KAALman Napisano 6. september, 2004 Prijavi Deli Napisano 6. september, 2004 dobu idejo... zdaj me pa zanima koliko vas je sploh zainteresiranih ?Da se potem sploh spravim pozanimat, kdo pa po?em bi to naredo osnutki so tule :spredaj 1. predlog: spredaj 2. predlog: zadaj: Identifikacijska tablica: Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFilipo Napisano 6. september, 2004 Prijavi Deli Napisano 6. september, 2004 Jst sm ZA!!! Hocem majco!! Kaj pa ce bi naredli majco z velikim "Zoom-Zoom" pod tem pa mali www.mazda-si.net... pa to. Pa se kak znak od mazde seveda. Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel ! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
vuk Napisano 6. september, 2004 Prijavi Deli Napisano 6. september, 2004 Count me in....majo pa pri Skorn?ku majico z velikim zoom-zoom in majhnim napisom firme...lp Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 6. september, 2004 Avtor Prijavi Deli Napisano 6. september, 2004 upo?teval ?elje Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mazda323 Napisano 6. september, 2004 Prijavi Deli Napisano 6. september, 2004 Jaz sem tudi za majice samo ?e ?e te naj bodo kvalitetne ne pa ko da? prat ima? velikost majice v mini formatu.. Lp. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mazda323 Napisano 6. september, 2004 Prijavi Deli Napisano 6. september, 2004 Kaj pa je z obeskom, in identifikacijsko tablico? Ni slike Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mazda323 Napisano 6. september, 2004 Prijavi Deli Napisano 6. september, 2004 ?e ena ideja da bi npr. vsak imel pod ovratnikom zadaj napisan svoj nick, aja pa da ne bi bila majica bela kak?ne ?ive barve bi lahko bile ne pa samo ?rno bela Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mazda323 Napisano 8. september, 2004 Prijavi Deli Napisano 8. september, 2004 KAALman je kaj novega glede majc??? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 9. september, 2004 Avtor Prijavi Deli Napisano 9. september, 2004 zaenkrat ?e ni? novega, bomo videli ?ez vikend, sitotisk je na dopustu za barve bomo glasovali naknadno.. upajmo ... ker pa tole jaz probam zrihtat bolj tako btw, bo en cajt trajalo... tablica za obesek oziroma priponko je najbolj spodnja slika prvega posta ! Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Jest Napisano 9. september, 2004 Prijavi Deli Napisano 9. september, 2004 zaenkrat ?e ni? novega, bomo videli ?ez vikend, sitotisk je na dopustu za barve bomo glasovali naknadno.. upajmo ... ker pa tole jaz probam zrihtat bolj tako btw, bo en cajt trajalo... tablica za obesek oziroma priponko je najbolj spodnja slika prvega posta ! Sam tiste slike ni... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 10. september, 2004 Avtor Prijavi Deli Napisano 10. september, 2004 eee.. jaz slikco vidim v prvem postu, druga?e pa je tale: Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
wildcat Napisano 10. september, 2004 Prijavi Deli Napisano 10. september, 2004 em, glede majic pa to. jaz jo bom vsekakor naro?ila.ampak,... mal sem se pogovorila z na?im ?efom. in tako slede?a ponudba: ?e za vas ne bo mote?e, da bi bil logo na?ega podjetja na majcah, bi bil na? direktor pripravljen majice in tisk sponzorirati. Barva majic in design napisa po dogovoru. To je samo predlog, brez vsake obveze, tako da ne bo nobene zamere ?e se ne bote odlo?ili zato. Pa?, kakor ?elite. LP Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bosti Napisano 10. september, 2004 Prijavi Deli Napisano 10. september, 2004 Uuu, ni slaba ideja sploh. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 10. september, 2004 Avtor Prijavi Deli Napisano 10. september, 2004 ej.. pa jaz delam reklamo tudi za paradajz , samo da je nekaj za zastonj dobit je pa ql... se bomo pomenili ?e z na?im administratorjem, pa damo va?e podjetje kot sponzorja gor (samo jaz tu ne obljubim ni? !) VIRAAAAAAAAAAAAGE ! zini nekaj... Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 10. september, 2004 Prijavi Deli Napisano 10. september, 2004 Kon?no se je najdu en, ki bi bil pripravljen nekaj sponzorirat, lepo. In teresent za majico, sem 100%. Predlagam pa tudi, da bi bile majice tudi ?enski model(bol oprijete ), in ne samo mo?ki. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
wildcat Napisano 10. september, 2004 Prijavi Deli Napisano 10. september, 2004 Predlagam pa tudi, da bi bile majice tudi ?enski model(bol oprijete ), in ne samo mo?ki.Vaaaljdaaa! Pa kaj ti misli? da bom hodla naokol v va?ih mo?kih mega majicah, al kaj ?e zdaj imamo na?e majice za ?enske tud.In ve? kaj? Lep?e so kot va?e! Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 10. september, 2004 Avtor Prijavi Deli Napisano 10. september, 2004 tak jaz sn cene za majice dobo... majica kratki rokav navadna 150 gramska, bi stala jurja, ?e jih damo vsaj 30 delat... tablicce z imenom pa JAZ sponzoriram zato pa glej tukaj:Klikni... OBESEK Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 10. september, 2004 Avtor Prijavi Deli Napisano 10. september, 2004 Predlagam pa tudi, da bi bile majice tudi ?enski model(bol oprijete ), in ne samo mo?ki.Vaaaljdaaa! Pa kaj ti misli? da bom hodla naokol v va?ih mo?kih mega majicah, al kaj ?e zdaj imamo na?e majice za ?enske tud.In ve? kaj? Lep?e so kot va?e! neeee... ti si da? sam na modr?ek napisat na eno ko?arico zoom pa na drugo zoom mi bomo pa zuumirali Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
wildcat Napisano 10. september, 2004 Prijavi Deli Napisano 10. september, 2004 very funny Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Jest Napisano 10. september, 2004 Prijavi Deli Napisano 10. september, 2004 eee.. jaz slikco vidim v prvem postu, druga?e pa je tale: Zal se vedno ne vidim slike... ali jo ostali vidite? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
vuk Napisano 10. september, 2004 Prijavi Deli Napisano 10. september, 2004 ?e misli? obesek oz. nametag - jaz te slike tudi ne vidim;je pa kul ideja in bi mel zadevo. lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mazda323 Napisano 10. september, 2004 Prijavi Deli Napisano 10. september, 2004 Pri meni tudi ni slike Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 10. september, 2004 Avtor Prijavi Deli Napisano 10. september, 2004 men je zdej mau nerodn ne, ker jaz pa slikco vidm in doma in v slu?bi in pri kolegu, in to v obeh postih v prvem sem dal link do nje, v drugem pa sem pripel datoteko... dunno what else to do Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Jest Napisano 11. september, 2004 Prijavi Deli Napisano 11. september, 2004 men je zdej mau nerodn ne, ker jaz pa slikco vidm in doma in v slu?bi in pri kolegu, in to v obeh postih v prvem sem dal link do nje, v drugem pa sem pripel datoteko... dunno what else to do? Pri meni izgleda takole... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Jest Napisano 11. september, 2004 Prijavi Deli Napisano 11. september, 2004 Nasel problem... Ti imas sliko shranjeno z CMYK barvno paleto, ki pa jo vecina browserjev ne zna prikazati.... Sedaj sem jo prekonvertiral v RGB barvno paleto in bi jo morali videti vsi... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.