Boss Napisano 6. oktober, 2006 Prijavi Napisano 6. oktober, 2006 Pierce your ride za name?ek so pa ?e ?estko zlorabili in jo nabili na prvo stran - sad but true Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 6. oktober, 2006 Prijavi Napisano 6. oktober, 2006 Saj to je bistvo, bolj je butasto za nas bolj se v ameriki prodaja. Samo malo pomislimo, kolk ke?a stane tak "okrasek" in kolk bo en pokasiru, pa ?e prodaja in izdelava laufa samo pol leta. Tip je zmagu na celi ?rti. Vseen je ?e zgleda dobr, sam da se prodaja !!!!!!!!! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Sirius Napisano 6. oktober, 2006 Prijavi Napisano 6. oktober, 2006 Pierce your rideza name?ek so pa ?e ?estko zlorabili in jo nabili na prvo stran - sad but true Meni to bolj deluje kot Prce your ride Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
aleksander Napisano 6. oktober, 2006 Prijavi Napisano 6. oktober, 2006 Upam, da se bo kak?en zagnan Amerigos spomnu, da bi ?e na gume dal kak?en piercing Citiraj V?eraj smo bili ?e pred propadom, jutri pa bomo naredili en velik korak naprej !
Allyssa Napisano 6. oktober, 2006 Prijavi Napisano 6. oktober, 2006 groza!!! Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
uklopko Napisano 6. oktober, 2006 Prijavi Napisano 6. oktober, 2006 KVA JE TO BOLANO!!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
zemir Napisano 6. oktober, 2006 Prijavi Napisano 6. oktober, 2006 Nimam besed Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
LabiGT Napisano 6. oktober, 2006 Prijavi Napisano 6. oktober, 2006 pravi cehi bojo dal uhan na zavesico Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
nisde Napisano 6. oktober, 2006 Prijavi Napisano 6. oktober, 2006 Well said! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
poky Napisano 6. oktober, 2006 Prijavi Napisano 6. oktober, 2006 ?e mene kdo vpra?a-bedarija na kvadrat.... Se mi zdi,da sploh ne pa?e na avte! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.