nisde Napisano 7. november, 2006 Prijavi Napisano 7. november, 2006 Ja eni mormo mal u?ivat Oh jst sm zdele u?ivu na msn-ju! Usak ma svoje! P.S. a ?e ne spi? hudi? en Joke!Se opravi?ujem za off! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
zemir Napisano 7. november, 2006 Prijavi Napisano 7. november, 2006 Oh jst sm zdele u?ivu na msn-ju! Usak ma svoje! P.S. a ?e ne spi? hudi? en Joke! Ti si reku da gre? spat ne jst No zdej grem pa jst spat se vidmo pa sli?mo jutr Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
BOJČ Napisano 9. november, 2006 Avtor Prijavi Napisano 9. november, 2006 Pa kaj je zdaj to Mazda?i? A ni noben n? zaljubljen, nima noben nobenih sr?nih te?av, se ni? ne dogaja??? :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
suicidal Napisano 9. november, 2006 Prijavi Napisano 9. november, 2006 meni se dogaja samo lepo. ni? te?av. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Grega_ Napisano 9. november, 2006 Prijavi Napisano 9. november, 2006 Jest mam ?e vedno "te?avo" da mam full velko srce Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 9. november, 2006 Prijavi Napisano 9. november, 2006 Jest mam ?e vedno "te?avo" da mam full velko srce Ma? al samo misli? da ga ma? ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 9. november, 2006 Prijavi Napisano 9. november, 2006 Ma? al samo misli? da ga ma? ? ..jah ne vem, vedno je plac ?e za kak?no ni nobene tolk velke da bi ga celega zasedla ...tako da zaenkrat ?e raje vlagam v avto kot pa v ?enske Citiraj
madmax Napisano 9. november, 2006 Prijavi Napisano 9. november, 2006 ..jah ne vem, vedno je plac ?e za kak?no ni nobene tolk velke da bi ga celega zasedla ...tako da zaenkrat ?e raje vlagam v avto kot pa v ?enske Mah, oboje ti je bolj tako tako nalo?ba ...........lukna brez dna! Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 9. november, 2006 Prijavi Napisano 9. november, 2006 ..jah ne vem, vedno je plac ?e za kak?no ni nobene tolk velke da bi ga celega zasedla ...tako da zaenkrat ?e raje vlagam v avto kot pa v ?enske Oboje mora bit, druga? je bolj ?alostno. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
nisde Napisano 9. november, 2006 Prijavi Napisano 9. november, 2006 Rabil bi nasvet o zelo va?ni stvari. ?e dlje ?asa sumim, da me moje dekle vara. Na to ka?e ve? znakov. Ko jo kli?em na mobilni telefon, ona ve?krat spusti slu?alko, ali pa se sploh ne javi. Ko sva skupaj in ?e se javim na njen telefon, potem velikokrat druga oseba takoj prekine. V zadnjem ?asu veliko hodi okrog s "prijateljicami", ko pa jo vpra?am, s katerimi, pa vedno navede osebe s slu?be ali druge osebe, ki jih ne poznam. Zve?er, ko ho?em videti taksi, s katerim je pri?la, mi nikoli ne uspe. Vedno sli?im avto kakih 100m pro?, vendar ona zmeraj pride pe?. Mogo?e sploh ni taksi? Pred nekaj dnevi sem vzel njen telefon, da bi pogledal, koliko je ura, ona pa je za?ela vre??ati, da se vtikam v njeno zasebnost. Kakorkoli, odlo?il sem se soo?iti svojimi slutnjami, ?eprav mogo?e globoko v sebi ne ?elim zvedeti resnice. V?eraj sem zbral pogum in se odlo?il priti stvari do dna. Od?el sem na ulico in se skril za moj avto, od koder imam pregled nad celo ulico, z namenom, da vidim, s kom bo zve?er pri?la domov. Ko sem se skrival za avtom, sem opazil, da se je na celotnem zadnjem desnem blatniku pojavila rja z notranje strani. Sedaj me zanima, ali mislite, da bi bilo bolje zamenjati cel blatnik ali samo odstraniti rjo in morda premazati s kak?nim silikonskim lakom??? Za odgovor se vam ?e v naprej zahvaljujem! Vem da je off pa staro sam sm mogu sm prlept! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Marko_mx-3 Napisano 9. november, 2006 Prijavi Napisano 9. november, 2006 ej a ima tvoja punca druga? Protona zelene barve, pa ene hiroglife na sprednji ?ajbi? Citiraj
nisde Napisano 9. november, 2006 Prijavi Napisano 9. november, 2006 ej a ima tvoja punca druga? Protona zelene barve, pa ene hiroglife na sprednji ?ajbi? Tako je! Sj ga ne mor? falit, je unikat! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
YavarYe X6V6 Napisano 9. november, 2006 Prijavi Napisano 9. november, 2006 Rabil bi nasvet o zelo va?ni stvari. Od?el sem na ulico in se skril za moj avto, od koder imam pregled nad celo ulico, z namenom, da vidim, s kom bo zve?er pri?la domov. Ko sem se skrival za avtom, sem opazil, da se je na celotnem zadnjem desnem blatniku pojavila rja z notranjestrani. Sedaj me zanima, ali mislite, da bi bilo bolje zamenjati cel blatnik ali samoodstraniti rjo in morda premazati s kak?nim silikonskim lakom??? Za odgovor se vam ?e v naprej zahvaljujem! Vem da je off pa staro sam sm mogu sm prlept! Jebenti rjo !!! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
nisde Napisano 9. november, 2006 Prijavi Napisano 9. november, 2006 Jebenti rjo !!! Se strinjam! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Nu?a Napisano 9. november, 2006 Prijavi Napisano 9. november, 2006 Svetujem ti,da to rjo temeljito spravi? dol z "avta" in bo!!! ?e ne, bo "avto" samo ?e bolj rjast in poglodan oz. preluknjan vse povprek. Sicer pa imamo vsi probleme, eni danes, drugi naslednji teden. Citiraj
cleopatra Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 predlagam da da? voji bejbi brus papir pa mini barvo za za?etek,pa ?e ti bo prisko?ila na pomo? pomeni da te ma ?e mal rada, ali pa se ti bo prilizovala zaradi svoje slabe vesti, da bi te ?e malo molzla.varianta je da oboje skupaj zapelje? v ljublanico.za take stvari sem mojster ti lahko pomagam.zagotavljam ti, da bo? neposredno na prvih straneh ?asopisov in poro?ilih. dando Citiraj
Bosti Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 Dando v preobleki cleopatre. Citiraj
nisde Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 Da me naute narobe razumel. Tist pism k je gor napisan je en gospod poslal na revijo kjer odgovarjajo na tovrstne probleme! En se je u bistvu zajebavu ter to poslou na revijo kot hec! To ni moj problem, to sm dou gor da vidte ?esa je use folk zmo?en napisat. Useen pa hvala za nasvete! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
zemir Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 Da me naute narobe razumel. Tist pism k je gor napisan je en gospod poslal na revijo kjer odgovarjajo na tovrstne probleme! En se je u bistvu zajebavu ter to poslou na revijo kot hec! To ni moj problem, to sm dou gor da vidte ?esa je use folk zmo?en napisat. Useen pa hvala za nasvete! U pizda sem se ?e ustra?u da ma? rjo Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
madmax Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 LOL Garantiram da (?e) nima rje! Citiraj
nisde Napisano 11. november, 2006 Prijavi Napisano 11. november, 2006 LOL Garantiram da (?e) nima rje! Pomoje bom jst prej zarjaveu k Mazda! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
zemir Napisano 11. november, 2006 Prijavi Napisano 11. november, 2006 Pomoje bom jst prej zarjaveu k Mazda! Bolj da Mazda ker to se da popravt ?e bo? pa ti te pa bojo izob?l pa na kk?ne raziskave dal Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
nisde Napisano 13. november, 2006 Prijavi Napisano 13. november, 2006 Bolj da Mazda ker to se da popravt ?e bo? pa ti te pa bojo izob?l pa na kk?ne raziskave dal Sj sm ?e brez rje zrel za k?ne resne preiskave! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
zemir Napisano 13. november, 2006 Prijavi Napisano 13. november, 2006 Sj sm ?e brez rje zrel za k?ne resne preiskave! Ja sej to ti pravim kak?ne bojo raziskave ?ele z rjo Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
ReDevil Napisano 14. november, 2006 Prijavi Napisano 14. november, 2006 Jz se opravi?ujm, ampak ?e zmer ne ?tekam kako je zdej scena s Kleopatro, res pa da mal mn spremlam forum zadne mesce! No zdej ga mam loh med slu?bo skoz pr?ganga - kon?no po?nem neki normalnga! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.