Skoči na vsebino

Sr?ne te?ave

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 438
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Zemir, ne mi pri tvojih letih razlagat, da nima? kaj po?et sam doma. Prvi?, kaj dela? doma in drugi? povrh vsega ?e sam, haaaalooooo :blink:

Ja tako je ?akam svojo da pride do mene da opraviva svoje potem jo pa peljem na ?iht.Dolg?as mi je pa ker sem na dopustu ?e skoraj en tedn pa se mi me?a doma

Napisano

Ja tako je ?akam svojo da pride do mene da opraviva svoje potem jo pa peljem na ?iht.Dolg?as mi je pa ker sem na dopustu ?e skoraj en tedn pa se mi me?a doma

?aka? svojo, da opravita svoje... V?eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee? :bravo:

Zemir, daj ?e zame, ob meni trenutno ni tiste prave... :hohoho:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

?aka? svojo, da opravita svoje... V?eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee? :bravo:

Zemir, daj ?e zame, ob meni trenutno ni tiste prave... :hohoho:

Ah ?e bi lahko bi za vsakega na forumu sam pol bi blo tko kod da nism na dopustu :hohoho::hohoho::hohoho:

Napisano

Ah ?e bi lahko bi za vsakega na forumu sam pol bi blo tko kod da nism na dopustu :hohoho::hohoho::hohoho:

?ak mal. A ti v dopust ?teje? tud to, al kaj. Ni kej, si pa temeljit. ?e sem na dopustu, sem na dopustu! :hohoho::bravo:

Napisano

Modeli pi?ka zamujena ne vrne se nobena !!! :bravo:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Javar, moj kolega ima znameniti rek, ki se bo mal divje sli?al! <_<

Jebo ili ne jebo, vreme mu piiiiip (korenini) prolazi!

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

u?asih je bol? da se ne :ne vem:

Se strinjam. ?e zdale? ni vsaka dobra, ki toplo lula!!! :whatever:

Napisano

Se spomnim ko je kolegu umrl stari ata (slava mu), ko mu je na smrtni postelji reku " Evgen sam neki mi je ?ou, za vse tiste ki bi jih lahko pa jih nisem, glej da nebo? naredu iste napake".

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Se spomnim ko je kolegu umrl stari ata (slava mu), ko mu je na smrtni postelji reku " Evgen sam neki mi je ?ou, za vse tiste ki bi jih lahko pa jih nisem, glej da nebo? naredu iste napake".

S kje pa je ta Evgen?

Napisano

Bo?tjan, za tacga se pa upravi?eno loh re?e GORAK tip! In to gorak na gorkoto! :bravo::rispekt:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

ok,..neki me zanima,..k ste ?e tko glasni,...bog ne dej da bi zamudil k?no,..a to vela tud u kontra smeri,..al je ?e vedno una scena,..tip frajer,..beyba pa kurba? ?zmeden?

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Allyssa,tak pa? je vedno blo in vedno bo... <_<

:hohoho::hohoho:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

halooo!!? fantje, kje imate spo?tovanje a?? :whatever:

emm ja mene kar dolgo ni blo gor. allyssa hvala za obrazlo?itev, si kar zadela glede na?e zgodbice :bravo:

dando ta starih se pa ?e nisem v celoti re?ila, ko se mi vsak dan jokajo po telefonu in me spravljajo v depresijo.. prekinila sem stike z njimi ker nismo meli pravih odnosov doma zdaj sem pa za njih jaz najve?ja baraba ko jim to delam, da sem jih zavrnila in se jim odpovedala. babi se jo?e in jemlje talete za srce vsak dan, mama pravi da se pocuti kot pes, a fotru se jebe zame..

pol pa ?e ti moj dando biv?o kli?e? parkrat na dan in se dobiva? z njo iz strogo biznismenskih razlogov.. jaa..

joj se morem u?it..

Napisano

halooo!!? fantje, kje imate spo?tovanje a?? :whatever:

emm ja mene kar dolgo ni blo gor. allyssa hvala za obrazlo?itev, si kar zadela glede na?e zgodbice :bravo:

dando ta starih se pa ?e nisem v celoti re?ila, ko se mi vsak dan jokajo po telefonu in me spravljajo v depresijo.. prekinila sem stike z njimi ker nismo meli pravih odnosov doma zdaj sem pa za njih jaz najve?ja baraba ko jim to delam, da sem jih zavrnila in se jim odpovedala. babi se jo?e in jemlje talete za srce vsak dan, mama pravi da se pocuti kot pes, a fotru se jebe zame..

pol pa ?e ti moj dando biv?o kli?e? parkrat na dan in se dobiva? z njo iz strogo biznismenskih razlogov.. jaa..

joj se morem u?it..

Potem kakor zgleda lahko pri?akujemo nadeljevanje limonade? :bravo::P Vem dons sm mal ?leht ne zamert :cheers:
Napisano

Potem kakor zgleda lahko pri?akujemo nadeljevanje limonade? :bravo::P Vem dons sm mal ?leht ne zamert :cheers:

ja ti kar kokice za?ni delat..

pa ne si ?elet da bi me sprobal kolk sem jaz ?leht ..khm :P

Napisano

Sej vem da punce znajo bit ful ?leht.Pa ne me zdej vse punce napadt k ponavad tako je pa? moje mnenje

zemir daj da nekaj raz?istiva. punce smo ?leht zarad fantov ker nas tolko ?asa kurite in podpihujete (kar glihkar po?ne? ti), pa ko ne zadostuje, ?e mal olja prilijete, pa ?e mal... pol pa nas raznese!

dando lahko potrdi. a je tak dando? :P:ouje:

Napisano

zemir daj da nekaj raz?istiva. punce smo ?leht zarad fantov ker nas tolko ?asa kurite in podpihujete (kar glihkar po?ne? ti), pa ko ne zadostuje, ?e mal olja prilijete, pa ?e mal... pol pa nas raznese!

dando lahko potrdi. a je tak dando? :P:ouje:

Sej vidm po moji ker sem pa? ?korpion sm baje ful ?leht.Pol ima pa izpade :bravo::ljubezen:

Va?n da se mamo radi :hohoho::hohoho::hohoho:

Napisano

Sej ve? kako prvjo ?e ne da je prasica ?e da je pa kurba :ne vem:

Ma zdaj pa re?te, da nismo punce prave revice! Kar koli naredimo vam ni uredu!!! <_< Kaj nam na koncu sploh preostane??? :unsure:

Napisano

Kaj nam na koncu sploh preostane??? :unsure:

Da nam ustre?ete,pa je mir pr bajti! :hohoho::hohoho:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ampak prvi spopad z cesarsko armado pa so imeli šele dva tedna po Pearl Harborju in vojni napovedi. Tko, da do takrat so bili na Kitajskem zgolj kot turisti.
    • Aha tako daleč nazaj gremo.   No ja, uradno to ni bila ameriška baza ampak prostovoljci piloti. Borili so se skupaj z RAF-ovimi piloti na območju Burme in v boj vstopili šele po uradni razglasitvi vojne. Kot zanimivost, da so bili tako uspešni, pa je bila uporaba naprednega sistema obveščanja vključno z britanskimi radarji, da so lahko napadli japonske bombnike iz višine. To taktiko so prevzeli od Sovjetskih pilotov, ki so se borili na strani Kitajske že od leta 1937 do 1940. Japonska je zasedla Mandžurijo in dele Mongolije že leta 1937 so jih sovjeti vrgli iz Mongolije leta 1939 pri tem, da so na tem delu izdatno pomagali Kitajcem. Tako, da Kitajci so bili precej več oskrbovani v tej smeri kot pa iz Burme.    
    • Pa kaj vam je ljudje. Rusija ima pravico do samoobrambe. Res pa, da je pri tem sila nespretna - za samoobrambo pobije precej manj otrok in žensk kot to za samoobrambo uspeva judovki državi. V opravičilo, vodkarji za pobijanje pač nimajo na razpolago superiornega ameriškega orožja, kot ga imajo židje. 
    • Ah dej no, pišeš kot, da se je zgodovina začela 24.2.2022. Enostavno, če bi Ukrajina, ostala nevtralna in bi normalno priznavala manjšine kot vse normalne demokracije, se nič od tega ne bi zgodilo. Torej dejmo nehat pisat o ozemeljskih težnjah, ker to je tak BS. Zasedba ozemlja je le posledica, ker težko zaščitiš ljudi, če nimaš ozemlja, kjer ti živijo, pod nadzorom. Pa sej je vse dokumentirano, kaj se je dogajalo v obdobju dveh desetletij pred tem nesrečnim datumom. Al je boljš pač mižat in se delat neumne ter trobit, da se je vse zgodilo brez vzroka in povoda.
    • Cene so še bolj podivjane, kot pri gumaxu.   Jaz čakam svoje iz novegume.si  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.