ReDevil Napisano 20. oktober, 2006 Prijavi Deli Napisano 20. oktober, 2006 Tkole je - ?e neki cajta me mika tale debata; al se spla?a nabit po gasu do podna al ne, oz. ?e v tem primeru samo ?e ve? popu?i?! Ker zgodbice v stilu: me je polcaj lovil in sem po?akal da je ustavu za mano, pa da je pr?ov do avta, pol pa sem nabiv po gasu in mu stegnu ter nekje za 49 ovinki parkiral, ugasnu avto in meni ni? tebi ni?, baje da ?e dans ni bilo nobene sankcije! Pol pa sem se 2 dni nazaj pogovarju s polcajem (medtem ko smo mel na sodi??u v LJ spet kao bombo) in je blo ful cajta, tko da sem ga kaki 2 urce zasli?val na take in drga?ne teme! Pa mi je svetoval, ko sem ga kar direkt vpra?al glede tega in je baje od 1.1.2006 sprememba zakona, tako da v primeru pobega je pa? odgovoren lastnik vozila, ki lahko ?ist po nedol?nem izgubi kar neki dnarcev al pa tut izpit (?e no?e povedat kdo se je takrat s tem avtom vozil)! :ne vem: Jz sem ?e dostkat razmi?lju, ker ?e bi uletel (krepko) nad omejitvijo, je vpra?anje kaj bi bilo najbol, ampak zdej sem pristal na trdnih tleh, tko da vidm, da bol? mal pametnej?a vo?nja, pa nisi pol kot 1 kriminalc pri Kdor pa ima kake izku?nje, pa predlagam, da se odpre tema v NEVIDNEM delu! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Guest BrainY Napisano 21. oktober, 2006 Prijavi Deli Napisano 21. oktober, 2006 ja to pa je zanimiva tema. Sem tak karakter da bi pomoje zabremzal in ne nasprotno (al pa ne.. kaj vem kaj bi ma takrat vtrgalo). Saj mamo kakega "?kifa" na forumu naj pove kak?ne so mo?ne sankcije ?e pobegne? in trdi? da nisi sam vozil. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 21. oktober, 2006 Prijavi Deli Napisano 21. oktober, 2006 Jah, ?e ?e mora? pobegniti je najbolj da lu?i ugasne? in dolge pr?ge? (lu?i ugasne? da se zadaj tablice ne vidi - ?e te ustavlja na kak?nem temnej?em delu ceste al pa kje na vaseh) in ga pi?i? ter se potem nekje skrije?. Drga? pa jest mislm da ni pametno be?at, lahko ?e komu drugemu kej nardi? medtem ko goni? sred no?i, itak ti pa kak?ne blokade kje naredijo. Je bil pa en cajt nazaj na popu posnetek novinarjev ko so bili skupaj s policaji na eni akciji kjer je kar nekaj voznikov samo na gas pritisnilo in mimo kontrole zapeljalo. ....jest mislm da ni pametno be?at. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
zemir Napisano 21. oktober, 2006 Prijavi Deli Napisano 21. oktober, 2006 Po mojem je dobr be?at ?e ma? res eno hudo ma?inco(?ez 200 kobilc).Kokr vidm zadnje ?ase na dregih se sploh no?e ve? noben ustavljat kaj mu pa more z kiblo :ne vem:.No v vsakem primeru tega ne priporo?am ?e bo pa ?e gdo to delu naj saj gleda tko da ga nebojo ujel k pol ga je ?ele oplel Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 21. oktober, 2006 Prijavi Deli Napisano 21. oktober, 2006 Jah edina pozitivna lastnost je adrenalin pomoje, iz izku?enj pa (?e ) ne vem. Sem pa ?el v?eraj lepo po?asi (120) po AC iz obvoznice LJ proti MB oziroma domov in so mimo padli policaji brez lu?k. Pohodim gas, dobim ene 170 pa jih nisem ujel do Dom?al, ko so ?li dol... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
zemir Napisano 21. oktober, 2006 Prijavi Deli Napisano 21. oktober, 2006 Jz sem za njimi vozu mal ?ez 100 v trzinu bili so z Mazdo 6 Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 22. oktober, 2006 Prijavi Deli Napisano 22. oktober, 2006 Mislm da beg nima smisla. Sicer nimam lastnih izku?enj, mene niti 1x niso ustavl odkar mam izpit, to je od 21.3.2005 ((no enkrat so me na Hrva?ekem ustavl ker so mislil da sm poljak (PO tablca)) mislm da pa mi sicer nau treba be?at pred polcaji ker se dr?im omejitev, sploh pa v naselju ker nkol ne ve? kaj bo sko?il na cesto (k?n ma?ek al pa karkol in ?e bi ga zarad neprilagojene hitrosti povozu si neki cajta nebi odpustu-tud ?vau ma pravico ?ivet!) Tko da ?e bo pa kdaj pr?lo do tega boste prvi k boste zvedl! P.S. pa ?im mn be?anja pred "plavimi angeli"!!! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
vuk Napisano 22. oktober, 2006 Prijavi Deli Napisano 22. oktober, 2006 Na motorju da, z avtom ne. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 22. oktober, 2006 Prijavi Deli Napisano 22. oktober, 2006 Ma ja,jaz tudi mislim,da se ne spla?a....sploh kje v doma?em kraju,kjer tak poznajo avto oz. lastnika! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
janik Napisano 23. oktober, 2006 Prijavi Deli Napisano 23. oktober, 2006 Sem pred nekaj leti videl na biciklu, kako so policaji ustavljali motorista. Motorist se enostavno ni zmenil za policaje, policaji se pa tudi niso sekirali. Osebno bi pa sigurno sku?al pobegniti, ?e bi bil s kolesom ali pe? , v avtu bi se pa raje ustavil. Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 23. oktober, 2006 Prijavi Deli Napisano 23. oktober, 2006 Pomoje brezveze, ?e si ga usral si ga usral in pika.Bolje da lepo ustavi? in se proba? "kaj zmenit", te pride cnej kot pa da te na kocu ujamejo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 23. oktober, 2006 Avtor Prijavi Deli Napisano 23. oktober, 2006 Ma ?it je to (ko ?e misl? da si naredu svoje in mu stegnu), pol pa te po?akajo doma, da preverjo kdo je lastnik vozila, takko da v mojem primeru bi najbr? teto Mazdo precej hitr izsledili! Zelencem bi se mogo?e mal bolj?e pisal, ?e ne drugo se loh med travnike infiltrirajo! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
zemir Napisano 23. oktober, 2006 Prijavi Deli Napisano 23. oktober, 2006 Ma ?it je to (ko ?e misl? da si naredu svoje in mu stegnu), pol pa te po?akajo doma, da preverjo kdo je lastnik vozila, takko da v mojem primeru bi najbr? teto Mazdo precej hitr izsledili! Zelencem bi se mogo?e mal bolj?e pisal, ?e ne drugo se loh med travnike infiltrirajo! No pa naj ?e gdo re?e da jih je ful in da no?e zelene Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 23. oktober, 2006 Prijavi Deli Napisano 23. oktober, 2006 Ma ?it je to (ko ?e misl? da si naredu svoje in mu stegnu), pol pa te po?akajo doma To je naredil nek moj znanec. Pridivjal v naselje mimo avtobusne kjer so ustavljali policaji. Jasno, policaj pred njega on pa samo gasa v stransko itak je bil ?e v prekr?ku. Divja domov leti na WC na veliko potrebo ?ez minutko pa policaji pozvonijo na vrata. Mami odpre in ji oni povejo, da se morajo nekaj pogovoriti z njim. On se pa zadere iz WCja, da nima ?asa, da serje No in ker niso imeli naloga ga niso ni? gnjavili so le rekli, da se bodo z njim ?e pogovorili. In se do sedaj ?e niso, je pa itak ?e zamenjal avto tako, da je spet neraspoznaven zanje. Za nekaj ?asa... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
janik Napisano 24. oktober, 2006 Prijavi Deli Napisano 24. oktober, 2006 Sej mogo?e jo lahko odnese?, ampak po drugi strani pa prometni predpisi niso kaprica policajev ampak ?e morajo imeti nek smisel. Pri nas pogosto videva? ljudi, ki ne pomislijo niti za 5 sekund naprej in veselo divjajo po ozkih ulicah, tako reko? mimo predpra?nikov hi?. Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
madmax Napisano 24. oktober, 2006 Prijavi Deli Napisano 24. oktober, 2006 Beg pred plavimi.....a se spla?a? NO COMENT! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
vuk Napisano 25. oktober, 2006 Prijavi Deli Napisano 25. oktober, 2006 Beg pred plavimi.....a se spla?a? NO COMENT! Z mopedom da,z avtom ne... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 25. oktober, 2006 Prijavi Deli Napisano 25. oktober, 2006 Beg pred plavimi.....a se spla?a? NO COMENT! He he,ker se ogla?a.... Z mopedom da,z avtom ne... To?no tako,moped je dosti hitrej?i in okretnej?i,pa tudi tablica je manj?a! To priznam,da sem sam tudi ?e naredo... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
madmax Napisano 25. oktober, 2006 Prijavi Deli Napisano 25. oktober, 2006 Z mopedom da,z avtom ne... ma tudi o tem bi se dalo debatirati.........npr. kaj pa ko naleti? ne enega malo blj zagnanega in se po?ene z avtom za tabo in ti z mopedom nekam prleti? al pa pade?......kaj pa pol? Pol si pa namesto da bi pla?al 10jurjev raj? u bolnici al pa bognedaj na ?alah!A to se spla?a? In takih primerov poznam na?alost kar nekaj Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
vuk Napisano 25. oktober, 2006 Prijavi Deli Napisano 25. oktober, 2006 ma tudi o tem bi se dalo debatirati.........npr. kaj pa ko naleti? ne enega malo blj zagnanega in se po?ene z avtom za tabo in ti z mopedom nekam prleti? al pa pade?......kaj pa pol? Pol si pa namesto da bi pla?al 10jurjev raj? u bolnici al pa bognedaj na ?alah!A to se spla?a? In takih primerov poznam na?alost kar nekaj Zaenkrat ?e nisem naletel na nobenega zagnanega, je pa tudi res,da ?e ni bilo potrebe po pobegu pred policaji(v Sloveniji), ker tam kjer ponavadi ustavljajo motoriste ne vozim dosti prehitro ali pa opustijo namero o ustavljanju ko se jim pribli?am-to ?e posebej velja za lete?mane.Bolj pa bi se bal da se lete?i po?ene za menoj, kot pa z avtom,ker ta prvi me bi ziher hitreje dohitel kot ta drugi. lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 25. oktober, 2006 Prijavi Deli Napisano 25. oktober, 2006 Poglejte si tole. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 25. oktober, 2006 Prijavi Deli Napisano 25. oktober, 2006 Poglejte si tole. Sam klele se pa res poka?e kako neumni so nekateri policaji, ?al - kaj a je res mislil, da ga bo ujel pri tem je pa ?e policaj ogro?al druge udele?ence v prometu in se na koncu ?e v enega zaletel. Mislim, kr neki. Pri takih norcih kot je ghostraider pomaga samo in le stinger in zapor za kak?nih pet let, da ga bodo pubertetne norosti minile. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
makaveli Napisano 25. oktober, 2006 Prijavi Deli Napisano 25. oktober, 2006 Js sm jih do zdej ?e zmeri po?aku,in pla?u kazen. Ampak morm pa priznat ,da mi grejo tile cestni prav na kur#c, ker itak vedn stojijo tam kjer je najla?je pokasirat!!!js jim nebi n? zameru ?e bi lovil res na kakih kriznih to?kah. Citiraj Only those without any talent, have no obsessions! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 25. oktober, 2006 Avtor Prijavi Deli Napisano 25. oktober, 2006 Makaveli, ko bo? spet za volanom RX8ke, potem v dani situaciji raj? dvakrat pomisli kaj nardit, sej ve? (vseen) se vrti do cca. 9.500 obratov! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 25. oktober, 2006 Prijavi Deli Napisano 25. oktober, 2006 Aha pla?al bo pa kdo?? Dvomim, da bi bil ata Skorn?ek preve? zadovoljen, ko bi dobil po?to domov od MNZ. Ghostrider je pa itak ?iv norc. Dobro, da je sta moja vzornika Takumi iz Initial D in MR. X iz Getaway in Stockholm. Ups, ne saj ne. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.