cleopatra Napisano 6. november, 2006 Prijavi Napisano 6. november, 2006 na Nu?in predlog se najina telenovela seli v to rubriko, saj je tako bolj primerno. zdaj sva skupaj v ljubljani v centru, jaz se moram posvetit faxu, dando pa delu. nekaj je omenjal da gre ?olo dokon?at. ceprav mu kaj preve? ne di?i.. po moje je glede tega fuuul len. itak da mora it! ima pa velik problem ka nima kje parkirat svojga avta, vsak dan ga pozravi zjutraj kak listek. nevem kdo bo vse to pla?al.. ko bo ?as, bom pa tudi povedala spektakularni pobeg od doma in dva dni ?ivotarjenja z nissanom. zdaj greva zajtrkovat pol pa vsak na svoj konc. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 6. november, 2006 Prijavi Napisano 6. november, 2006 ko bo ?as, bom pa tudi povedala spektakularni pobeg od doma in dva dni ?ivotarjenja z nissanom. zdaj greva zajtrkovat pol pa vsak na svoj konc. To je mogl bit zanimiv. Pa dober tek. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Nu?a Napisano 6. november, 2006 Prijavi Napisano 6. november, 2006 Podrobnosti, ho?emo podrobnosti. To je tako kot bi pesu dala ?ez ?ipo lizat meso! Citiraj
Grega_ Napisano 6. november, 2006 Prijavi Napisano 6. november, 2006 Podrobnosti, ho?emo podrobnosti. To je tako kot bi pesu dala ?ez ?ipo lizat meso! sam k pa ti prbije? pa tud prbije? do amena Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 6. november, 2006 Prijavi Napisano 6. november, 2006 Podrobnosti, ho?emo podrobnosti. To je tako kot bi pesu dala ?ez ?ipo lizat meso! Al pa teb kaj drugega, mesnatega,?love?kega. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
poky Napisano 6. november, 2006 Prijavi Napisano 6. november, 2006 Al pa teb kaj drugega, mesnatega,?love?kega. ...preko stekla ja..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Nu?a Napisano 7. november, 2006 Prijavi Napisano 7. november, 2006 Al pa teb kaj drugega, mesnatega,?love?kega. A to bi ti rad!!! Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 7. november, 2006 Prijavi Napisano 7. november, 2006 A to bi ti rad!!! Jaz bi brez stekla vmes. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 7. november, 2006 Prijavi Napisano 7. november, 2006 ja, jaz bi tud kaj mesnatega, pa tudi brez stekla prosim Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
cleopatra Napisano 7. november, 2006 Prijavi Napisano 7. november, 2006 kdor ima tapravo orodje steklo razbije za ?alo,kao ogrevanje recimo... Citiraj
poky Napisano 7. november, 2006 Prijavi Napisano 7. november, 2006 kdor ima tapravo orodje steklo razbije za ?alo,kao ogrevanje recimo... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 7. november, 2006 Prijavi Napisano 7. november, 2006 Kaj Poky, al bo? tut ti napisal kak?no svojo ?ivljensko zgodbico, al bo? samo komentiral! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Sirius Napisano 7. november, 2006 Prijavi Napisano 7. november, 2006 DANDO, verjetno si res do?ivel izjemen potres, oziroma cunami. Tako te daje, da ima? zadnje ?ase motnje identitete. Kar v Cleopatro ( z one) si se spremenil, oziroma sta s tvojao ta mlado postala kar eno. To je sicer lepo, vendar tega navaden svet nekako ne sprejema. Razdru?ita se spet, na forumu mislim, da ne bodo padala ?udna vpr?anja.... Kar se pa tvojega ljubljen?ka ti?e, ne delaj si skrbi. Poglej statisti?no tabelo ukradenih avtomobilov, pa bo? videl, da na njej ni blagovne znamke nisan, ozirom tudi, ?e je, je verjetvost, da ti ga odpeljejo mala, bolj bodi pozoren na "ta malo", da ti jo kdo ne odpelje na na?in, kot si ti pobegnil z njo. (?e nisem kaj narobe razvozljal..... :mi pijemoo: :mi pijemoo: Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
cleopatra Napisano 7. november, 2006 Prijavi Napisano 7. november, 2006 cleopatra je zaenkrat moja jo ?uam nima je nih?e kam vozit, to ona ve, ?e se je pa odlo?ila je pa to itak samo enkrat in tudi to ve, jaz pa ji na poti potem ne smem ve? stati.gentleman drga? jo mam pa zelo rad,pa tudi to ve,jaz pa raje ne razmi?ljam o tem, kdo jo bo kam peljal.ja ?e tega mi je treba,po vsem tem. Ah dani ve? ka mam jaz tud tebe rada! ful! Cleopatra Citiraj
poky Napisano 7. november, 2006 Prijavi Napisano 7. november, 2006 ?mrk,?mrk,to pa postaja za razjokat.... @ReDevil Kaj vem kaj bi te zanimalo?? Vidim tukaj,da mate drugi dosti bolj razburljivo ?ivljenje... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
cleopatra Napisano 7. november, 2006 Prijavi Napisano 7. november, 2006 kaj pa je poky? joj ka nemrem spati... c. Citiraj
nisde Napisano 7. november, 2006 Prijavi Napisano 7. november, 2006 kaj pa je poky? joj ka nemrem spati... c. A ne mor? spat zarad psihi?nga pritiska al ma? k?no obliko nespe?nosti? K jst slednje mam zato pa sm ?e zdj na forumu! ?e ne mor? spat napi? kj pod chat is back pa po ene pou ure buljenja v ekran bo? pomoje lih prou zaspana!Lp Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
cleopatra Napisano 7. november, 2006 Prijavi Napisano 7. november, 2006 heh bo? pri?el k men pa mi bo? povedal kaj mam.. joke! dando pa aja kot angelcek, blagor mu.. Citiraj
nisde Napisano 7. november, 2006 Prijavi Napisano 7. november, 2006 Ja jst sm tud ljubosumn na take ljudi k zaspijo brez problema! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
suicidal Napisano 7. november, 2006 Prijavi Napisano 7. november, 2006 jaz pa zve?er zaspat ne morem, zjutraj pa vstat ne. kaj mi je? :ne vem: (lenoba) Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
nisde Napisano 7. november, 2006 Prijavi Napisano 7. november, 2006 jaz pa zve?er zaspat ne morem, zjutraj pa vstat ne. kaj mi je? :ne vem: (lenoba) Nisdejev sindrom ma?! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
cleopatra Napisano 7. november, 2006 Prijavi Napisano 7. november, 2006 ja zjutraj pa ne vstat..! pol pa dando te?i da sem najve?jal enoba. suicidal, bo? mu ti obrazlo?il kako to poteka. pa se mrzlo me je.. Citiraj
zemir Napisano 7. november, 2006 Prijavi Napisano 7. november, 2006 Jaz pa nimam teh problemov moj problem je da se neznam nikoli odpravit spat Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
nisde Napisano 7. november, 2006 Prijavi Napisano 7. november, 2006 Jaz pa nimam teh problemov moj problem je da se neznam nikoli odpravit spat ?e pa skoz NFS nabija?! Presc teb usaj dela! Da nau? kj zameru! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
zemir Napisano 7. november, 2006 Prijavi Napisano 7. november, 2006 ?e pa skoz NFS nabija?! Presc teb usaj dela! Da nau? kj zameru! Ja eni mormo mal u?ivat Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.