Skoči na vsebino

Sr?ne te?ave

Ustvari kratki URL

BOJČ

Priporočeno sporočilo

ja dandotu je ?e trikotnik premalo.. se na?enja ljubezenski ?tirikotnik, se ?e ena ta biv?a cleo nekaj zraven rine <_<

dane... to pa nebi rekla da se ti sr?ek ohlaja, prej se bo v?gal od ognja s treh strani! ampak cleopatra ti pol ne bo obkladkov polagala :whatever:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

• Odgovori 438
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Ma folk ne se kregat radi se imejte in dol se dajejte.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

hvala,..mam ?e z enmu dost dela :hohoho:

?udno! ?zmeden? Bi prej reko,da ma on s tabo.... :P:hohoho:

Joke.... ;)

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

dando, ti se kr zajebavaj, pa bo? ?etrto punco sam ?e dol z oblakov lahko gledal!

ja, a vidi? zdaj kak sem dbra do tebe? allyssa bi te ?e prvi dan nekam poslala..haha.. vsaj tak sem prebrala med njenimi vrsticami

jaz pa ti?e kar popu??am. se spra?ujem ?e nisem preve? ne?na?

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

dando, ti se kr zajebavaj, pa bo? ?etrto punco sam ?e dol z oblakov lahko gledal!

ja, a vidi? zdaj kak sem dbra do tebe? allyssa bi te ?e prvi dan nekam poslala..haha.. vsaj tak sem prebrala med njenimi vrsticami

jaz pa ti?e kar popu??am. se spra?ujem ?e nisem preve? ne?na?

Ah ne tako razmi?lat!!!

Drga? je pa ?ivljenje polno trplenja in popu??anja,

?e ne trpi?-ne ?ivi?,?e ne popu??a? jih pa dobi?!!!(vzemi si kakor koli) :hohoho:

drga? pa mejte se radi :bravo:

(Moje mnenje kar se ti?e ?etrte......kdor je dobr je dobr)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Jz pa kr se prtiskanja ti?e, nikol nam ?teku ene stvari!

Ko nek tip eno ?e?plo tut dobr prtisne okol kepe, pa se ona ?e vedno totalno na njega lima, pa ?eprav vajo pogosto ponavlja, zdej al se ga boji, al ji pa?e, al bi ji pa pa? batine tok mankale, da se enostavno ne more odcepit od njega! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

mogo?e po batinah ne rabi make-up a. je zmeri plava okol o?i. :ne vem:

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ko nek tip eno ?e?plo tut dobr prtisne okol kepe, pa se ona ?e vedno totalno na njega lima, pa ?eprav vajo pogosto ponavlja, zdej al se ga boji, al ji pa?e, al bi ji pa pa? batine tok mankale, da se enostavno ne more odcepit od njega! <_<

al pa je pa? odvisna od njega,..nima kam it,..se boji gro?enj,..ma vzorce ?e od fotra in mat,..

po pravic povedan teh beyb ne ?tekam niti mal,..ampak lahko je men govort k mam kam it :ne vem: vem sam da ?e bi se me sam dotaknu bi on oble?u na urgenci,..ma ?e ga neb mogla js tja spravt bi ga kdo drug

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Takim bi se pa? reklo smotane ?e?ple da imajo rade take in?trukcije, gotovo pa zato ni? ne naredi ker se ga boji in nima kam it...na ?alost se tudi to dogaja :angry: take tipe samo na sodi??e poslat (pred zid in 9mm)..

Ma? pa tut take ?e?ple ko la?ejo non stop in ?e sva?ta zravn, pa jih ?e nikoli ni dobila...takim se pa prile?ejo batine ali pa sodi??e k sem ga omenu zgoraj...sem ?e mel take izku?nje in vem ?e bi se ?e enkrat to ponovilo da bi tudi jaz take vaje izvaju <_<

zaklju?ek: sva?ta pi?ka rodi, samo para i cigara ne?e ;)

"It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ma? pa tut take ?e?ple ko la?ejo non stop in ?e sva?ta zravn, pa jih ?e nikoli ni dobila...takim se pa prile?ejo batine ali pa sodi??e k sem ga omenu zgoraj...sem ?e mel take izku?nje in vem ?e bi se ?e enkrat to ponovilo da bi tudi jaz take vaje izvaju <_<

zaklju?ek: sva?ta pi?ka rodi, samo para i cigara ne?e ;)

ker tipi pa ne la?ejo in ne varajo al kako?

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

ker tipi pa ne la?ejo in ne varajo al kako?

teh izku?enj pa ?e nism mu :ne vem: :hohoho:

gotovo se tut pri mo?kem spolu to dogaja...nc nam reku ane

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Segi, ampak sodi??e za moralne prekr?ke pa ?e ne obstaja, vsaj ne ?e se neka oseba drugi zla?e kako tako ljubezensko stvar! <_<

Mogo?e bi blo smotrno ustanovit kako tako ustanovo, pa bi pri tem ?lo nekolko manj ljudi pol u druga?ne ustanove - alla Studenc, Idrija in Begne! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

vem sam da ?e bi se me sam dotaknu bi on oble?u na urgenci,..ma ?e ga neb mogla js tja spravt bi ga kdo drug

Blagor teb k lohka nasilje trenira?, recimo na Symonu, ki je ?e vajen vsega hudega. ?e se jaz in mojih 115+ kil na koga spravim to na policiji in sodi??u ?e lahko tretirajo kot nasilje ve?ine nad manj?ino. :ne vem:

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Mogo?e bi blo smotrno ustanovit kako tako ustanovo, pa bi pri tem ?lo nekolko manj ljudi pol u druga?ne ustanove - alla Studenc, Idrija in Begne! :danzoman:

evo, ideja je padla...ti baje dela? na sodi??u ?e sem pravilno nekje prebral, tak da bo? ti papirje ureju, jez pa lahko ostalo... :)

zakupva eno zidanco 2x2m, zrihtava oro?ni list, na planino al pa v fu?ine po 9mm pa par ?katl metkov, lisice in en kij za narkozo..

?ene bodo klicale da majo probleme z desci (ali obratno), prideva iskat, odpeljeva v zidanco, opraviva tasvoje pa ?e fajn bi lahko zara?unala za take storitve...ka prav???? :hohoho:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

evo, ideja je padla...ti baje dela? na sodi??u ?e sem pravilno nekje prebral, tak da bo? ti papirje ureju, jez pa lahko ostalo... :)

zakupva eno zidanco 2x2m, zrihtava oro?ni list, na planino al pa v fu?ine po 9mm pa par ?katl metkov, lisice in en kij za narkozo..

?ene bodo klicale da majo probleme z desci (ali obratno), prideva iskat, odpeljeva v zidanco, opraviva tasvoje pa ?e fajn bi lahko zara?unala za take storitve...ka prav???? :hohoho:

scary ?zmeden?

Blagor teb k lohka nasilje trenira?, recimo na Symonu, ki je ?e vajen vsega hudega. ?e se jaz in mojih 115+ kil na koga spravim to na policiji in sodi??u ?e lahko tretirajo kot nasilje ve?ine nad manj?ino.

to pa sploh ni res,...simonu nism nardila n?,..sam grozim mu,..pa ?e to neuspe?no :hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ker so EV vsi avtomatiki, z vsakim AT je lazje v koloni. Edino start stopa ni vec, to res ne pogresam vec
    • Tako razdaljo sem jaz že večkrat opravil, samo da nisem potreboval "krompirjevih počitnic" za to ampak je šlo v enem dnevu...
    • Mogoče bi bilo res boljše, a se mi zdi, da tega ne bomo nikoli izvedeli. Vem pa, da sem se že dvakrat zeznil, ker sem vzel direktivo iz Bruslja, naredil, kot predpisuje, potem pa ni bilo dobro, ker so v Sloveniji predpisali precej strožje kot je to zahteval Bruselj. Mimo grede, "čebelarski zakonik" je bil v Bruslju napisan na treh straneh, ko so ga pa "prevedli" v slovenščino, je pa ratalo preko 60 strani (mislim, da 64, se ne spomnim več natančno).  Eno je, kaj Bruselj zahteva, drugo je pa, kaj naša nacionalna zakonodaja trdi, da Bruselj zahteva.   Poleg tega ni potrebno, da smo prvi, ki bomo to uvedli. Če res Bruselj to zahteva - kolikor vem, v Italiji ne bo omejitev glede bojlerjev, IR-panelov, električnega talnega gretja in podobno.    Vsekakor pa se moraš strinjat (in vsi ostali tudi): kar smo izvolili, to imamo - pa če ti je všeč ali pa ne...
    • Tisto v koloni gre z ICE tudi lepo, samo radarski tempomat rabiš. Lahko daš nogo lepo dol z gasa. Avto se sam ustavi in potem pritisneš resume na volanu in se odpelje naprej do naslednjega ustavljanja. Brez tikanja bremz in gasa s podplati.
    • Prvi novembe je letos v Vipavi precej bol topel kot lani. lani smo bili na pokopališču v bundici in kabi, letos bomo pa v krathih rokavih
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.