Marko_mx-3 Napisano 6. oktober, 2006 Prijavi Napisano 6. oktober, 2006 Pa na kak?no sre?anje se lahko pripelje? Citiraj
ka8ka Napisano 9. oktober, 2006 Avtor Prijavi Napisano 9. oktober, 2006 kupi RX-8 SAMO ?e si individualist do take mere, da bo? lahko prenesel stro?ke vzdr?evanja, porabo in breme zmogljivosti napram drugim ?portnim avtomobilom. to NI super?portnik, ampak udobna ?portna limuzina, ki se ne more postaviti ob bok nobenemu drugemu avtu, in ga je nesmiselno primerjati z raznoraznimi BMWji Audiji ipd... ker je ta avto razred zase, tako po zasnovi kot po motorju, ?al tudi po zmogljivostih, ki pa ne prepri?ajo 100%. Torej, ?e si ?eli? nekaj POSEBNEGA, bo? kupil RX-8, ?e si ?eli? avto za frajeri?enje po cestah, ?tarte od semafora do semafora, postavljanje pred kolegi, ipd... kupi nekaj drugega ZAKAJ SE PA NEBI MOGU KONKORIRAT Z BMW IN AUDI-JEM??????E TESTE GLEDAMO JE NA PROGI RX8 NA TOP GEAR ISTO HITRA KOT BMW M3????? LP KA8KA Citiraj
poky Napisano 9. oktober, 2006 Prijavi Napisano 9. oktober, 2006 Kaj zaj,?e ma? raketo? Pol prilepi kako sliko! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
YavarYe X6V6 Napisano 9. oktober, 2006 Prijavi Napisano 9. oktober, 2006 ZAKAJ SE PA NEBI MOGU KONKORIRAT Z BMW IN AUDI-JEM??????E TESTE GLEDAMO JE NA PROGI RX8 NA TOP GEAR ISTO HITRA KOT BMW M3????? LP KA8KA In to za pol manj denarja. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Guest BrainY Napisano 9. oktober, 2006 Prijavi Napisano 9. oktober, 2006 pa ?e dizajn je dodelan pa opreme tud ne primanjkuje.. nortanjost je pa ?pica!! Citiraj
Sishi Napisano 9. oktober, 2006 Prijavi Napisano 9. oktober, 2006 halo odlo?u sm se da bom uzel avto ker sm dobil dobre pogoje pri SKB Leasingu IN DOBRE IFO. TUKI!!! Dobra odlo?itev Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Marko_mx-3 Napisano 9. oktober, 2006 Prijavi Napisano 9. oktober, 2006 V ovinkih si hitrej?i z RX-8 kot pa z kakim M3 samo na ravnini bi te pa mogo?e lahko prehitel Citiraj
ka8ka Napisano 9. oktober, 2006 Avtor Prijavi Napisano 9. oktober, 2006 V ovinkih si hitrej?i z RX-8 kot pa z kakim M3 samo na ravnini bi te pa mogo?e lahko prehitel ne sej na ravnini je M3 ful hitrej?a je pa enaka z BMW 330i!!!!!! sam ?e zmeri me mal skrbi!!! lp ka8ka (aja se neki a ma gdo za prodat litke 17col za mazdo ker rabim za zimske????) Citiraj
poky Napisano 9. oktober, 2006 Prijavi Napisano 9. oktober, 2006 sam ?e zmeri me mal skrbi!!! Kaj pa te skrbi?? Si kupo ?e ali ne? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ka8ka Napisano 9. oktober, 2006 Avtor Prijavi Napisano 9. oktober, 2006 zdej bo padla v roku 10 dni sam da vse zrihtamo poky a pozna? koga da ima rablene feltne 5+114,3???? lp ka8ka Citiraj
poky Napisano 9. oktober, 2006 Prijavi Napisano 9. oktober, 2006 poky a pozna? koga da ima rablene feltne 5+114,3???? Za rabljene ravno ne vem,ti pa lahko nove dokaj ugodno zrihtam! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ka8ka Napisano 10. oktober, 2006 Avtor Prijavi Napisano 10. oktober, 2006 poky kok ma? ti porabo za rx8???? lp ka8ka Citiraj
poky Napisano 10. oktober, 2006 Prijavi Napisano 10. oktober, 2006 Meni se giblje med 11 in 11.5 litra,pri normalni vo?nji(kolko pa? lahko normalno vozi? z tem avtom ),torej pri vo?nji kaka je pa? bla do zdaj z prej?njimi avti,vendar z to razliko,da ko grem prehitevat ,rabim dosti manj prostora.... Najve? pa sn mel 12.5,to pa je bil prvi tank,ko sn mogo vsem kolegom pokazat,kaj dela ta avtek! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
David Napisano 10. oktober, 2006 Prijavi Napisano 10. oktober, 2006 Meni se giblje med 11 in 11.5 litra,pri normalni vo?nji(kolko pa? lahko normalno vozi? z tem avtom ),torej pri vo?nji kaka je pa? bla do zdaj z prej?njimi avti,vendar z to razliko,da ko grem prehitevat ,rabim dosti manj prostora.... Najve? pa sn mel 12.5,to pa je bil prvi tank,ko sn mogo vsem kolegom pokazat,kaj dela ta avtek! Poky.... meni ni jasno kako lahko ima? tako porabo..... Citiraj Feel free....
poky Napisano 10. oktober, 2006 Prijavi Napisano 10. oktober, 2006 Poky.... meni ni jasno kako lahko ima? tako porabo..... Se sn ti ?e reko-nau?i se vozit dinami?no vendar ?e vedno ekonomi?no! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
David Napisano 10. oktober, 2006 Prijavi Napisano 10. oktober, 2006 Se sn ti ?e reko-nau?i se vozit dinami?no vendar ?e vedno ekonomi?no! Poki pa ne more? imet max porabe z RX 8 12,5 litrov.... Skoraj tolk jih mam jaz z mojo 3ko...... Citiraj Feel free....
poky Napisano 10. oktober, 2006 Prijavi Napisano 10. oktober, 2006 Ja a bo? pri?o v MB,pa se peljal z mano,pol pa grema porabo gledat?? Pol se bom pa jaz peljal z tabo,pa grema porabo gledat,pa ti povem,kaj je narobe z tvojo vo?njo.... To,da lahko ma? z Mazdo 3 tako porabo,je za mene tudi ful ?udno,ker jaz z mojo 3ko nisn niti slu?ajno prilezo do take porabe! Pa niti slu?ajno nisn neki slow motion driver! Ne re?em pa,?e bi ga po avtocesti non-stop gnal ko hudi?,pol pa bi poraba ziher sko?la ?ez 15 litrov,samo ne vidim smisla v tem.... :ne vem: Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 10. oktober, 2006 Prijavi Napisano 10. oktober, 2006 Poki pa ne more? imet max porabe z RX 8 12,5 litrov....Skoraj tolk jih mam jaz z mojo 3ko...... Zakaj pa ?e ti nisi kupil 2.0 motorja? Potem bi imel tako visoko porabo pa ?e u?itke v pospe?kih - tako ma? pa samo visoko porabo :ne vem: Citiraj
Guest cruiser Napisano 10. oktober, 2006 Prijavi Napisano 10. oktober, 2006 cruiser dej me megar pokli? a pa mi ti zdej tvojo tel ?tevilko da mi kej ve? pove? o avtu!!!!lp ka8ka Ce zelis mi lahko posljes zasebno sporocilo al pa pises na cruisah@gmail.com pa vprasas kaj te zanima. Bos dobil tudi telefonsko, ce se raje pogovarjas kot tipkas lp, Tadej kok se pa kvar pol rx8 ?e dam turbo not!!!!????lp ka8ka Vsak avto, ki ni bil ze v originalu turbo je malo problematicen. Malo poglej po Sloveniji, skoraj vsi imajo taksne ali drugacne probleme ko so gor dajali turbine, al pa so dajali gor vecje turbine od serisjkih. Dejstvo je da se turbo kiti ze dobijo po solidnih cenah, ampak potem moras imeti se vsaj 1x tolk denarja, da se ostale stvari postimas in predvsem DA NAREDIS ZADEVO SKUP KOT SE ?IKA ! Ampak renesis ni bi narejen da bi bil prisilno polnjen, zato tudi ne prenasa visikih tlakov. Lahko racunas na cca. 300KM in recimo 1.5mio stroskov za predelavo (dobro opravljeno). Ne vem sicer, kaj kdo pri?akuje od avtomobila, vendar ?e 6,2 s do 100km/h ni dober rezultat, potem va? ?eljeni avtomobil ni v razredu do 10 M SIT. Ma tolk ima moj avto za vsak dan (aja se neki a ma gdo za prodat litke 17col za mazdo ker rabim za zimske????) Na avte se ne spoznas najbolj a ? Poleg 5x114.3 mora imeti se pravilno sirino, mislim da za RX8 najmanj 8J, ter pravilen ET (offset), mislim da rabis okol 40-45. Pomoje je najboljse da kupis se en par serijskih felgn.... Citiraj
LabiGT Napisano 10. oktober, 2006 Prijavi Napisano 10. oktober, 2006 RX 8 platisce ET (offset) 50mm sirina pa 8" tok za info Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 10. oktober, 2006 Prijavi Napisano 10. oktober, 2006 Kupi raje ?e zimski avto, bo ista cena kot pa pe komplet 4h litk in gum. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Guest cruiser Napisano 10. oktober, 2006 Prijavi Napisano 10. oktober, 2006 RX 8 platisce ET (offset) 50mmsirina pa 8"tok za info Citiraj
KAALman Napisano 10. oktober, 2006 Prijavi Napisano 10. oktober, 2006 Se sn ti ?e reko-nau?i se vozit dinami?no vendar ?e vedno ekonomi?no! khm... to bi jaz rad vido Citiraj LP KAALman
Guest cruiser Napisano 10. oktober, 2006 Prijavi Napisano 10. oktober, 2006 khm... to bi jaz rad vido To tudi meni uspeva. Integra poraba 8.2L, RX7 13L, RAV 2.0 4x4 9L Citiraj
poky Napisano 10. oktober, 2006 Prijavi Napisano 10. oktober, 2006 khm... to bi jaz rad vido Ni blema,se dobima gdaj na tortici,pa ti poka?em! Poleg tega ni mojih 11-11.5 litra skoraj ni? proti Cruiserjevi porabi 13 litrov na RX7!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.