Skoči na vsebino

Katero Mazdo kupiti?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ker take teme nisem na?el, bom odprl novo :)

Ker kot eni ?e veste sem ?e vedno po srcu mazda?, razmi?ljam o prodaji hyunda-ja, ki mi sicer slu?i kot 1A.

Zaj pa mi malo predlagajte katero mazda bi bila primerna zame.

da vam ?e povem kriterij :)

- nesme met ve? kot 100kW, ker moja finan?na sredstva ve? ne dopu??ajo

- klima,servo, ipd. obvezno

- lahko tudi diezel

- dam pa najve? 1mil, mogo?e kaj ve?

seveda velja tudi da naj nebi imela preve? prevo?enih, lepo ohranjena, ne karambolirana, itd.

vnaprej se vam zahvaljujem za odgovore

Napisano

Mislim,da bo? tvoje zahteve in ceno te?ko spravo skupaj v eno celoto.... :P:D

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

vem kak se pelje? v mazdi ;) pa verjami da se v hyundai-ju ne pelje? slabo...marsikdo to znamko podcenuje.

ker pa kupujem drug avto sem tudi premislil da bi mogo?e kupil mazdo

tako da prosim mi povejte kaj priporo?ate :)

1.5ccm in 65kW mi je malce pre?voh :)

Napisano

?e ti je 1.5 pre?voh, najdi kak?no 1.8 samo z malo kilometri jo bo? te?ko na?el, oz. kak?no 626 katero bo? z malo kilometri tudi te?ko na?el, pa za ta denar bi dobil tam 1994-1995 letnik ?e ti ni prestara.

Napisano

vem kak se pelje? v mazdi ;) pa verjami da se v hyundai-ju ne pelje? slabo...marsikdo to znamko podcenuje.

ker pa kupujem drug avto sem tudi premislil da bi mogo?e kupil mazdo

tako da prosim mi povejte kaj priporo?ate :)

1.5ccm in 65kW mi je malce pre?voh :)

Te pa ?e ti je vse pre?voh ostani na Tiburonu, nevem kaj mu fali, meni je ta oblika najlep?a od vseh kaj so jih do sedaj naredili. Pa koliko ima? 1,6l?

Napisano

1,6l ja...mislil sem menjat ma?ino vendar nikjer nemorem dobit 2.0 <_<

bom ?e videl ?e dobim kako lepo ohranjeno mazdo za primeren denar

Napisano

zakaj bi menjal avto..

samo zarad pre?voh ma?ine?

ja od mazde za ta denar dobi?:

mx3, mx6, xedos6, 323 C/S/F

• 1 mesec kasneje...
Napisano

torej zaj pa gre zares, tako da prosim pi?ite samo ?e imate kako koristno informacijo

i??em avtomobil do 1mil SIT, klima obvezna,kot tudi servo,abs,aribagi in take malenkosti

mora bit tudi taki da lahko odzadaj sedita 2 normalna ?loveka, torej ne kot v mx3 in mojem coupeju :)

gledal sem xedosa6 in 323F, tako da mi povejte malo dobre lastnosti, kot tudi slabe, ker vem da ni noben avto brez napake :)

Napisano

?e ma? omejen budget, potem xedosa ne kupuj... 1.6 ma?ina je za 4 ljudi pre?voh, ker ma avto 1200kg, deli so dragi, ker je to kao "higher class" Mazda, V6 lepo ohranjenega bo? ZELO te?ko na?el, pa ?e ?ez 100kW ima

sam v tem primeru predlagam 626 1.8

ali pa tole:

323F 1.8

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1117073

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

jap ta srebrna lepo zgleda.. pomoje kr vredu re?itev..

v f-ki 4 super sedijo (zadnji zici so bolj v coupe izvedbi) ampak tud 5 se verjetno nebi preve? prito?eval..

Kar se ti?e napak.. vizualna so pa? (pre)veliki koloteki.. druga?e z 1.8 ma?ino se ?e nisem vozil ampak je pomoje kr fajn razmerje glede na to da je 1.5 ma?ina podhranjena (i want moreee)

nekaj ?ri?kov me moti zadnje ?ase (ko se vozim po na?ih odli?nih cestah) sploh pa je efekt zaradi tr?ega podvozja malo ve?ji ... pre?enem to z muziko tak da ne sli?im okolice .. ?e mi bo kdo kdaj trobil bo verjetno trobil zaman :P

Napisano

Mene od vseh mazd (v mejah financ) najbolj mika X6, da bi bil ene 98 letnik, za male pare, pa vzel bi jasno V6, v tvojem primeru pa niti ta?vohna ma?inca baje da ni tok ?voh! :D

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

mi lahko kdo napi?e kolko stanejo servisi za mazdo 323f? :)

?e ima kdo kaj ve? tehni?nih podatkov mi naj prosim po?lje ali pa kar tukaj objavi

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Ja mislim da je anteno ma isto vesolsko :hohoho:

Sj lih po anteni sm sklepu k una iz LJ vem da je mela originalno na desni strani odtrgano oz. jo ni mela. Ta ga je sam vrjetno do konca lepo spoliral, oprau in je ?e nekaramboliran! :hohoho: Sam ?e prvi lastnik manka :hohoho:

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

Sj lih po anteni sm sklepu k una iz LJ vem da je mela originalno na desni strani odtrgano oz. jo ni mela. Ta ga je sam vrjetno do konca lepo spoliral, oprau in je ?e nekaramboliran! :hohoho: Sam ?e prvi lastnik manka :hohoho:

Ja pizda svet se pa skor bl kod moja :hohoho::hohoho::hohoho:

Napisano

tale je bla omenjena tudi v na?ih oglasih (vsaj zdi se mi) in se je prodala pred kakim mescem dni...

bogsigavedi, kaj je narobe, da jo takoj naprej prodaja... ?

je pa ?koda za tak avtek... saj je ena zadnjih po letniku...

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Tega kukija sploh nisem želel načeti, ker če damo še to zraven ... ma ni da ni. Samo denarju je treba sledit ni druge pa se vidi vsa pritlehnost tako imenovanih "dobrih fantov".
    • So 225/40/18, cena je bila cca 125 po gumi.... 👍
    • Tudi tu so kot lastniki glavni akterji židje, tudi zato mora trajat. Brez pogajanj!   Orožarska industrija si mane roke: tečaj delnic Rheinmetalla se je letos podvojil WWW.RTVSLO.SI Evropske borze po Trumpovi zmagi izgubljajo. Indeks STOXX 600 je v torek pristal najnižje v zadnjih treh mesecih. Dodatno je razpoloženje...  
    • Pa ro je dejstvo, ampak a veš da najbolj brezbrižni so navadno tudi najbolj arogantni. takih je največ med premožnimi. Ta bo kljub dodatnim 20 centom zmečkal pločevinko in jo fuknil iz avta, ker se mu jebe za kavcijo. In nismo naredili nič, oziroma kontra efekt, ker si bo arogantnež mislil, da naj to kar kak revež pobere za njim.   Kdo od vas tukaj si upa stavit, da bodo kavcije izboljšale trenutno stanje z reciklažo. Jaz si in istočasno si upam stavit, da naredimo veliko več, če na bolj obljudenih destinacijah kot so recimo igrišča, športni objekti, parki, raznorazne destinacije, kjer se zbira več ljudi postavimo še kakšen namenski koš za reciklažo več. Se pravi ne samo nekega univerzalnega kamor leti vse, ampak takega, da se da ločevat tudi tam.   Tako bo več ustreznih odpadkov priromalo nazaj v reciklažo. Bistveno več kot si mislimo.   Osebno sem si izračunal glede na mojo porabo plastike in pločevink, da bi v primeru 20 centne kavcije me to prišlo 8€ na mesec. Po pravici povedano , mi zajebancija ni vredna tega denarja, tako da bom še vedno delal kot zdaj in odlagal v rumeni kontejner. Lahko pa 1x mesečno za teh 8€ nekdo pride do mene pa mu dam vso embalažo in naj si jo sam vnovči, če želi.
    • Drži, ampak ne s pučem temveč z volitvami. Problem z oblastjo je vedno v tem, da dokler se ljudje ne pojavijo na ulicah, ne reagirajo oziroma se delajo da so gluhi in slepi. Ampak spet - protesti morajo bit smiselni, ne pa v stilu hočemo jurja penzije ampak, da je recimo dovolj nesorazmernih ukrepov in maltretiranja ljudstva. Verjetno so to Štajerci doživeli ob tistih radarjih zato taki protesti.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.