David Napisano 9. oktober, 2006 Prijavi Deli Napisano 9. oktober, 2006 Ok banda....spet mam upra?anje za kolegico.... In sicer.... sosed ji je po avtu, po boku po?pri?al z malto oziroma z betonom..... Zdej me pa zanima s ?im se da to odstranit dol brez da po?koduje? lak..... je mo?no?? LP daVid Citiraj Feel free.... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 9. oktober, 2006 Prijavi Deli Napisano 9. oktober, 2006 Najbolj je da se fajn z vodo poliva, s kk?ni ?laufom pa da ni premo?n curk, drgnenje itak ne pride v po?tev ker se bo lahk zdrgnu. Je bla na mobisuxu tema o tem pred kratim samo je ne najdem k majo res glup iskalnik. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
aleksander Napisano 9. oktober, 2006 Prijavi Deli Napisano 9. oktober, 2006 Drugi? je pa treba kak?no ?olngo na avto postavt, da bo beton lepo spedenan Sorry, moral sem Citiraj V?eraj smo bili ?e pred propadom, jutri pa bomo naredili en velik korak naprej ! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 9. oktober, 2006 Prijavi Deli Napisano 9. oktober, 2006 nasveti na Avtomobilizem.com Paziti mora?, da lo?i? zajebantske poste (kot je tisti zadnji) od resnih nasvetov. Ker s ?temarco oz pnevmatskim kladivom se res ni za lotit stvari Zanimivi sta ideji s Ferosanom in Wapom pod pritiskom. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 9. oktober, 2006 Prijavi Deli Napisano 9. oktober, 2006 hehe...sm vedu da sm zasral, na avtomobilizmu je tale tema ja, sm jo lih zdej najdu samo ti je link ?e boss na?timu. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 9. oktober, 2006 Prijavi Deli Napisano 9. oktober, 2006 fenta nej soseda v opozorilo usm ostalim? no ja,..js vem da bi ga,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sirius Napisano 9. oktober, 2006 Prijavi Deli Napisano 9. oktober, 2006 Nisem ?e opazil, da bi kdo razmi?ljal v smeri fizikalnih razlik v raztezanju betona in plo?evine. Ko se beton strdne ga ni mogo?e ve? raztopiti. Ferosan, mogo?e ja, vendar ali res ne po?koduje laka. Moj predlog je : segrevati mesto, kjer je beton prilepljen do 80°C in nato segreto mesto ohladiti. Za ogrevanje lahko uporabimo toplozra?no pi?tolo, ali enostavno po?kodovano stran izpostavimo soncu. Za hlajenje pa uporabimo hladno vodo iz vodovada. Postopek ve?krat ponovimo tako, da bo ve?kratno neenakomerno raztezanje plo?evine in betona povzro?ilo odlepljenje betona. Ko je ves beton odstranjen pa po?kodovane povr?ine spoliramo. Postopek je lahko dolgotrajen, vendar pa po mojem najmanj ?kodliv za lak. Moja ideja je grajena na tem, da je raztezek betona precej manj?i od raztezka plo?evine. Ali bo to delovalo pa lahko ugotovimo le s preizkusom, ki ni? ne stane. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 9. oktober, 2006 Prijavi Deli Napisano 9. oktober, 2006 Jaz imam tut beton na avtu (nekje okol sprednjih koles, mal tut okol karterja, tko da nevem po kakih (gradbi??ih) je prej?n al pa predprej?n lastnik vozu, mogo?e pa so samo ?elel avto mal obte?it, ker bi biv sicer prehiter! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sirius Napisano 10. oktober, 2006 Prijavi Deli Napisano 10. oktober, 2006 Jaz imam tut beton na avtu (nekje okol sprednjih koles, mal tut okol karterja, tko da nevem po kakih (gradbi??ih) je prej?n al pa predprej?n lastnik vozu, mogo?e pa so samo ?elel avto mal obte?it, ker bi biv sicer prehiter! Mogo?e pa je to ostanek protikorozijske za??ite. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.