blindek Napisano 30. september, 2006 Prijavi Deli Napisano 30. september, 2006 Ker take teme nisem na?el, bom odprl novo Ker kot eni ?e veste sem ?e vedno po srcu mazda?, razmi?ljam o prodaji hyunda-ja, ki mi sicer slu?i kot 1A. Zaj pa mi malo predlagajte katero mazda bi bila primerna zame. da vam ?e povem kriterij - nesme met ve? kot 100kW, ker moja finan?na sredstva ve? ne dopu??ajo - klima,servo, ipd. obvezno - lahko tudi diezel - dam pa najve? 1mil, mogo?e kaj ve? seveda velja tudi da naj nebi imela preve? prevo?enih, lepo ohranjena, ne karambolirana, itd. vnaprej se vam zahvaljujem za odgovore Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 30. september, 2006 Prijavi Deli Napisano 30. september, 2006 Mislim,da bo? tvoje zahteve in ceno te?ko spravo skupaj v eno celoto.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
M-Fan Napisano 1. oktober, 2006 Prijavi Deli Napisano 1. oktober, 2006 ...Verjemi da se bolje pelje? kot v Hyundai-u. http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1048920# Citiraj ...::RX-8 LEPOTICA IN ZVER::... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
blindek Napisano 1. oktober, 2006 Avtor Prijavi Deli Napisano 1. oktober, 2006 vem kak se pelje? v mazdi pa verjami da se v hyundai-ju ne pelje? slabo...marsikdo to znamko podcenuje. ker pa kupujem drug avto sem tudi premislil da bi mogo?e kupil mazdo tako da prosim mi povejte kaj priporo?ate 1.5ccm in 65kW mi je malce pre?voh Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 2. oktober, 2006 Prijavi Deli Napisano 2. oktober, 2006 ?e ti je 1.5 pre?voh, najdi kak?no 1.8 samo z malo kilometri jo bo? te?ko na?el, oz. kak?no 626 katero bo? z malo kilometri tudi te?ko na?el, pa za ta denar bi dobil tam 1994-1995 letnik ?e ti ni prestara. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mazda323 Napisano 2. oktober, 2006 Prijavi Deli Napisano 2. oktober, 2006 vem kak se pelje? v mazdi pa verjami da se v hyundai-ju ne pelje? slabo...marsikdo to znamko podcenuje. ker pa kupujem drug avto sem tudi premislil da bi mogo?e kupil mazdo tako da prosim mi povejte kaj priporo?ate 1.5ccm in 65kW mi je malce pre?voh Te pa ?e ti je vse pre?voh ostani na Tiburonu, nevem kaj mu fali, meni je ta oblika najlep?a od vseh kaj so jih do sedaj naredili. Pa koliko ima? 1,6l? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
blindek Napisano 2. oktober, 2006 Avtor Prijavi Deli Napisano 2. oktober, 2006 1,6l ja...mislil sem menjat ma?ino vendar nikjer nemorem dobit 2.0 bom ?e videl ?e dobim kako lepo ohranjeno mazdo za primeren denar Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Guest BrainY Napisano 2. oktober, 2006 Prijavi Deli Napisano 2. oktober, 2006 zakaj bi menjal avto.. samo zarad pre?voh ma?ine? ja od mazde za ta denar dobi?: mx3, mx6, xedos6, 323 C/S/F Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
blindek Napisano 18. november, 2006 Avtor Prijavi Deli Napisano 18. november, 2006 torej zaj pa gre zares, tako da prosim pi?ite samo ?e imate kako koristno informacijo i??em avtomobil do 1mil SIT, klima obvezna,kot tudi servo,abs,aribagi in take malenkosti mora bit tudi taki da lahko odzadaj sedita 2 normalna ?loveka, torej ne kot v mx3 in mojem coupeju gledal sem xedosa6 in 323F, tako da mi povejte malo dobre lastnosti, kot tudi slabe, ker vem da ni noben avto brez napake Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 18. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 18. november, 2006 ?e ma? omejen budget, potem xedosa ne kupuj... 1.6 ma?ina je za 4 ljudi pre?voh, ker ma avto 1200kg, deli so dragi, ker je to kao "higher class" Mazda, V6 lepo ohranjenega bo? ZELO te?ko na?el, pa ?e ?ez 100kW ima sam v tem primeru predlagam 626 1.8ali pa tole: 323F 1.8 http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1117073 Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Guest BrainY Napisano 19. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 19. november, 2006 jap ta srebrna lepo zgleda.. pomoje kr vredu re?itev.. v f-ki 4 super sedijo (zadnji zici so bolj v coupe izvedbi) ampak tud 5 se verjetno nebi preve? prito?eval.. Kar se ti?e napak.. vizualna so pa? (pre)veliki koloteki.. druga?e z 1.8 ma?ino se ?e nisem vozil ampak je pomoje kr fajn razmerje glede na to da je 1.5 ma?ina podhranjena (i want moreee) nekaj ?ri?kov me moti zadnje ?ase (ko se vozim po na?ih odli?nih cestah) sploh pa je efekt zaradi tr?ega podvozja malo ve?ji ... pre?enem to z muziko tak da ne sli?im okolice .. ?e mi bo kdo kdaj trobil bo verjetno trobil zaman Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 20. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 20. november, 2006 Mene od vseh mazd (v mejah financ) najbolj mika X6, da bi bil ene 98 letnik, za male pare, pa vzel bi jasno V6, v tvojem primeru pa niti ta?vohna ma?inca baje da ni tok ?voh! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
madmax Napisano 20. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 20. november, 2006 323F 1.8 http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1117073 Tale F-ka se je ?e se ne motim pred ?asom ?e prodajala na avtonetu in sicer prodajal jo je mo?akar iz dolenjske in to za ?e manj?e dnarje je pa takrat imela nekje okrog 170-180k prevo?enih km....tako da :ne vem: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 20. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 20. november, 2006 1.8 so pri nas zelo redke. Vsekakor sode? po tvojih kriterijih bi jaz izbral 323F 1.8 samo bi pa pogledal kar v tujino. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
blindek Napisano 20. november, 2006 Avtor Prijavi Deli Napisano 20. november, 2006 iz tujine uva?al nebom, ker se mi zdi nesmiselno za taki denar kot jaz kupujem se z tem ubadati... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
blindek Napisano 22. november, 2006 Avtor Prijavi Deli Napisano 22. november, 2006 mi lahko kdo napi?e kolko stanejo servisi za mazdo 323f? ?e ima kdo kaj ve? tehni?nih podatkov mi naj prosim po?lje ali pa kar tukaj objavi Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
M-Fan Napisano 27. december, 2006 Prijavi Deli Napisano 27. december, 2006 evo, ?e nism prepozen http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1200148 Citiraj ...::RX-8 LEPOTICA IN ZVER::... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 27. december, 2006 Prijavi Deli Napisano 27. december, 2006 evo, ?e nism prepozen http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1200148 Ta mislim da je una razsuta k se je v LJ prodajala. Skor 100% sm da je to una k je bla 3x razsuta. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
zemir Napisano 27. december, 2006 Prijavi Deli Napisano 27. december, 2006 Ta mislim da je una razsuta k se je v LJ prodajala. Skor 100% sm da je to una k je bla 3x razsuta. Ja mislim da je anteno ma isto vesolsko Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 27. december, 2006 Prijavi Deli Napisano 27. december, 2006 Ja mislim da je anteno ma isto vesolsko Sj lih po anteni sm sklepu k una iz LJ vem da je mela originalno na desni strani odtrgano oz. jo ni mela. Ta ga je sam vrjetno do konca lepo spoliral, oprau in je ?e nekaramboliran! Sam ?e prvi lastnik manka Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
zemir Napisano 28. december, 2006 Prijavi Deli Napisano 28. december, 2006 Sj lih po anteni sm sklepu k una iz LJ vem da je mela originalno na desni strani odtrgano oz. jo ni mela. Ta ga je sam vrjetno do konca lepo spoliral, oprau in je ?e nekaramboliran! Sam ?e prvi lastnik manka Ja pizda svet se pa skor bl kod moja Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 28. december, 2006 Prijavi Deli Napisano 28. december, 2006 Ja p**** svet se pa skor bl kod moja Malo samokontrole no Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 28. december, 2006 Prijavi Deli Napisano 28. december, 2006 tale je bla omenjena tudi v na?ih oglasih (vsaj zdi se mi) in se je prodala pred kakim mescem dni... bogsigavedi, kaj je narobe, da jo takoj naprej prodaja... ? je pa ?koda za tak avtek... saj je ena zadnjih po letniku... Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 28. december, 2006 Prijavi Deli Napisano 28. december, 2006 Ampak ?e vedno pa ima nad 100 KW, kar blindku ne bo kulj! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
blindek Napisano 28. december, 2006 Avtor Prijavi Deli Napisano 28. december, 2006 to?no tako...not ql gre se mi zaradi zavarovanja, ker ne mislim pla?evat nevem kako veliko... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.