-
Zadnja sporočila
-
Logično, to sem že tolikokrat pisal, da si grem že na živce ... da se cene oblikujejo na osnovi 14 dnevnega preteklega povprečja. @Slivka, @Alex. 2 možnosti sta: - da ne moreta razumet - dvomim - da se delata neumnega - to bo to. Čez 2 tedna pa bi morala biti občutna pocenitev. Razen če se zgodi spet nekaj novega, nepredvidljivega, kar pa je ob sedanjem predsedniku ZDA čisto možno ...
-
Neverjetno a resnično. Pes je zopet polulal zadnji plastični odbijač. 🙃 Drugič v tem tednu. Samo drugi plastični del Pri prejšnjih 3 avtih se to ni nikoli zgodilo. Morda je japonska plastika posebaj priljubljena med pasjo populacijo. 😃
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Ne me spominjat na tiste komunistične čase, ko je takrat Nemška! Varta delala krasne Ni Cd akuje in so prijatelji razbijal letala zaradi te Varte. Prekinjalo je znotraj v samih celicah. Tega svet še ni videl. Ne me spominjat na tiste komunistične čase, ko NiCd akuji od "gnile" Trepče pri kapaciteti 2Ah in porabi 500mA zdržali več kot 4,5 ure in to pri minus 10 v zelo kritični situaciji. Sedaj v Merkurju kupiš vartino gumb baterijo za v avto daljinca pa ugotoviš, da je prazna.
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo