LabiGT Napisano 29. december, 2006 Prijavi Napisano 29. december, 2006 doma v postelji ( ) a to bos delal doma v postelji ?? zepni biljard Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
blindek Napisano 29. december, 2006 Prijavi Napisano 29. december, 2006 za novo leto...nekje na nekem vikendu z najbol?o dru?bo za bratislavo...neka agencija je organizirala za 20.000sit 4dnevno praznovanje novega leta, v ceno je vklju?eno preno?i??e,zajtrk in ?e neki ogledi.za nekaj malo dopla?ila ?e je neki party paket. poznam enopar ljudi ki so ?li na to in sicer ravno danes. Odhod je bil z Ljubljane z avtobusom. Vse skupaj je okrog 200slovencev Citiraj
Rocky Napisano 30. december, 2006 Prijavi Napisano 30. december, 2006 ( ) a to bos delal doma v postelji ?? zepni biljard ma neee, ne morm hodt, poskodba.press Citiraj
Symon Napisano 30. december, 2006 Prijavi Napisano 30. december, 2006 doma v postelji Vsaj nisem edini. Lani sem ravno zadnje dva dni v letu za?el nekaj sumljivo ka?ljati, letos se pa zgodba ponavlja. Oziroma trenutno samo smrkam pa upam, da bo ostalo pri tem, da ne bom spet celega 31. pre?ivel v postelji in goltal cele limone, da bom zve?er lahko skakal po mrazu. Da bi bil vsaj celega 31. izven postelje pa bo kul Citiraj
ReDevil Napisano 30. december, 2006 Prijavi Napisano 30. december, 2006 Simon, sej sploh ni fora, men se zdi "silvo" ?ist navadn dan, pa ne kej dost drga? od drugih! Bolezen in po?kodbe pa itak ne zbirajo svojih ?rtev in tajminga! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Symon Napisano 30. december, 2006 Prijavi Napisano 30. december, 2006 No saj druga?e tudi jaz ne dajem fuul veliko na to (zaenkrat ). Pa? po?aka? ve?er, zme?e? ?im ve? denarja v luft in vsem najbli?jim iz srca vo??i? vse naj naslednjih 365 dni. ?e lep?e pa je, da jim tistih 365 dni kar sam posku?a? narediti ?im lep?e in seveda obratno. Citiraj
KAALman Napisano 31. december, 2006 Prijavi Napisano 31. december, 2006 kocka je padla povsod je lepo, doma bo najlep?e za ve?erjo bo francoska solata in narezek polno? bomo pri?akali s pistacijami in ?ipsom, dru?bo nam bo delal Sony Trinitron v kombinaciji s Celeronom, ki bo predvajal 2 komediji DIVXov... po?ila bo radgonska srebrna penina ko se pokanje vsaj pribli?no pole?e, bomo ?li pa spat gu?ve ne bo, ker bova samo dva najlep?e pa bo to, da bom delal, kar bom hotel, kdaj bom hotel, in kakor bom ?elel "Jo?e lahko kar po?ene, ker smo mi pripravljeni" 2007 let's rock p/s: tolarjev sem se ?e re?il, v denarnici so ?e ? IMEJTE SE LEPO ! Citiraj LP KAALman
poky Napisano 31. december, 2006 Prijavi Napisano 31. december, 2006 Pri nas tudi padla kocka! Bomo pa s klapo v eni "doma?i" gostilni,lepo po parih,vsaj do polno?i,kak bo pa drugo leto bomo pa vidli.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Bosti Napisano 31. december, 2006 Prijavi Napisano 31. december, 2006 U?ivajte vsi skupaj, tudi jaz bom. Pa sre?no v novem letu. Citiraj
Z M A J Napisano 13. december, 2013 Prijavi Napisano 13. december, 2013 Kdor ?e ne ve kam za Silvestrovo, ima ?efe foruma (Bo?tjan) IZJEMNO ugodno varjanto za v toplice, pa se lahko nanj obrnete; http://www.sava-hotels-resorts.com/sl/banovci/vodni-parki/ P.S. kopalke lahko pustite doma, ker bo admin poskrbel za vse kar potrebujete tistih nekaj dni. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 16. december, 2013 Prijavi Napisano 16. december, 2013 Kdor ?e ne ve kam za Silvestrovo, ima ?efe foruma (Bo?tjan) IZJEMNO ugodno varjanto za v toplice, pa se lahko nanj obrnete; http://www.sava-hotels-resorts.com/sl/banovci/vodni-parki/ P.S. kopalke lahko pustite doma, ker bo admin poskrbel za vse kar potrebujete tistih nekaj dni. mazda?i priporo?am zelo lepo je v banovcih posebno hrana je odli?na lp ale? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.