Sishi Napisano 24. marec, 2007 Prijavi Napisano 24. marec, 2007 Slika 1 - Samo zadevo proizvaja. Tesla je zakon!!! Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Marko_mx-3 Napisano 24. marec, 2007 Prijavi Napisano 24. marec, 2007 Samo kolk ljudje ne verjamemjo da to deluje, eni gledajo kot da je ?katlica ki zna ?arat Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 24. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 24. marec, 2007 Samo kolk ljudje ne verjamemjo da to deluje, eni gledajo kot da je ?katlica ki zna ?arat Pri temu lahko samo 1 run naredi? pa ti ?e poka?e konje in navor, spotoma pa ?e pomeri od 0-100 km/h + 402 m in ostale zadeve o kateri se nam tud sanja ne. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 24. marec, 2007 Prijavi Napisano 24. marec, 2007 Pa je isto treba vedeti koliko tehta avto? Glej, da bo? imel tole ?arobno ?katlico, ki zna ?arati na naslednjem sre?anju! Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 24. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 24. marec, 2007 Pa je isto treba vedeti koliko tehta avto? Glej, da bo? imel tole ?arobno ?katlico, ki zna ?arati na naslednjem sre?anju! Itaq, da je treba vedeti TO?NO TE?O avta in voznika pri meritvi. Druga?e so rezltati lahko zelo ?udni. Kdo pa prav da pridem ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 25. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. marec, 2007 En hiter test, na parih metrih suhe ceste. Te?a ni ravno prava, se greva jutr s suckerjem stehtat, da bodo realni podatki. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 25. marec, 2007 Prijavi Napisano 25. marec, 2007 oo hudo... kaj je pa tist padec pri cca 4900rpm?? a bos tole vzel s sabo na aprilskem srecanju? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Marko_mx-3 Napisano 25. marec, 2007 Prijavi Napisano 25. marec, 2007 oo hudo...kaj je pa tist padec pri cca 4900rpm??a bos tole vzel s sabo na aprilskem srecanju? misli? ?ez en teden Citiraj
LabiGT Napisano 25. marec, 2007 Prijavi Napisano 25. marec, 2007 aja sej res...pa se prvi april bo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 25. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. marec, 2007 oo hudo...kaj je pa tist padec pri cca 4900rpm??a bos tole vzel s sabo na aprilskem srecanju? Nebivedu kaj je blo. V nedelo ka pa vem-mogo?e. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.