Marko_mx-3 Napisano 4. oktober, 2006 Prijavi Napisano 4. oktober, 2006 Slikce kolegov mazda?ev iz UK ?e bi takole pri meni doma izgledalo se nebi ni? branil Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 5. oktober, 2006 Prijavi Napisano 5. oktober, 2006 SI ziher da niso fake, ker majo volan na napa?ni strani ?? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
madmax Napisano 5. oktober, 2006 Prijavi Napisano 5. oktober, 2006 ??? Zakaj ?e na napa?ni strani??? Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 5. oktober, 2006 Avtor Prijavi Napisano 5. oktober, 2006 Angle?i vozijo po levi in imajo volan na desni; na napa?ni strani kot mi Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 5. oktober, 2006 Prijavi Napisano 5. oktober, 2006 Angle?i vozijo po levi in imajo volan na desni; na napa?ni strani kot mi Malte?ani so isti vse delajo narobe, ?e okrog kro?nih kri?i?? se vozijo v levo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 5. oktober, 2006 Prijavi Napisano 5. oktober, 2006 vse narobe.........?? Kaj pri sex-u pol najprej ven dajo pol pa not??? n? jasn!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
madmax Napisano 5. oktober, 2006 Prijavi Napisano 5. oktober, 2006 Angle?i vozijo po levi in imajo volan na desni; na napa?ni strani kot mi Zgleda da je bil joke......ki ga nisem razumel Glede na to da imajo volan na desni (pravilni za njih) strani mi ni bilo jasno kaj bi bilo tukaj napa?nega.....eh! Citiraj
BOBI Napisano 23. oktober, 2006 Prijavi Napisano 23. oktober, 2006 evo se nekaj slikic samo za Poky-a Citiraj MAZDA POWER
poky Napisano 23. oktober, 2006 Prijavi Napisano 23. oktober, 2006 Sploh nisn vido,gdaj so se mi tote "mrhe" vla?le gor po mojem avteku.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Sorti Napisano 23. oktober, 2006 Prijavi Napisano 23. oktober, 2006 vse narobe.........??Kaj pri sex-u pol najprej ven dajo pol pa not??? n? jasn!!! ehehe : Citiraj
ReDevil Napisano 17. november, 2006 Prijavi Napisano 17. november, 2006 Sestro mila - ?e dobr da ne bo kak?ne izmed tak?nih stroj?kov na sre?anju, pol ?e dva tedna ne bi mogu spat! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
zemir Napisano 17. november, 2006 Prijavi Napisano 17. november, 2006 Sestro mila - ?e dobr da ne bo kak?ne izmed tak?nih stroj?kov na sre?anju, pol ?e dva tedna ne bi mogu spat! Kako da nebo Poky je rekel da pride. Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
poky Napisano 17. november, 2006 Prijavi Napisano 17. november, 2006 Ma ja,samo ne vem ?e ni ReDevil mislo nekaj druga,kaj "ni ve?" na teh slikah... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 20. november, 2006 Prijavi Napisano 20. november, 2006 No sicer pa se poky res prika?e, ker glede njegove udele?be sem rahlo skepti?en, se mi zdi da se vztrajno izogiba sre?anjem! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 20. november, 2006 Prijavi Napisano 20. november, 2006 No sicer pa se poky res prika?e, ker glede njegove udele?be sem rahlo skepti?en, se mi zdi da se vztrajno izogiba sre?anjem! Jao men,ti sploh ne ve?,kak rad bi jaz ve?krat pri?o na kako sre?anje,samo kot sn ?e tolkokrat omeno,izbira datumov le teh,je za mene skrajno bole?a,neprijazna....ker kot zakleto takrat delam! Zaj nedeljo pa ziher pridem,se lahko zanese? na mene,samo glej da bo? ?e sam pri?o! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 21. november, 2006 Prijavi Napisano 21. november, 2006 Ma ja sej vem, kako je u slu?bi, delat mor? takt ko te napi?ejo in to je to, razen v primeru da si ti tisti ki drugim pi?e? urnike, ampak takih bud?otov pa ni prov velik na forumu! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Marko_mx-3 Napisano 18. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 18. marec, 2007 ?e ena zanimiva kombinacija RX-8 vs. Blackbird SR - 71 Citiraj
poky Napisano 19. marec, 2007 Prijavi Napisano 19. marec, 2007 Nice! ?eprav mi ?rna ne sede najbolj,mi je ta prav v?e?! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
wiperboy Napisano 19. marec, 2007 Prijavi Napisano 19. marec, 2007 ja ja angle?i so ?uden narod ni ?udno da jih je bog dal na otok Citiraj gremo na?i.....
mazdafrik Napisano 22. marec, 2007 Prijavi Napisano 22. marec, 2007 Me zanima kdo prej crkne blackbird al rx8 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.