te fuj?kaste Lepota je stvar okusa in v tem na v?asih predsodki ovirajo.Pri?akujom od foruma?ev tudi, kake manj "nagrav?na" ?ivali. A ni si ti neke ?elve omenjala? Do sedaj ?e ni? od obljubljenih fotk.Za prebijanje ledu pa bom jaz prilimal ?e nekaj bolj simpati?nih. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Allyssa Napisano 25. september, 2006 Prijavi Napisano 25. september, 2006 iiiiiiiiiiiiiiii muckiiiiiiiiiii to pa je kjut,.. druga? pa ja,.?elve so ?e kr par dni objavlene,..sam noben n? ne pogleda,..c c c Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 25. september, 2006 Prijavi Napisano 25. september, 2006 slikci z bogomolko sta res dobri - lahko bi jih naslovil kot MS Windows bugs terminator mucke so pa itak v "iiiii, aaaaaa, uuuuuu" kategoriji Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 25. september, 2006 Prijavi Napisano 25. september, 2006 Zaneseno sem brskal po netu, ko me je na tipkovnicu presenetila neke brste eliensa. Dama je bila precej nervozna in borbeno raspolo?ena pri poziranju, zato je njen obraz zaradi premikanja nekoliko zanegljen... Saj ne da bi se kakorkoli zaje****l, samo me pa resno zanima , ?e po?ne? ti ?e kaj drugega kot ra?unalnik+interenet ?? Glede na to da najde? vsemogo?e slike in podatke o vsem mogo?em. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Sirius Napisano 25. september, 2006 Avtor Prijavi Napisano 25. september, 2006 Saj ne da bi se kakorkoli zaje****l, samo me pa resno zanima , ?e po?ne? ti ?e kaj drugega kot ra?unalnik+interenet ?? Glede na to da najde? vsemogo?e slike in podatke o vsem mogo?em. O?itno nisi razumel te teme. Tu gre za objavo fotk, ki sem jih jaz posnel, in se pri?akuje objava posnetkov drugih ?lanov, ne pa najdenih posnetkov na netu. Glede ostalih podatkov pa gre nekaj za moje znanje, drugi del pa je uporaba zmanja+podatkov na netu, temu se re?e funkcionalna pismenost, kar pa ne pomeni, da vedno vse interpretiram pravilno. Ni ga ?loveka, ki bi vse vedel. V?asi pa imam tudi nekaj vi?ka ?asa, na netu pa lahko najde? stvari zelo hitro, ?e obvlada? iskanje in ?e razume? zakaj se gre. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Spidojc Napisano 25. september, 2006 Prijavi Napisano 25. september, 2006 Evo ena mojapa pobli?je si jo oglejte. Citiraj
David Napisano 25. september, 2006 Prijavi Napisano 25. september, 2006 Evo ga.... everybody meet EROS ..... Citiraj Feel free....
Allyssa Napisano 25. september, 2006 Prijavi Napisano 25. september, 2006 ok,..bom prva,..iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kok je kjut Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Sirius Napisano 25. september, 2006 Avtor Prijavi Napisano 25. september, 2006 Za objavo v tej temi posku?ajete zmanj?ati velikost slik, ker se velike slike odpiprjo zelo po?asi in zavzemajo veliko spomina. Za tiste, ki pri temu niste preve? doma, uporabite enega od programov za obdelavo slik, uporabite funkcijo Resample pomanja?ajte in potem Save as -drugo ime, da na spremenite osnovne slike. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
LabiGT Napisano 25. september, 2006 Prijavi Napisano 25. september, 2006 Ta slika sicer ni nic posebnega, ampak je nenavadno, da je bilo to slikano v Ljubljani na sosednji hisi... nikol nisem prej videl galeba v LJ Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Nu?a Napisano 25. september, 2006 Prijavi Napisano 25. september, 2006 Naj ?e jaz predstavim svojega ljubljen?ka, zaj?ico Bani. Citiraj
Sirius Napisano 25. september, 2006 Avtor Prijavi Napisano 25. september, 2006 Evo, kaj se da z malo igra?kanja narediti iz LaGbitove slike. Naslov slike b lahko bil Novi prebivalci Ljubljane. Problem slike je nekoliko slab?a ostrina, ki je tudi z urejevalcem nisem uspel (ali znal) bistveno popraviti. Pa ni? za to, lahko se razume tudi kot prikaz novih okraskov na LJ. strehah. Okoli table z napisom ulice se nisem imel preve? ?asa ukvarjati. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
YavarYe X6V6 Napisano 25. september, 2006 Prijavi Napisano 25. september, 2006 O?itno nisi razumel te teme. Tu gre za objavo fotk, ki sem jih jaz posnel, in se pri?akuje objava posnetkov drugih ?lanov, ne pa najdenih posnetkov na netu. Glede ostalih podatkov pa gre nekaj za moje znanje, drugi del pa je uporaba zmanja+podatkov na netu, temu se re?e funkcionalna pismenost, kar pa ne pomeni, da vedno vse interpretiram pravilno. Ni ga ?loveka, ki bi vse vedel. V?asi pa imam tudi nekaj vi?ka ?asa, na netu pa lahko najde? stvari zelo hitro, ?e obvlada? iskanje in ?e razume? zakaj se gre. Moje vpra?anje ni imelo nobene povezave z temo, zanimalo me je na splo?no. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Marko_mx-3 Napisano 27. september, 2006 Prijavi Napisano 27. september, 2006 Danes sem dobil en nepri?akovan obisk Mislim da slikce dovolj povedo kolk je bil tale ma?ek firb?en Citiraj
poky Napisano 27. september, 2006 Prijavi Napisano 27. september, 2006 Pomoje pa ti je hoto pomagat pri razna?anju ?asopisov,pa se nista "znala" zmenit! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 27. september, 2006 Prijavi Napisano 27. september, 2006 po moje je mislu, da klobase razna?a? - hmmm sploh ni slaba ideja, da se naro?i? recimo na zajtrk pa ti ga vsako jutro ob ?estih do sedmih na dom prinesejo... Citiraj
Sirius Napisano 27. september, 2006 Avtor Prijavi Napisano 27. september, 2006 po moje je mislu, da klobase razna?a? - hmmm sploh ni slaba ideja, da se naro?i? recimo na zajtrk pa ti ga vsako jutro ob ?estih do sedmih na dom prinesejo... Ali pa ?asopis di?i po "klobasah"... No junaki kar pogumno s slikami, mogo?e pa bo tudi tu kaka nagrada... Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Marko_mx-3 Napisano 27. september, 2006 Prijavi Napisano 27. september, 2006 Boss bo? odprl nov biznis Halo zajtrk Citiraj
Sirius Napisano 27. september, 2006 Avtor Prijavi Napisano 27. september, 2006 Evo ?e par slikc za vzorec. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.