mazdohist Napisano 6. oktober, 2006 Prijavi Napisano 6. oktober, 2006 Resno razmisljam o menjavi zadnjih lu?i pri svojem mlin?ku!! pa me ne interisera da bi dav not leksuske je mav mem!!!! najbol se mi dopade menjava komplet lamp od drugega vozila pa me zanima ?e ima kdo ?e kake podobne isku?nje??? kake lu?i bi najbolje pasale notri??? Kako je z homoligacijo??? hvala za pomo??? lp Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Marko_mx-3 Napisano 6. oktober, 2006 Prijavi Napisano 6. oktober, 2006 Od Honde S2000 bi mogo?e pasale Citiraj
mazdohist Napisano 6. oktober, 2006 Avtor Prijavi Napisano 6. oktober, 2006 Od Honde S2000 bi mogo?e pasale hm nekak se mi to zdi ?e mal zlajdrana roba!! bi se raj?i na kake druge lampe spravu!!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Marko_mx-3 Napisano 6. oktober, 2006 Prijavi Napisano 6. oktober, 2006 Kak?na 6ka ali pa od MX-3 ?e ne si pa sam en desing zmisl jaz ti bom pa LED speljal Citiraj
mazdohist Napisano 8. oktober, 2006 Avtor Prijavi Napisano 8. oktober, 2006 No ja to bi pa ?e nekak ?lo sam kdo bo pa TUV zrihtu??? Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
poky Napisano 8. oktober, 2006 Prijavi Napisano 8. oktober, 2006 ne rabi? sej je Mazda He he,dobra..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
mazdohist Napisano 11. oktober, 2006 Avtor Prijavi Napisano 11. oktober, 2006 dobro marko se pravi dizajn je moj ti pa lepo poskrbi? da bo vse skupi delval ko ko mora!?! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Marko_mx-3 Napisano 11. oktober, 2006 Prijavi Napisano 11. oktober, 2006 Odvisno kak?na bo spodbuda Citiraj
mazdohist Napisano 11. oktober, 2006 Avtor Prijavi Napisano 11. oktober, 2006 Odvisno kak?na bo spodbuda kako vspodbudo ma? to v mislih??? Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Marko_mx-3 Napisano 11. oktober, 2006 Prijavi Napisano 11. oktober, 2006 $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ a bo dobra Citiraj
mazdohist Napisano 11. oktober, 2006 Avtor Prijavi Napisano 11. oktober, 2006 madonca si pa zahteven!!! a kako druga? bi se dal zment??? Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
mazdohist Napisano 21. oktober, 2006 Avtor Prijavi Napisano 21. oktober, 2006 pa kaj res nima nih?e nikaker?nig izku?enj s tem????? Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Symon Napisano 21. oktober, 2006 Prijavi Napisano 21. oktober, 2006 Za to zadevo bi moral kontaktirati ZUPovca z nickom URO?BE, ki je dal na CRX zadnje lu?i od S2000. Kako se je lotil sicer ne vem to?no ampak kolikor mi je znano je vzel v roke fleksarco, izrezal luknjo ter potem vse predelal, da je lu? lepo pasala notri. Predvsem je pomembno, da je zadeva narejena NATAN?NO, da ne stoji ena lu? naravnost druga je pa popolnoma zamaknjena. Kak?en klepar bi znal pomagati. ?e najbolje, da njega kontaktira? ti bo povedal kako je naredil in kako je s papirj. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.